TUHLE OSTUDU SI FAKT ZA RÁMEČEK NEDÁME
RSS

TUHLE OSTUDU SI FAKT ZA RÁMEČEK NEDÁME

Německo bude solidární když to neovlivní německou ekonomiku a Němci budou mít vše potřebné.  Jasné vzkázání, že my jim elektřinu dodat musíme, ale oni nám plyn ne. Fakt mám dost všech blbečků, co se spoléhají na Frice.

Moji milí, naivní spoluobčané, jak se vám následující seznam líbí? Co vám říká pořekadlo  Košile bližší kabátu.  Zbývá už jen Česká republika a Slovenská republika. Otloukánci, hlupáci, zaprodanci, nebo všechno dohromady. Děje se nám jen to, co jsme těm nahoře dovolili. Tohle nám nikdo neodpáře na můžeme se čertit jak jen chceme.
Polsko oznámilo, že se o plyn s nikým dělit nebude.
Německo bude solidární když to neovlivní německou ekonomiku a Němci budou mít vše potřebné.
Španělsko nedá nikomu nic.
Portugalsko nedá nikomu nic.
Rakousko říká pokud dojde na nejhorší scénář, musí upřednostnit Rakousko.
Maďarsko je naprosto v klidu, protože Orbán řekl, že nedá nikomu ani kubík plynu.
Itálie bere plyn z Afriky a dělit se nebude.
Řecko bere plyn z Afriky a dělit se nebude.
Holandsko říká, že přesun plynu do okolních států by se mohl zdržet o několik týdnů, možná měsíců.
Francie říká, že se bez ruského plynu se postupně obejdou a mají vlastní zdroje.
Anglie říká, že se bez ruského plynu se postupně obejdou a mají vlastní zdroje.
Norsko říká, že se bez ruského plynu se postupně obejdou a mají vlastní zdroje.
Švédsko říká, že se bez ruského plynu se postupně obejdou a mají vlastní zdroje.
Finsko říká, že se bez ruského plynu se postupně obejdou a mají vlastní zdroje.
Švýcarsko je neutrální, bere ode všech a má všechno.
Rumunsko máme kapacity i logistiku na příjem plynu z Arábie a Afriky.
Bulharsko máme kapacity i logistiku na příjem plynu z Arábie a Afriky.
Tak co máme z té slavné solidární EU?  Promiňte, člověk má na jazyku říct hovno, ale to není pravda. To by znamenalo nic a tak to není. My na ně doplácíme a všichni z nás mají srandu. Proč taky ne, když teď zblízka vidí, co jsme byli schopni postavit do čela naší země. Premiéra Fialu který na sebe nechá štěkat v Evropském parlamentu jako malý, zpráskaný kluk. Vládu, která si musí platit tlumočníky, protože se neumí domluvit jedinou cizí řečí. Jak chce vyjednávat, když nikomu a ničemu nerozumí. Vždyť to byla jedna z podmínek. Umět se domluvit na přímo a netlachat přes tlumočníka. Jak mají mít nějakou autoritu, když vlastně neumí nic, na čem by mohli stavět jméno českého lidu.
Tuhle ostudu si fakt za rámeček nedáme.  Takhle se nechat vydojit a napálit. Jako puberťáci se lidé vrhli jen po zboží, které pro nás dříve bylo nedostupné a stalo se jen to, co jsme si vykoledovali. Jsme jako ta opice s prackou v láhvi a s pamlskem v ruce. Nic ji nedonutí tu pracku otevřít i kdyby ji to mělo stát život a věřte či nevěřte, nám o život jde. Nikdo se nás nezastane a nikdo nám nic nedá. Kdo má rozum ví, kudy vede cesta a měl by se po ní honem rychle vydat. Vždy si chtěli okolní státy rozebírat tu naši zemi a také se to hojně dělo. Teď budeme rádi, že nás někdo přichýlí k sobě, ohřeje a nakrmí. Stydím se za naše lidi co nás sem svojí volbou dostali a doufám, že všichni půjdou do krajských voleb a dají najevo, že takové strany nemají v politice co dělat a pak budeme mít šanci se s tím ještě jednou poprat. Přeji všem hodně síly, budete ji potřebovat.
Zdroj


Nejčtenější za týden