Volodymyr Zelenský podepsal dekrety zbavující Igora Kolomojského a Petro Porošenka ukrajinských občanství v odvetě, že oba vydali souhlas Moskvě s jeho odstraněním z funkce, aby mohla začít mírová jednání s Rusy! Došlo na prognózu Aeronetu, že pokud bude
RSS

Volodymyr Zelenský podepsal dekrety zbavující Igora Kolomojského a Petro Porošenka ukrajinských občanství v odvetě, že oba vydali souhlas Moskvě s jeho odstraněním z funkce, aby mohla začít mírová jednání s Rusy! Došlo na prognózu Aeronetu, že pokud bude

Volodymyr Zelenský podepsal dekrety zbavující Igora Kolomojského a Petro Porošenka ukrajinských občanství v odvetě, že oba vydali souhlas Moskvě s jeho odstraněním z funkce, aby mohla začít mírová jednání s Rusy! Došlo na prognózu Aeronetu, že pokud bude hrozit rozšíření spec-operace Ruské armády na západ Ukrajiny podle výroku Sergeje Lavrova, Kolomojský se sám zbaví Zelenského! Henry Kissinger navíc pro německý Spiegel varoval, že pokud Západ nezahájí jednání s Ruskem, vypukne v Evropě válka, jako byla ta Třicetiletá kvůli reformaci Evropy!
Situace na Ukrajině se jen pár dní po projevu ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova pro ruskou televizi RT začala odvíjet přesně tak, jak jsem v mém článku [ 1 ] předpovídal. Hlavní sponzor prezidentské volební kampaně Volodymyra Zelenského a izraelsko-ukrajinský oligarcha Igor Kolomojský vydal souhlas Moskvě s odstraněním Volodymyra Zelenského z křesla prezidenta. Znamená to, že není už zájem pokračovat ve válce na Ukrajině na straně ukrajinských oligarchů.
Informaci nám do redakce sdělili ruští novináři, kteří v těchto chvílích monitorují zpravodajské informace a datové kanály na Ukrajině. Rozhodnutí Kolomojského hodit Zelenského přes palubu je podle všeho motivováno hrozbou Sergeje Lavrova, který v rozhovoru pro RT uvedl, že cíle ruské spec-operace na Ukrajině se změnily a Ruská armáda bude postupovat dál a hlouběji na Západ.
Dekret Zelenského o zbavení občanství Porošenka a dalších osob V článku jsem předpověděl, že tak daleko to Kolomojský zajít nenechá a sám se pokusí Zelenského odstranit. Zelenský se zřejmě o tomto plánu dozvěděl, a proto v pondělí podepsal dekret, kterým zbavuje občanství Ukrajiny hned několik vysoce postavených osob, mezi nimi právě Igora Kolomojského a bývalého prezidenta Petro Porošenka. Na veřejnost unikl dokument, kde opravdu Porošenkovo jméno o zbavení občanství figuruje, jméno Kolomjského na dokumentu ale chybí, a to z důvodu, že podle ruských médií byl zbaven občanství již před několika dny, zatímco Porošenko a další teprve až dnes.
Zelenský se zbavil Kolomojského v odvetě, protože filantrop ho odřízl jako kotvu
Kolomojský je akcionářem ukrajinské a od roku 2016 znárodněné banky Privatbank, která je hlavním bankovním domem pro finance mezi Ukrajinou, Izraelem a USA. Banka má pobočky sice po celé Ukrajině, ale nejvíce na západě, kde banka poskytovala úvěry a hypotéky na infrastrukturu, o kterou Kolomojský nechce přijít. Kolomojský vede s Ukrajinou o banku soudní spor a odstranění prezidenta Zelenského by bylo jistě předehrou k možnému návratu banky do soukromých rukou. Ruský postup na západ by zničil stovky akvizic a nemovitostí, které Privatbank financuje na hypotéky, anebo dokonce vlastní a pronajímá.
Igor Kolomojský po levé ruce Volodymyra Zelenského Postup ruské armády na západ by zničil tyto assety a Privatbank by to přivedlo ke krachu. Kolomojský se proto logicky bude snažit o ukončení války a tomu paradoxně brání jeho vlastní kůň, které začal běhat pro jinou stáj, pro Američany a Kolomojský teď zjišťuje, že Zelenského dálkové ovládání se nachází ve Washingtonu a v Londýně. Pokud Zelenský nepřistoupí na mírová jednání, Rusové skončí nakonec až v Užhorodu na hranicích se Slovenskem a za nimi bude fronta v podobě zničené infrastruktury a veškerých investic Kolomojského Privatbank. A teď důležitá vsuvka.
Čokoládový baron Porošenko byl zbaven ukrajinského občanství, protože peče s Kolomojským proti Zelenskému
Petro Porošenko byl poměrně dlouho v Polsku a s Poláky dojednával kšefty. Pro koho? Pro Kolomojského! Poláci si totiž na Ukrajině budou chtít realizovat své plány, budou stavět, budou budovat a budou potřebovat úvěry. A ty má zajistit hádejte, kdo? Ano, přece Kolomojského Privatbank. Jenže Privatbank je jenom banka, která si půjčuje od jiných bank. A k tomu potřebuje mít Privatbank něco na protiúčet, obvykle hypoteční certifikáty, což jsou bankovní deriváty poskytované jiné bance z výnosů hypoték poskytnutých bankou koncovému klientovi. Banka tyto výnosy budoucí (futures) poskytne jako kvitanci a bankovní krytí londýnským bankám Domu Rothschild.
Jednání Kolomojského s Porošenkem v době, kdy byl prezidentem Aby tedy Privatbank mohla na obnově Ukrajiny profitovat, musí polovina Ukrajiny zůstat nedotčená, musí na ní zůstat hypotéční nemovitosti, musí na ní zůstat klienti, musí dál splácet. A k tomu je nutné zastavit postup Rusů. K zastavení postupu Rusů je potřeba začít jednat s Rusy. A začít jednat s Rusy znamená, že Kyjev už nesmí žádat Západ o další zbraně a musí usilovat o mír.
Pokračování bojů a další Zelenského burcování do boje vede k tomu, že geografické cíle Ruské armády se naplní až po dosažení Užhorodu. A to by byla katastrofa pro Privatbank. Nemohla by financovat obnovu Ukrajiny, neměla by totiž kde si půjčit peníze a čím je zaručit. Je to jednoduchá bankovní aritmetika, proč si Kolomojský právě spočítal, že se musí té loutky Zelenského zbavit. O tom, že Kolomojský před několika dny přišel o občanství, informoval ukrajinský Forbes.
Kolomojskému znárodnil Porošenko banku v roce 2016, ale teď mají společný projekt s Poláky na rekonstrukci západní Ukrajiny, ale k tomu potřebují znovu zprivatizovat Privatbank
V registru Státní migrační služby pro kontrolu pasů je pas miliardáře Igora Kolomojského veden jako „neplatný“. Informuje o tom Forbes Ukrajina [ 2 ]  s odkazem na údaje Státní migrační služby a nejmenovaného účastníka soudního řízení mezi oligarchou a státem vlastněnou “Privatbankou”. Pasové údaje Igora Kolomojského jsou veřejně dostupné například v archivovaných zápisech z jednání akcionářů Privatbanky před znárodněním v roce 2016, které jsou stále uchovávány na oficiálních stránkách banky. V databázi DMS je doklad s touto řadou a číslem označen jako „neplatný“.
Privatbank Podle mluvčího Forbesu byl Kolomojského pas ještě den předtím (24. července) uveden jako platný. Jak mluvčí upřesnil, pas Gennadije Bogolyubova byl v databázi DMS také označen jako neplatný. Ještě v roce 2017 se Bogoljubov vzdal ukrajinského občanství, ale v roce 2019 dostal povolení k trvalému pobytu na Ukrajině. Právník Oleksandr Vinnychenko, který hájí zájmy Kolomojského v jednom z případů Privatbanky, řekl, že si není vědom možného zbavení Kolomojského občanství.
Klienta odmítl v této věci kontaktovat.  Ukrajinská Pravda publikovala [ 3 ] 20. července informaci s odkazem na zdroje o možném zbavení ukrajinského občanství Kolomojského , spolupředsedy proruské strany OPZZH Vadyma Rabinovyče, zakázané v březnu 2022, a Gennadyho Korbana, současného šéfa územní obrany Dněpropetrovské oblasti . Na internet přitom unikla údajná kopie prezidentského dekretu se seznamem osob zbavených občanství.
Zelenský trpí “Hitlerovým syndromem”
22. července pohraničníci zabavili [ 4 ]  Korbanův pas na hranicích při pokusu o návrat z Polska na Ukrajinu a vydali akt, že jde o osobu bez státní příslušnosti. Pohraničníci se přitom odvolávali na prezidentský dekret o ukončení občanství. Na webu prezidenta však zatím nebyly zveřejněny žádné dokumenty. Zbavování občanství je přitom akt v ostrém rozporu s Helsinským protokolem, který ale Kyjevu zjevně těžkou hlavu nedělá a evropští politici toto Zelenského jednání v rozporu s lidskými právy přehlížejí.
Ke zbavení občanství podle ukrajinského zákona „o státním občanství“ dochází v případě dobrovolného nabytí občanství jiného státu občanem Ukrajiny, nabytí ukrajinského občanství osobou v důsledku podvodu, dobrovolného vstupu do vojenské služby jiného státu. Kromě ukrajinského Kolomojský hlásil, že má pasy z Kypru a Izraele. Dosud to ale Zelenskému a nikomu na Ukrajině nevadilo.
Toto foto vyjadřuje nejlépe současné postavení Ukrajiny. Dva drábové okolo a loutka uprostřed. Austin Lloyd, Volodymyr Zelenský a Antony Blinken Volodymyr Zelenský trpí tzv. “ Hitlerovým syndromem ” popsaným svědky posledních týdnů Adolfa Hitlera. Jeho paranoia, že ho chtějí odstranit vlastní lidé, důstojníci, generálové a poradci, byla tak obrovská, že vyházel z velících pozic desítky velících důstojníků, kteří poté chyběli při obraně Berlína. Tato paranoia je skvěle filmově ztvárněna ve filmu Die Untergang .
Zelenský tuší, že je v roli loutky, a ty obvykle končí špatně, proto se snaží posílit své pozice a zbavuje se všech lidí, o kterých se mu donese něco, co by mohlo naznačovat, že mu jdou po krku. Paranoiu u Zelenského prohlubují i syntetické drogy, především pervitin v poslední době, na který přešel po přerušení dodávek kokainu z Londýna. Není překvapením, že se Kolomojský chce Zelenského zbavit, protože Ukrajina nemůže Rusy porazit, může pouze přijít o veškeré své území ve zničující válce. A to nemusí být válka, která skončí u Užhorodu.
Další varování světu od Kissingera
Henry Kissinger v posledním rozhovoru [ 5 ] pro Der Spiegel prohlásil, že Západ musí zahájit jednání s Ruskem, jinak bude hrozit velká a dlouhá válka v celé Evropě, která bude mít charakter Třicetileté války neblahé paměti. Ta přitom vypukla v Evropě v podobně situaci reformátování Evropy, tehdy kvůli procesům reformace a protestantským hnutím požadujících svobodné vyznání, ne pouze katolické dogma. Ideologický střet je dnes opět v Evropě definován silou trans-atlantického dogmatismu a euro-asijského globalismu.
Henry Kissinger Z této války vyjde vítězně globalizace a její digitální věk, obyvatelstvo se zastropovanými příjmy žijící v nevolnickém systému kreditního systému, s příděly energií, příděly potravin. Redukce obyvatelstva je přitom hlavním cílem globalizace a rozbíjení starého ekonomického řádu je nyní v plném proudu.
DER SPIEGEL: Americký prezident Joe Biden označil současnou geopolitickou situaci za boj mezi demokracií a autokracií. Nová německá vláda si rovněž předsevzala provádět zahraniční politiku více založenou na “hodnotách”. Jak na to reagujete?
Kissinger: Vzhledem k mé osobní historii je preference demokracie samozřejmá. Skutečná demokracie je pro mě žádanějším systémem. Pokud se však ve vztazích současného světa stane hlavním cílem, vede to k misionářskému impulsu, který by mohl vyústit ve vojenský konflikt typu Třicetileté války. Nyní prezident Biden současně prohlásil, že nemá žádnou touhu měnit čínskou vládu, že se nesnaží zasahovat do domácí situace. Myslím si tedy, že čelí stejnému problému jako každý významný vůdce v současnosti. Samozřejmě jsou situace, kdy je povinnost se bránit, a to Evropa v tomto konfliktu o Ukrajinu vnímala. Státnické chování v tomto období musí být schopno obsáhnout historickou roli rovnováhy sil, novou roli špičkových technologií a zachování základních hodnot. To je nová výzva pro toto období.
Položím vám otázku, kterou dostávají studenti 1. semestru finančnictví na Sorbonně v přednášce o politické ekonomii. Víte, jak lze legálně okrást obyvatelstvo o veškeré majetky, movité i nemovité, aniž by si všimli, že jsou okrádáni? Většina studentů na tuto otázku poprvé nikdy nedovede odpovědět. Odpověď je přitom jednoduchá: Legálně lze obyvatelstvo okrást pomocí inflace, kterou rozpoutáte rozhazováním peněz pod nějakou záminkou, v době nějaké krize. Potom stačí jenom inflaci nechat běžet a dívat se. Neochota současných vlád zakročit proti inflaci v Evropě je součástí bouracího kladiva Komise 300, která vydala pokyn zbavit obyvatelstvo západních zemí majetků, ale tak, aby se lidé nechtěli bouřit.
Meyrinkovo pravidlo inflačního tunelu, ze kterého obyvatelstvo vyleze odrbané úplně o všechen majetek a úspory
Nelze ty majetky sebrat dekretem, ani znárodnit, to by vypukly nepokoje. Ty majetky se prostě lidem odeberou legálně, tedy obrovskou inflací, kterou politici záměrně prohlubují, třeba sankcemi proti Rusku, o kterých ví dopředu moc dobře, že dopadnou právě na vlastní lidi a prohloubí dramaticky domácí inflaci. Lidé projdou inflačním tunelem zbaveni při průchodu o veškeré své majetky a úspory. To je tzv. Meyrinkovo pravidlo . Inflace veškeré úspory znehodnotí, celoživotní práce a dřina lidí zmizí v luftu. Všechno zdraží, což vyčerpá zdroje domácností. Na konci vyčerpání domácnosti sáhnou nakonec na své nemovitosti a začnou je masově prodávat, ale jejich cena bude klesat, protože nebude nikdo, kdo by si je mohl dovolit.
Petr Fiala, premiér země, kde lidem jednoho dne toho moc nezbyde při jeho stylu vládnutí… Za zlomek je potom odkoupí banky, velryby, investiční žraloci, tzv. Meyrinkovi rybáři . Tím se obyvatelstvo okrade o veškeré majetky. Proto ani česká vláda teď nechce nijak proti inflaci zakročovat. Proto nechce snížit DPH u potravin. Proto nechce zastropovat elektřinu. Jedou prostě podle příkazu komise podle Meyrinkova pravidla. Neschopnost politiků dělat něco s inflací je ve skutečnosti plán. Pouze se dívají, jak inflace okrádá lidi o majetky, peníze, hodnoty. Cílem je zchudnutí a následné zotročení západní populace pomocí UBI (nepodmíněného přijmu) a sdílené ekonomiky.
Při bourání procesů starého řízení se neodvolávejte na logiku, nikde tam není potřeba
Je smutné, že musím tady vysvětlovat takové základy finančních trhů, ale stále to vypadá, že se nedaří otevřít lidem oči ke konceptuální gramotnosti. Když se bourají procesy řízení, jsou k práci povolání diletanti, kteří ale nejsou neschopní, oni jsou všehoschopní. To je třeba rozlišovat. Za druhé, při bourání procesů řízení se nehledí na zdravý rozum, ani na logiku. Nehledejte logiku v tom, že evropští politici ničí od roku 2020 vlastní ekonomiky, průmysly, trhy, finanční trhy, že nyní ničí svoji energetickou bezpečnost a sociální soudržnost kvůli mamutí inflaci.
Putinův projev k šéfům frakcí Ruské dumy o konci starého světového řádu Při bourání procesů se logika neuplatňuje, protože není již potřeba k držení konstrukce řízení. A za třetí, kdykoliv se něco bourá, je to kvůli tomu, aby na uvolněném místě se něco nového vybudovalo. A k tomu jsou již nachystáni kádři, kteří se nazakecají . Pokud studujete projevy Vladimira Putina, už víte. Není třeba více vysvětlovat. Globální reset přesune systémy řízení z USA do Číny s jeho sociálním kreditem a Rusko se bude podílet na globalizaci podle plánu, ale ne podle toho Pax Americana. Vše ostatní poběží po ose globalizace. A pouze válka mezi Ruskem a USA na evropské půdě by to mohla změnit. To je výslednice a závěr dvou možností. Otázkou je, jestli je vůbec na co se ještě těšit, anebo dobře už bylo? Sami si odpovězte.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  62%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 6 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash a Ethereum, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden