Gates říká, že „udělal obrovskou chybu“, když se scházel s Epsteinem
RSS

Gates říká, že „udělal obrovskou chybu“, když se scházel s Epsteinem

Bill Gates přiznal, že udělal „obrovskou chybu“, když se účastnil schůzek pro získávání finančních prostředků s odsouzeným sexuálním delikventem Jeffreym Epsteinem. (Foto: Flickr)







65letý zakladatel společnosti Microsoft se s Epsteinem poprvé setkal v roce 2011 poté, co byl finančník v roce 2008 odsouzen za obtěžování nezletilých k sexu.



Epstein byl také pozván na večeře k získávání finančních prostředků, které propagovaly Gatesovu nadaci.




Disney je spojena s pedo ostrovem Ghislaine Maxwellové a Jeffreyho Epsteina
‚V té době jsem si neuvědomil, že když se s ním budu setkávat, bude to vnímáno tak, že mu dodávám důvěryhodnost,‘ řekl Gates v nedělním rozhovoru pro The Times.



‚Člověk si skoro říká: ‚Takové chování odpouštím‘ nebo tak něco. Takže je jasné, že tak, jak je to vnímáno, jsem udělal obrovskou chybu, že jsem to nepochopil.



Večeře byly předmětem sporu mezi miliardářem z Microsoftu a jeho nyní již bývalou manželkou a obchodní partnerkou Melindou French Gatesovou, která Epsteina označila za „ztělesněné zlo“.




Melinda Gatesová říká, že při rozvodu hrála roli Billova spolupráce s „odporným“ Jeffreym Epsteinem
Pár loni oznámil rozchod po 27 letech manželství.



V dřívějších rozhovorech Gates uvedl, že se nakonec přestal s odsouzeným sexuálním delikventem scházet poté, co si uvědomil, že schůzky nebudou pro jeho filantropickou nadaci produktivní.



Zdroj: dailymail.co.uk
Článek Gates říká, že „udělal obrovskou chybu“, když se scházel s Epsteinem se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden