Nejnižší proočkovanost na světě: Jak to Kongo přežilo?
RSS

Nejnižší proočkovanost na světě: Jak to Kongo přežilo?

Jistě víte, že Afrika má jen velmi malou covidovou proočkovanost. Některé země mají proočkováno kolem 5-10% populace, jiné ještě méně. Ve skutečnosti tam neprobíhala tak brutální donucovací kampaň jako v Evropě a tam, kde na aplikaci genových injekcí menší tlak vyvíjeli, byla proočkovanost také velmi malá, neboť jen minimum lidí hodlalo ze sebe dělat pokusná morčata. Ostatně, již mají své negativní zkušenosti s Pfizerem a dalšími firmami z farmakobyznysu, jimž sloužily africké děti jako pokusná morčata.
Nyní se tak v zemích, kde si drtivá většina lidí odmítla dát byť jedinou dávku genových preparátů, rozjíždí podobně brutální kampaň, jaká běžela v Evropě. To vše se děje i přes mnoho nesporných důkazů o škodlivosti injekcí, která je postupně potvrzena s tím, jak se odtajňují spisy Pfizeru.
V návaznost i na vyprávění o požehnání genové léčby Covid-19, bez níž údajně nemáte šanci přežít,  by Demokratická republika Kongo (DRC) již měla vymřít. Protože jen méně než jedno procento z téměř 92 milionů obyvatel je plně „imunizováno“.
Pověsti o nebezpečích a obsahu genového přípravku, včetně nebezpečí krevních sraženin jsou zřejmě hlavním důvodem odmítání těchto „báječných vakcín,“ po jejichž aplikaci se můžete nakazit, můžete nemoc i přenášet a dokonce můžete i zemřít. A to na nemoc nebo na „vakcínu.“
OSN a WHO proto vysílají od března do Konga i některých dalších afrických zemí „odborníky na infodemii“, kteří přesvědčují lidi, aby si genovou injekci nechali aplikovat. To vše je podporováno SMS kampaní . Cílem je do konce roku píchnout genovou injekci jen v Kongu 50 milionům lidí.
Globální očkovací iniciativa WHO „COVAX“ začala s distribucí genetického materiálu loni v listopadu. „Úspěch je malý,“ řekl Freddy Nkosi, ředitel VillageReach, neziskovky specializující se na zdravotní péči v chudých zemích. V Kinshase jsou čtyři očkovací centra,  která se nacházejí v blízkosti autobusových nádraží a trhů.
Jsou otevřena každý den, přičemž injekci můžete dostat bez předem dohodnuté schůzky . Nabízí  genové injekce společnosti Pfizer, Moderna, Johnson a AstraZeneca.  Co se Západem financované neziskovky zdráhají říci je fakt, že během měsíce po dodání 1,7 milionu dávek přípravku AstraZeneca, byla séra stažena kvůli obavám z krevních sraženin.  Většina z nich byla poslána do jiných afrických zemí, kde byly později zničeny.
Tyto  neziskovky raději obviňují falešné zprávy ze západních sociálních médií . Podle  průzkumu z loňského listopadu 28 procent těch, kteří odmítají injekci, nevěří v „očkování“.  18 procent si myslí, že jsou stejně zdraví, 13 procent se bojí vedlejších účinků. Účast v průzkumu také říká hodně: Z 2 milionů kontaktovaných lidí odpověděla pouze 4 procenta.
Průzkum z roku 2020 provedený univerzitou Kinshasa zjistil, že čtvrtina lidí pochybuje o existenci Covid-19. Většina lidí odmítla genovou injekci z nedůvěry. 14 procent věřilo, že genová léčba Covid-19 má za cíl zabít nebo sterilizovat Afričany.
Z  jiných zdrojů  lze slyšet další důvod: V   muslimské komunitě v Kinshase existují obavy , že  vakcíny obsahují vepřovou želatinu. Existuje také obava, že lidé jsou používáni jako „morčata“ . Proč je ochota očkovat se v jiných muslimských zemích, jako je Saúdská Arábie nebo Indonésie, mnohem vyšší než v DRK, zůstává nejasné. V Kongu tvoří muslimové 10 procent populace.
WHO a OSN nyní chtějí tyto údajné mýty prolomit.  Od března  vysílají světové organizace po celé zemi týmy „rozbíječů fám“ . Týmy se skládají ze  zdravotníků, zástupců komunit a novinářů.  Nesou odborně znějící titul „Infodemic Experts“. 30 imámů bylo také patřičně „vycvičeno“.
Během školení lékař vysvětluje výrobu „vakcín“,  a že v nich není obsaženo žádné prase. Dosud bylo vycvičeno  60 „fámařů“ . V národním parlamentu se také konala setkání s otázkami a odpověďmi, která měla vyvrátit zvěsti o „vakcínách“  před 300 národními a regionálními zástupci .
Kromě toho  bylo 144 zástupců médií vyškoleno v oblasti ověřování faktů a spolehlivosti zdrojů . To zahrnuje  Congo  Check , online agenturu pro ověřování faktů , která odhaluje  falešné zprávy o pandemii a vakcínách . Congo-Check obdržel za svou práci v roce  2020 téměř 255   000 amerických dolarů, včetně Meta Facebook a Internews.
Internews podporuje „nezávislá média“ (tzn. korporátní média) ve 100 zemích, včetně uprchlických táborů, a je financován mimo jiné Sorosovou nadací Open Society Foundation a Rockefellerovou nadací . V roce 2021 zahájil UNICEF  SMS kampaň s místními partnery a mobilními operátory Orange, Vodacom a Africell na podporu genových injekcí proti Covid-19. Více než 50 000 lidí se pak zaregistrovalo na aplikaci genových přípravků.
50 tisíc z 92 milionů, tak to se ta kampaň fakt „vyplatí“. Nicméně se zdá, že v Africe obyvatelstvo mnohem méně podléhá brutální covidové propagandě. Až se nabízí otázka, zda jsou skutečně Evropané chytřejší, jak se traduje??
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden