Žena pláče po očkování, které jí způsobilo děsivý ekzém po celém těle
RSS

Žena pláče po očkování, které jí způsobilo děsivý ekzém po celém těle

Žena se rozplakala, když dokumentovala, jak vakcína Covid zhoršila její kdysi mírné kožní onemocnění a způsobila jeho rozšíření po celém těle. (Foto: Twitter)







Ve videu zveřejněném na serveru TikTok žena vysvětlila, že její kožní onemocnění ekzém bylo pod kontrolou a lokalizováno na malá místa na těle, ale říká, že se exponenciálně zhoršilo poté, co podstoupila první dvě injekce a posilovací injekci.



„Měla jsem svůj ekzém tak dobře pod kontrolou 29 let, že jsem v té době aktivně nespolupracovala s dermatologem,“ uvedla žena.




„Náhle a nečekaně“: Na italských plážích zemřelo během 24 hodin nejméně 11 rekreantů
„Ale řeknu vám tohle… po každém očkování – a já měla tři – se mi ekzém zhoršil. A neříkám, že vakcína spustila můj TSW [Topical Steroid Withdrawal], myslím, že to byl úplný clusterfuck dokonalé bouře věcí, které se mi přihodily.“



Žena říká, že poté, co dermatologové viděli, že se její ekzém zrychluje, jí bylo předepsáno několik léků, z nichž mnohé se podávají pacientům s rakovinou.



„Rychlý posun vpřed do ledna 2022 – plně jsem prodělala abstinenční příznaky TSW. Třásla jsem se zimou, nedokázala jsem regulovat teplo, z kůže mi vytékala kovová tekutina, přibírala jsem na váze, i když jsem nejedla,“ uvedla žena.




„Až 150krát denně ztrácel vědomí.“ Příběh biomedicínského inženýra o následcích po očkování
Three #vaccines later: “I was just following doctors orders and government mandates.” They didn’t warn those with #autoimmune diseases that vaccines can trigger/make them worse. I have Rheumatoid arthritis & the bones in my legs were sore for weeks. They finally told me why. pic.twitter.com/xmHIVZlcnG — Emma (@Em_Down_Under) July 24, 2022 Vzápětí si stáhla límec košile, aby ukázala rozsah svého kožního stavu, který se podle jejích slov zhoršil poté, co večer předtím snědla křupavý květák.



V koncích s rozumem začala žena vzlykat poté, co vysvětlila, že před nedávnou kožní příhodou zaplatila více než 1 000 dolarů za léky, které nepotřebovala.



„Mám pocit, jako by mě připravili o celý život. Je to tak strašně bolestivé.“




Uruguayský soudce nařídil společnosti Pfizer zveřejnit složení vakcíny a pozastavil její používání u dětí
„Všiml si toho ještě někdo? Doslova jsem jen plnila příkazy lékařů, řídila se vládními nařízeními, a teď je to můj život.“



Přestože jsou vakcíny Covid prodávány jako „bezpečné a účinné“, přinejmenším jedna studie naznačila příčinnou souvislost mezi vakcínami Covid mRNA a dočasným zhoršením již existujících příznaků ekzému.



„Mezi omezení této studie patří nemožnost stanovit kauzalitu,“ napsali vědci a dodali: „Naše případy však vykazují časovou souvislost s jinými kvalifikovanými spouštěči a splňují většinu kritérií popsaných při hodnocení kauzality nežádoucí příhody po očkování. Lékařům doporučujeme, aby sledovali možné kožní komplikace související s očkováním… a aby zůstali informováni o národních a mezinárodních pokynech.“



Stejně jako v případě jiných poškození způsobených očkováním, i v tomto případě bylo možné všem útrapám ženy předejít, kdyby byla předem informována o možných nežádoucích účincích, resp. kontraindikacích.



Zdroj: infowars.com




Dr. Wolfgang Wodarg: Tzv. „opičí neštovice“ jsou ve skutečnosti pásový opar
Článek Žena pláče po očkování, které jí způsobilo děsivý ekzém po celém těle se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden