Kdo bude nakonec vlastnit všechno, včetně vás? (videa)
RSS

Kdo bude nakonec vlastnit všechno, včetně vás? (videa)

Svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí. Pokud sledujete dění po celém světě, pak vám musí být jasné, že právě toto heslo Schwabova světového ekonomického fóra se již naplňuje. Inflace, jakou svět nepamatuje, záměrné narušování dodavatelských řetězců, záměrná likvidace potravinových zdrojů. Bezprecedentní zdražování energií při současném přechodu na zelenou energii – ve jménu falešného „globálního oteplování.“
To vše se nyní děje – ostatně, podrobněji jste si o tom, jak globalisté záměrně cílí na zchudnutí mas, mohli přečíst zde .
Cílem tedy je, aby nikdo nic nevlastnil, vše se sdílelo a všichni (globalisté) byli šťastni. Jenže věci, které se budou sdílet, musí někdo vlastnit. A ti, kdo je budou vlastnit, budou i každého z vás, neboť v propojení digitální měny se sociálními kredity už budete jen jejich loutkou. Tedy samozřejmě v případě, že nebudete patřit k hrstce rebelů, která bude žít bez prostředků na okraji společnosti. To bude jediná možnost, jak se loutkou nestát…
Kdo tedy bude vše – včetně vás – vlastnit? (pozn. videa níže jsou jen v AJ. Plánuji natočení delšího videa, v němž by mělo být shrnuto vše podstatné, nejpozději během měsíce by se mělo video objevit i zde na stránkách.)
Drtivou většinu světového bohatství vlastní pouze dvě investiční firmy – BlackRock a Vanguard Group. Společně vlastní téměř 90% všech firem z indexu S&P 500 a tajně vykonávají monopolní kontrolu nad všemi průmyslovými odvětvími prostřednictvím svých investičních podílů.
Možná znáte slogan Světového ekonomického fóra: „Do roku 2030 nebudete nic vlastnit.“ Za tímto účelem BlackRock a další investiční firmy skoupí každý rodinný dům, který najdou, a učiní hotovostní nabídky, které jsou o 20 až 50% vyšší než požadovaná cena.
Nyní jsou Američané z nižší a střední třídy záměrně přeměňováni na stálé nájemníky, což znamená, že nemohou budovat vlastní kapitál, protože ceny domů a bytů jsou neúnosné tak, aby na ně měly jen korporace. Ovšem i v Evropě jsou ceny domů vyhnány extrémně vysoko a i zde je začínají vykupovat korporace.
Jedná se o přerozdělení bohatství z nižších a středních tříd do vyšších tříd a je v souladu s plány na sociální restrukturalizaci popsanými pod pojmy jako Velký reset, Build Back Better, Agenda 21 a Agenda pro udržitelný rozvoj 2030.
Všechny tyto agendy směřují ke stejnému cíli, jmenovitě ke globálnímu monopolu na majetek a bohatství , s jasným oddělením majetných a nemajetných;  vládců a ovládaných; elit a nevolníků
Níže uvedené 45minutové video „Monopoly – Follow the Money“ (video je pouze v AJ) poskytuje komplexní přehled o tom, kdo skutečně vlastní svět. Jak se ukazuje, drtivou většinu světového bohatství vlastní jen dvě investiční firmy – BlackRock a Vanguard Group.
Společně vlastní téměř 90% všech firem z indexu S&P 500 a tajně vykonávají monopolní kontrolu nad všemi průmyslovými odvětvími prostřednictvím svých investičních podílů. Stručně řečeno, myšlenka, že na trhu existuje konkurence, je chytrá iluze.

„Do roku 2030 nebudete nic vlastnit.“ Za tímto účelem BlackRock a další investiční firmy v současné době skupují každý rodinný dům, který najdou, a nabízejí 20 až 50% nad požadovanou cenou.
V některých místech se již domy prodávají během několika hodin od zveřejnění nabídky, což téměř znemožňuje domovní prohlídky. Například kupující domů na Floridě zažili tento jev ve velkém.
Investiční firmy také skupují celé čtvrti. Například čtvrtinu ze 124 domů v Conroe v Texasu koupila realitní crowdfundingová firma Fundrise LLC za 32 milionů dolarů – 20% nad prodejní cenou – která pak přeměnila všechny domy na rodinné nájemní domy.
Podle investičních expertů jsou nájemní domy „mimořádně atraktivní investiční nemovitosti“, a to je jeden z aspektů, který tento trend řídí. Demografické změny, jako jsou mileniálové zakládající rodiny a omezení cenové dostupnosti, jsou také uváděny jako hnací faktory. Ale to plně nevysvětluje, co se stalo.

Nyní jsou Američané z nižší a střední třídy záměrně přeměňováni na stálé nájemníky, což znamená, že nemohou budovat vlastní kapitál. Jejich schopnost koupit si dům, i když si to mohou dovolit, je jim odebrána společnostmi, které je mohou přeplatit hotovostními obchody.

V nedávné epizodě „60 minut“ (viz výše) Lesley Stahlová velmi dobře vysvětlila, proč ceny nemovitostí prudce stoupají. Nejen, že tyto investiční společnosti mohou nakupovat domy kliknutím myši, ale také uměle zvyšují ceny domů a nájmů.
Například nájemné v Jacksonville na Floridě se v roce 2021 zvýšilo v průměru o 31% a v Austinu v Texasu až o 40%. Zdá se, že pro to existují dva důvody: nestaví se dostatek bytů a to, co se staví, kupují společnosti za ceny vyšší než tržní cena. A přesně totéž se děje prakticky po celé Evropě. Byty a domy jsou pro mladé zcela nedostupné, stejně jako hypotéky. Ty stávající navíc již mnoho lidí nebude schopno splácet, takže nemovitost pod hypotékou prodají, aby mohli vyplatit banku a budou žít v pronajatém.
Realitní investoři společností se ani nedívají na domy, které nabízejí, a obvykle se zdržují kontrol. Dům může být v jakémkoli stavu a je prodán během několika hodin. Jak poznamenává Stahlová, první kupci domů jsou tím vážně znevýhodněni, protože musí překonat mnoho překážek, než mohou získat půjčku a uzavřít obchod.
Realitní investiční společnost dotazovaná společností Stahl uvádí, že nabízí v průměru 200 až 300 bytů týdně k pronájmu a dostává 10 000 žádostí o pronájem týdně. Stále více lidí si vlastní nemovitost nemůže dovolit, proto stoupá zájem o pronájmy. A těch je málo. A pokud jsou, tak pak jsou drahé. Přesně to je však cesta ke globalisty plánovanému „sdílenému bydlení.“ 
Jak je uvedeno v tweetu od Cultural Husbandry:
Jedná se o přerozdělování bohatství a není to bohatství bohatých, co je přerozdělováno. Je to obyčejná střední třída, sůl země, která se dostává do rukou nejmocnějších společností a jednotlivců na světě. Tradiční finanční nástroj zmizel navždy. Vlastní kapitál je nejdůležitějším finančním prvkem, který rodiny střední třídy používají k budování bohatství, a BlackRock, finanční instituce financovaná FEDem, skupuje všechny domy, aby zajistila, že mladé rodiny nemohou budovat bohatství. Jedná se o zásadní restrukturalizaci společnosti.
Ve skutečnosti je to v souladu s plány sociální transformace popsanými pod hesly jako „Velký reset“, „Build Back Better“, „Agenda 21“ a Agenda  2030 (viz videa níže).

Všechny tyto agendy směřují ke stejnému cíli, jmenovitě ke globálnímu monopolu na vlastnictví a bohatství, s jasným oddělením mezi majetnými a nemajetnými,  vládci a ovládanými, elitou a nevolníky.

Válka proti soukromému vlastnictví se datuje desítky let zpátky. V roce 1976, během první konference OSN o lidských sídlech, nazvané Habitat 1, OSN v bodě 10 uvedla:
Nemovitost nelze považovat za běžné aktivum kontrolované jednotlivci a podléhající omezením a neefektivnosti trhu. Soukromé vlastnictví půdy je také hlavním nástrojem akumulace a koncentrace bohatství, a proto přispívá k sociální nespravedlnosti; pokud není kontrolována, může se stát hlavní překážkou při plánování a realizaci rozvojových projektů. Veřejná kontrola využívání půdy je proto nepostradatelná.
Myšlenka je zřejmá, že soukromé investiční firmy jako Vanguard a BlackRock mohou zabránit sociální nespravedlnosti tím, že skupují veškerý soukromý majetek a pronajímají ho . Tímto způsobem nikdo (kromě jejich investorů) nemůže budovat bohatství.
Agenda OSN pro lidská sídla, Agenda 21 a Agenda pro udržitelný rozvoj 2030 jsou v přímém rozporu s Listinou práv a svobod a základními principy jakékoli demokratické země. George Washington prohlásil: „Soukromé vlastnictví a svoboda jsou neoddělitelné.“
Na Summitu Země v roce 1992 Maurice Strong, náměstek generálního tajemníka Úmluvy o změně klimatu a výkonný ředitel Programu OSN pro životní prostředí, uvedl následující:
Současný životní styl a spotřební vzorce bohaté střední třídy, které zahrnují vysokou spotřebu masa, spotřebu velkého množství mražených potravin a hotových jídel, používání fosilních paliv, domácích spotřebičů, klimatizace doma i v práci a život na předměstí, nejsou udržitelné.
Pokud jsou spotřeba masa, mražených potravin, spotřeba fosilních paliv, domácí spotřebiče, klimatizace a rodinné domy „neudržitelné“, je zřejmé, že cílem jakéhokoli plánu udržitelného rozvoje je odstranit všechny tyto věci. V některých zemích je snazší toho dosáhnout než v jiných. Jak vysvětlil Cook Country News Herald v roce 2012:
Vzhledem k tomu, že Kongres neschvaluje všechny tyto plány OSN na krádež našeho majetku a zničení naší ekonomiky, jsou schvalovány dekrety, výkonnými nařízeními, proklamacemi, směrnicemi a štědrými granty místním komunitám.
Stručně řečeno, technokratická elita se snaží obejít ústavy a Listinu práv různými prostředky, jako je například úsilí o to, aby se Organizace spojených národů a Světová zdravotnická organizace staly globálními centry moci, což nutí členské státy, aby se řídily agendami, které stanovily, čímž podkopává národní suverenitu.
Jak je vysvětleno ve videu Agenda 21 výše, Agenda 21 se neomezuje pouze na omezení soukromého vlastnictví domů a pozemků. Zahrnuje také:
Konfiskace soukromého majetku
Zákaz přístupu lidí na půdu
Přemístění lidí z venkovských oblastí do měst
Dodatečné zdanění
Omezení používání vody
Omezení množství odpadu, který lze vyprodukovat
Vynucené zapojení komunity
Manipulace s dopravními toky a rostoucí ceny benzínu s cílem omezit cestování – to vše ve jménu „záchrany Země“.
Stručně řečeno, globální elita chce, abyste věřili, že jediný způsob, jak zachránit planetu, je, že se stanete jejich otrokem. To je jistě tragický konečný výsledek. Pokud uspějí, prakticky všechna vaše ústavní práva a svobody budou zrušeny.
Kdo bude vlastnit zemědělskou půdu a bude diktovat potravinovou politiku?
Soukromé vlastnictví domů není jedinou věcí, která bude monopolem elit. Bill Gates je nyní jedním z největších soukromých vlastníků zemědělské půdy v USA a má také bezkonkurenční moc nad globální potravinovou politikou.
Zatímco Gates je jen jediný muž, jeho vliv je značně zesílen skutečností, že financuje tak velké množství společností a organizací, které tajně tančí na jeho melodii.  Ve své zprávě z roku 2014 „Tři příklady problémů s granty Nadace Gatesových“ AGRA Watch poukazuje na to, proč Gatesovy masivní investice do globální produkce potravin nevyřešily žádný z velmi reálných problémů, kterým čelíme. Za prvé a především, mnohá z řešení, která podporuje, jsou „náplastí“, která zhoršuje skutečné problémy.
Příkladem toho je financování vývoje geneticky modifikovaných potravin, o kterých se říká, že mají vyšší obsah určitých živin . Problém je v tom, že tyto rostliny nahrazují místní rozmanitost několika geneticky modifikovanými odrůdami, které ani neberou v úvahu místní podmínky. Prosazováním „obohacených“ odrůd rostlin se podvýživa ještě zhoršuje, protože se snižuje biologická rozmanitost.
Zadruhé, „tvrdohlavé zaměření na výnos“ je v rozporu s výzkumem, který ukazuje, že nízké výnosy nebo nedostatečná produkce nejsou příčinou hladu ve světě. „Dnes existuje dostatek důkazů, že problémem je chudoba a nedostatek přístupu, který je zhoršen zničením místních potravinových systémů a komercializací potravin,“ poznamenává AGRA Watch a dodává:
Granty od Nadace Gatesových a AGRA se nadále zaměřují na výnos a připravují Afriku na systém přizpůsobený potřebám ziskového komerčního zemědělce orientovaného na výnos spíše než potřebám drobného zemědělce, který produkuje různé plodiny pro místní komunitu.
Gatesova takzvaná filantropie vytváří několik nových problémů za každý problém, který vyřeší. Gates je také zapojen do průmyslu výroby syntetického hovězího masa a není divu, že vyzývá západní země, aby přešly na stravu 100% umělého hovězího masa – to vše ve jménu ochrany životního prostředí. Je to stejný argument, který předkládá Agenda 21 a další programy udržitelného rozvoje.
Mainstreamová média a farmaceutický průmysl jsou dvě další důležité oblasti, které byly převzaty monopolně centrickým „Deep statem“. Obě odvětví jsou většinově vlastněna společnostmi BlackRock a Vanguard, takže věřit, že mainstreamová média budou informovat o pravdě, je přinejmenším pošetilé, zejména pokud jde o zdraví a medicínu.
Mimochodem, alopatická medicína, od založení Rockefellerova institutu pro lékařský výzkum Johnem D. Rockefellerem v roce 1901, byla řízena chamtivými lidmi, kteří pracovali na eliminaci naturopatické medicíny, která byla normou, aby ji nahradili patentovanými léky na bázi ropy.
Vše, co nemohlo být patentováno, bylo zrušeno a známé léčebné metody byly odmítnuty jako šarlatánství. Rockefeller toho dosáhl stejným způsobem, jakým to dnes dělá Gates a další technokraté – prostřednictvím kontroly médií.
Pandemická smlouva WHO  je možná největší hrozbou, které jsme dosud čelili, přičemž jejím schválením se urazí dlouhý kus cesty k realizaci Velkého resetu. Pandemická smlouva je přímou hrozbou pro suverenitu národa, který již nebude mít možnost rozhodovat sám za sebe.
Pandemická smlouva de facto naruší demokracii všude a to v momentě, kdy vstoupí v platnost, což by mělo být podle posledních informací na začátku roku 2014.
Dne 24. května 2021 Evropská rada oznámila, že podporuje vytvoření mezinárodní pandemické smlouvy, která dává WHO pravomoc nahradit ústavy jednotlivých států vlastními ústavami pod heslem „prevence pandemie, připravenost a reakce na ně“.
Dne 3. března 2022 Rada schválila zahájení jednání o mezinárodní dohodě. Níže uvedená infografika převzatá z internetových stránek Evropské rady tento proces shrnuje.

Není pochyb o tom, že tato smlouva je součástí plánu globalistů monopolizovat zdravotnické systémy po celém světě a je způsobem, jak lidem vnutit povinné očkování, očkovací pasy a digitální identity.
Jakékoli rozhodnutí WHO související s pandemií by mělo přednost před národními a státními zákony. V konečném důsledku by všechna rozhodnutí týkající se zdraví mohla spadat do působnosti WHO, neboť stanovené cíle Smlouvy zahrnují nejen budoucí reakci na pandemie, ale také silnější rámec pro zdraví s WHO jako koordinačním orgánem pro globální zdravotní otázky obecně.
Generální ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus také uvedl, že jeho „hlavní prioritou“ jako generálního ředitele WHO je posunout svět směrem k všeobecnému pokrytí zdravotní péčí. Jak poznamenal Dr. Peter Breggin v narážce na Ghebreyesův projev k výkonnému výboru WHO 24. ledna 2022, ve kterém nastínil svůj globální zdravotní plán, „duch komunismu je cítit v celém dokumentu“.
Zpráva WEF Global Redesign z roku 2010 tvrdí, že svět nejlépe řídí koalice „zainteresovaných stran“, kterou si sami zvolí – nadnárodní korporace, vlády, mezinárodní orgány jako OSN a WHO a vybrané organizace občanské společnosti –, které pak rozhodují jménem světové populace.
Pokud se podíváte pozorně, uvidíte, že všechny globalistické agendy, bez ohledu na to, jak se nazývají, sledují tento cíl. Všichni pracují v těsném závěsu, aby odebrali moc lidu tím, že učiní volené zástupce bezvýznamnými. Veškerá moc by měla být v rukou samozvané, nikým nevolené elity. Pokud věříte, že mají v úmyslu udělat to nejlepší pro lidi, je čas se probudit, protože stále spíte.
Již více než 100 let dělají to, co je pro ně nejlepší, i když jejich volby otravují naše zásoby potravin, půdu, vzduch a vodu. I když tyto samozvané elity zničily naše životní prostředí a vyrábí nebezpečné léky a toxické potraviny; i když jejich činy vedly k hladu, nemocem a smrti, lidé je stále tolerují.
Globalisté lhali, podváděli a používali všechny myslitelné vychytralé, nemorální a neetické triky. Nutili, podpláceli a manipulovali podle libosti. Pomalu, ale jistě napadli každou oblast společnosti s úmyslem změnit ji pro své vlastní účely.
Technologie, na které je technokracie založena, umožnila této samozvané skupině megalomanů prosperovat a budovat svou mocenskou strukturu v tajnosti. Teprve nyní začínají ukazovat svou pravou tvář, svou touhu po absolutní moci a kontrole.
VY a vaše osobní údaje jsou produkty společností Google, Twitter, Facebook a Instagram. Tyto platformy prodávají všechny vaše osobní údaje se ziskem. To je podnikání, ve kterém jedou.
Vaše data jsou také sdílena s umělou inteligencí a jsou vytvářeny algoritmy, které vás profilují a manipulují s vámi. Všechno, co řeknete a uděláte, bude použito proti vám. Cíl těchto megalomanů je vždy stejný: chtějí na vás vydělat peníze, i když jste tím poškozeni nebo zabiti, a chtějí vás přimět, abyste přijali jejich nabídku vládnout vám.
To vše skončí, když se probudí dostatek lidí a odmítne se účastnit jejich programu.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden