V Rakousku se ztrojnásobil počet žádostí o azyl, 94% žadatelů jsou muži, nejčastěji Afghánci
RSS

V Rakousku se ztrojnásobil počet žádostí o azyl, 94% žadatelů jsou muži, nejčastěji Afghánci

Na úvod upozorňuji, že v celkové statistice nejsou zahrnuti občané Ukrajiny.
Jen málokdo u nás tuší, že Rakousko má k chalífátu mnohem blíž než Německo. Na počet obyvatel je tam nejen víc muslimů, ale i více mešit a islámských modliteben. V Rakousku je také nejvíc Afghánců v přepočtu na počet obyvatel v Evropě, časem by se z něj tak mohl stát jakýsi „evropský Afghánistán“. Hodně je to znát i na rostoucích preferencích SPÖ (socani), což je strana, kterou dnes již původní Rakušané téměř nevolí.
Přesto všechny žebříčky preferencí jasně vede – a to s velkým náskokem. Jejich výhra pak bude pro zemi znamenat další urychlení následné invaze, neboť socani mají v programu maximální uvolnění azylových pravidel v duchu hesla „každý je legální“.
Také Vídeň je již plně multikulturní, původních Rakušanů tam najdete méně než těch dovezených. Podobně jako v Německu je zde také snaha před veřejností kriminalitu invazistů tajit, nedávno jsem zde psala například o případu 5 Afghánci hromadně znásilněné postižené ženy, o němž se veřejnost dozvěděla spíš náhodou až půl roku po činu.
Justice pak podobně jako jinde v Evropě i zde invazním hordám nadržuje, což jasně ukazuje na přibližování se právu šaría. Například 4 Afghánci, kteří zdrogovali, znásilnili a zavraždili 13letou Rakušanku Leonii nejsou souzeni za vraždu, ale pouze za sexuální napadení a jiní 4 muslimové, kteří znásilnili letos na jaře 16letou dívku v Linci jsou na svobodě. Důvod? Údajná nezletilost ilegálů, kteří přišli do Rakouska bez dokladů, takže nezletilost je zřejmě jen jimi vymyšlenou pohádkou.
A i kdyby nakrásně nezletilí byli, hromadné znásilnění je dostatečně závažný čin na to, aby byli pachatelé uzavřeni alespoň v nějakém pasťáku.
Počet žádostí o azyl v Rakousku se ve srovnání s předchozím rokem již ztrojnásobil – a zdá se, že nová vlna migrantů převážně afghánských, syrských a tuniských mužů se nezastaví. Pokud počet příchozích zůstane tak vysoký, bude letos v Rakousku dosaženo podobné úrovně jako v letech 2015 a 2016.
V první polovině roku požádalo v Rakousku o azyl 31 050 lidí. Téměř všichni žadatelé jsou muži. Ukrajinští váleční uprchlíci, z nichž většina jsou ženy, nebyli zahrnuti do statistik ministerstva vnitra.
94 procent žadatelů o azyl jsou muži. Nejvíce žádostí o azyl podali Afghánci (7325), Syřané (6680) a Tunisané (3810 ),  na čtvrtém a pátém místě se umístily Pákistán (3110) a Indie (2025). Velkou šanci na pozitivní rozhodnutí však mají pouze Syřané a Afghánci – Tunisko, Pákistán a Indie jsou považovány za bezpečné země původu.
Počet žádostí ve srovnání s posledními sedmi lety opět prudce vzrostl. Pokud počet příchozích zůstane ve druhé polovině roku tak vysoký, mohl by se rok 2022 po roce 2015 umístit na druhém místě v žebříčku většiny žádostí o azyl v Rakousku. V té době podalo žádost 88 340 lidí, v následujícím roce 2016 jich bylo 42 285 – tento počet letos pravděpodobně bude překročen.
K uvedené statistice už jen dodávám, že může být překročen i rok 2015, protože Itálie hlásí asi poslední měsíc absolutně rekordní čísla nově příchozích, což by se mělo následně během dalších měsíců projevit i v dalších zemích na trase – tedy i v Rakousku, kde se může nápor znatelně zvýšit.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek V Rakousku se ztrojnásobil počet žádostí o azyl, 94% žadatelů jsou muži, nejčastěji Afghánci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden