Nový Zéland, jedna z nejproočkovanějších zemí světa, zaznamenává rekordní počet „covidových úmrtí“
RSS

Nový Zéland, jedna z nejproočkovanějších zemí světa, zaznamenává rekordní počet „covidových úmrtí“

Vzpomínáte si na to, co říkal před časem například Mike Yeadon, jeden z v minulosti čelních zaměstnanců firmy Pfizer, virolog Geert van den Bosche nebo nedávno zesnulý nositel Nobelovy ceny za lékařství s přední expert na AIDS  Montagnier? Všichni uvedení špičkoví odborníci a mnoho dalších tvrdili již od začátku, že mRNA přípravky způsobí zhroucení imunity, takže některé opakovaně očkované časem zabije třeba obyčejná rýma. Někoho dřív, jiného později.
Je to, co se nyní děje na vysoce proočkovaném Novém Zélandu, potvrzením toho, že měli pravdu?
Na Novém Zélandu dosáhl počet „covidových úmrtí“ historického maxima . Úmrtnost v zemi je dvakrát vyšší než ve Velké Británii a čtyřikrát vyšší než ve Spojených státech.
Kromě toho bylo minulý týden registrováno 64 780 „případů koronaviru“. Úřady tvrdí, že skutečné číslo může být mnohem vyšší. Více než 80 procent Novozélanďanů bylo dvakrát očkováno, což znamená, že je naočkována téměř celá dospělá populace.
Na začátku letošního roku úmrtnost na covid na Novém Zélandu raketově vzrostla. Úmrtnost následně mírně poklesla, aby se tento měsíc dále zvýšila. Minulý týden zemřelo každý den pět lidí na milion Novozélanďanů, oproti 3,68 v březnu.
Vysoká úmrtnost v kombinaci s vysokou proočkovaností a mírností omikronu vyvolává vážné otázky o účinnosti očkování,  píše Will Jones pro The Daily Skeptic  .


Novozélandská premiérka Jacinda Ardernová  začátkem tohoto roku řekla tisku , že lidé v jiných zemích byli posíleni rychleji, jak se omikronová varianta rozšířila a vyzvala občany, aby si dali posilovač.
„Vedlejší účinky vakcín jsou známkou toho, že vakcína dělá to, co dělat má,“ řekla také Ardernová.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Nový Zéland, jedna z nejproočkovanějších zemí světa, zaznamenává rekordní počet „covidových úmrtí“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden