Hezká slova a obrázky nestačí
RSS

Hezká slova a obrázky nestačí

EVA HRINDOVÁ



Politika dnes není o řešení problémů, je o marketingu. Každý politik musí mít v týmu především markeťáky, grafiky, fotografy a odborníky na PR. Ti v podstatě ze Strakovky vytlačili skutečné odborníky.






A kde tedy jsou skuteční odborníci? Zatím na svobodě.




Ale teď vážně. Skuteční odborníci se ptácejí na okraji společnosti, zoufale se nás snaží varovat a křičí do světa, jaká hrůza se na nás valí. Naštěstí si je můžeme poslechnout v alternativních médiích a jejich síla roste. Nějaká cenzura už to nezastaví.
O to více frustrující je sledovat výkon naší vlády. Jediné, co umí, je produkovat fráze a hezky se fotit. Nějaká Schillerová s pávem je vedle toho jen amatérský břídil. Naše vláda umí vyvolávat dojem, ale zoufale neumí hájit zájmy vlastních občanů.
Až budete mrznout a nebudete mít na splátky hypotéky nebo na nákup potravin, budete se moci aspoń kochat hezkými reklamními předměty k našemu předsednictví. Nebo vás bude hřát v srdci, že ač nejsou peníze na důchody, budeme mít moc pěkné stíhačky. A studený obývak si můžete oblepit krásnými akčními fotkami našeho slušného premiéra z návštěvy požáru v Českém Švýcarsku… To zahřeje.
 
evahrindova.cz




The post Hezká slova a obrázky nestačí first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden