„Peníze nebo zemřeš!“: Černoch udeřil německého vozíčkáře do hlavy lahví
RSS

„Peníze nebo zemřeš!“: Černoch udeřil německého vozíčkáře do hlavy lahví

V poslední době schválila EU nové migrační podmínky, na jejichž základě by mělo být mnohem jednodušší se zcela legálně přestěhovat z většiny afrických zemí do Evropy. Podobných obohacení tak zřejmě bude nejen v tradičně vítačském Německu už jen přibývat….
39letý vozíčkář z Eschwege byl brutálně napaden a okraden v sobotu brzy ráno (30. dubna) na zelené ploše před kostelem Spasitele. Jak popisuje policie, muž byl kolem 5:40 hodin se svým invalidním vozíkem na chodníku před kostelem v Eschwege na cestě, protože chtěl přes Westring  pokračovat do stanice Eschweg na vlak.
V zelené oblasti před kostelem v Eschwege se k muži přiblížil neznámý  pachatel a vyhrožoval mu v angličtině slovy „Money or die!“ Pachatel už zároveň výhružně držel v ruce láhev od piva.
Vozíčkář odpověděl, že u sebe nemá žádné peníze, načež ho pachatel udeřil lahví od piva do hlavy. Omráčený a s bolestí hlavy vozíčkář zamířil ulicemi Eichenweg a Westring směrem k nádraží. Podle oběti neznámý pachatel uprchl do zeleně směrem na Südring.
Podle jeho vlastních výpovědí 39letá oběť plně nabyla vědomí až čtyři hodiny po zločinu a poté vše nahlásila policii v Eschwege. Vozíčkář řekl, že pachatel mu ukradl malou tašku s oblečením. Poranění hlavy oběti muselo být ošetřeno v nemocnici.
Pachatel je popsán jako 16 až 17letý muž, asi 1,70 metru vysoký, velmi hubený a tmavé pleti. Byl oblečen do bílého svetru a tmavých kalhot se světlým pruhem.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden