VIDEO: Zelenský se dopustil válečného zločinu a nařídil raketový útok střelami HIMARS na ukrajinské zajatce z pluku Azov v zajateckém táboře Jelenovka, aby vzkázal odvedencům ukrajinské armády, jak dopadnou ti ukrajinští vojáci, kteří se vzdají Rusům a od
RSS

VIDEO: Zelenský se dopustil válečného zločinu a nařídil raketový útok střelami HIMARS na ukrajinské zajatce z pluku Azov v zajateckém táboře Jelenovka, aby vzkázal odvedencům ukrajinské armády, jak dopadnou ti ukrajinští vojáci, kteří se vzdají Rusům a od

VIDEO: Zelenský se dopustil válečného zločinu a nařídil raketový útok střelami HIMARS na ukrajinské zajatce z pluku Azov v zajateckém táboře Jelenovka, aby vzkázal odvedencům ukrajinské armády, jak dopadnou ti ukrajinští vojáci, kteří se vzdají Rusům a odmítnou zemřít v boji! Rakety HIMARS dopadly přímo na ubytovnu se stovkami palandových postelí, na kterých zahynulo 40 ukrajinských zajatců a dalších 75 jich bylo zraněno! Ruský poslanec poskytl děsivé a necenzurované video z místa činu a na Zelenského zřejmě čeká válečný tribunál v Moskvě! Útok začne prošetřovat ruská vojenská prokuratura!
Volodymyr Zelenský se dopustil dalšího válečného zločinu, který se nyní snaží zamlžovat a hasit jeho poradce Oleksej Arestovič slovy, že rakety vystřelili Rusové, ale to mu nebude nic platné, důkazy jsou nezvratné. Ukrajinský prezident ve čtvrtek večer podle informací ruských médií vydal rozkaz k trestnému raketovému útoku na válečný zajatecký tábor Jelenovka pod ruskou vojenskou správou, kde bylo ubytováno několik stovek ukrajinských zajatců z oddílů Azov , které Ruská armáda zajala v Mariupolu, kde do poslední chvíli odolávali v podzemí Azovstalu v naději na záchranu. Raketový útok provedený střelami HIMARS byl veden na velkou halu, která sloužila jako velká ubytovna se stovkami vojenských paland pro ukrajinské zajatce. Ukrajinská armáda použila duplexní munici s tříštivou složkou kombinovanou se zápalnou municí.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1bg8vd","div":"rumble_v1bg8vd"});
Rakety propadly přímo střechou na postele a pozabíjely 40 ukrajinských válečných zajatců. Dalších 150 jich je zraněno s různě vysokými stupni popálenin a zranění o šrapnelů. Na místě byly zajištěny trosky raket HIMARS, které zajistila ruská vojenská prokuratura, která nyní pořizuje fotodokumentaci pro mezinárodní tribunál, který se po skončení spec-operace bude konat v Moskvě se všemi ukrajinskými válečnými zločinci, na jejichž čele bude po dnešním dni přímo Volodymyr Zelenský. Zatykač na Zelenského je podle ruské televize otázkou několika dní, až vyšetřovatelé připraví žalobu.
VIDEO: Děsivé záběry ze zničené zajatecké ubytovny
Kyjevské síly v pátek brzy ráno, když zajatci spali, ostřelovaly zadržovací středisko ukrajinských válečných zajatců, aby “zastrašily” své vlastní vojáky, kteří by se mohli chtít vzdát, tvrdí [ 1 ] ruské ministerstvo obrany. “ Velké množství ukrajinských vojáků dobrovolně skládá zbraně a ví o humánním zacházení se zajatci ze strany ruské strany ,” uvedlo ministerstvo a označilo útok za “nehorázný”. Úřady v Doněcké lidové republice (DLR) později v pátek uvedly, že počet obětí raketového útoku vzrostl na 53, zatímco 75 bylo zraněno, ale bez započtení civilních zaměstnanců tábora a civilistů.
Číslo se proto blíží již dvěma stovkám. Náměstek ministra informací DLR Daniil Bezsonov zveřejnil na svém kanálu na Telegramu názorné video, které ukazuje několik zohavených a ohořelých těl uvnitř zničené budovy. Pozor na grafický obsah videa, záběry obsahují mrtvoly a znetvořená těla! Nespouštějte níže vložené video, pokud máte slabý žaludek, anebo pokud jsou u počítače nebo u displeje vašeho chytrého telefonu děti!
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/YelenovkaPOWcamp.mp4
Podle ruského ministerstva obrany a místních úřadů použily ukrajinské jednotky k úderu na zadržovací středisko u obce Jelenovka raketomety HIMARS dodané z USA. Ruská GRU zřejmě odposlechla Zelenského komunikaci s generálním štábem včera večer, když generálové informovali Zelenského o neúspěšné ofenzívě na jihu Ukrajiny v Chersonské oblasti, která byla zahájena o víkendu a právě včera skončila další porážkou.
Ta je dávána za vinu nevycvičeným odvedencům, kteří jsou mobilizováni doslova z ulice, jsou odváděni na frontu proti své vůli, bez motivace bojovat a s motivací ustupovat, anebo se dokonce při první příležitosti vzdát se. K tomu došlo ve středu, kdy se v Chersonské oblasti vzdaly hned 4 oddíly na bojové linii u Nikolajeva a podle svědků se jednalo částečně o vzpouru, částečně o dezerci a částečně o rozkaz ukrajinských zkušených lampasáků a velitelů ke kapitulaci, kteří prohlásily, že válku proti Rusku nejde vyhrát.
Zelenský nahání na frontu mladé kluky bez výcviku a bez drillu, kteří se při prvním útoku sesypou a potom dezertují
Podle ruských médií Zeleneský vřískal do telefonu a nadával generálům. jako smyslů zbavený. Následně jim nařídil provést raketový útok na nějaký zajatecký tábor kontrolovaný Rusy, aby ukrajinští vojáci prý na vlastní oči viděli, že vzdáním Rusům se nezachrání ani v zajateckém táboře. Útok na zajatecký tábor je válečným zločinem podle Ženevských konvencí. Situace pro Kyjev je kritická hlavně kvůli tomu, že na Donbasu se fronta nezadržitelně blíží k městům Slavjansk, Kramatorsk a Artěmovsk , což jsou poslední místa Donbasu ovládaná ukrajinskou armádou. Kyjevu se množí dezerce kvůli tomu, že odvedení branci z ulice, z koupališť, z diskoték, školáci po střední škole, po maturitě, a někteří i před maturitou, prostě nemají vojenský výcvik, nemají drill a nemají ochotu nasadit vlastní život do boje.
Záběry paland, na kterých spali ukrajinští zajatci K této ochotě je potřeba u vojáka potlačit základní instinkt pudu sebezáchovy, který velí, že když někde padají bomby, rakety a střílí se, tak je třeba honem rychle utéct anebo se vzdát. A tento instinkt se musí potlačit právě opakovaným a dlouhým vojenským drillem, výcvikem, který proto trvá tak dlouho, minimálně 1 rok, někde i 2 roky, protože zbavit brance strachu ze smrti a naučit ho plnit rozkazy, které nesou rizika vlastní smrti, trvá poměrně dlouhou dobu.
Nestačí odvedence jen naučit složit a rozebrat kalašnikov, to zvládne dítě za jedno odpoledne. Ani to není o tom naučit vojáka, jak se plazit, nebo jak házet granátem. To jsou podružnosti. To nejtěžší je naučit vojáka se nebát o svůj vlastní život. O tom je vojenský výcvik a tenhle detail zjevně politikům a ministryním obrany v sukních jaksi zásadně uniká. A Zelenský v roli prezidenta, jakožto nevoják, který nesloužil v ukrajinské armádě z důvodů své židovské víry, rovněž nemá s vojenským drillem žádné zkušenosti, nic o tom neví.
V ukrajinských zákopech jsou kluci kteří znali smrt ve válce jen v počítačových hrách. A teď najednou je to pro ně naživo a doopravdy
Voják se nestane vojákem tím, že seberou kluka z diskotéky a navlíknou mu uniformu. Takový voják je pořád jen kluk. I když mu dají moderní zbraně, je to pořád kluk. A když mu řeknou, jdi do útoku, zatímco Rusové proti němu střílejí z opačné strany pole nebo louky, tak prostě zkolabuje a nejde, protože pud sebezáchovy mu to nedovolí.   Protože to není voják, je to kluk. I když má uniformu, i když má zbraň. Proto Ukrajina válku prohrává na všech frontách, protože mobilizace civilistů do války jsou jatka, velkokapacitní mlýn na živé maso, mlýn požírající během několika hodin kluky, kteří včera byli na diskotéce a jedinou střelbu znali z počítačových her.
Zraněné ukrajinské zajatce ošetřovali venku na cestě A najednou mají běžet v ofenzívě po poli proti ruským kulometným hnízdům zakopané Ruské armády nedaleko Nikolajeva. A když není ofenzíva, tak celý den tito kluci leží v zákopech a celý den na ně padají dělostřelecké granáty posílané ruskou artilérií. Je to jako ruská ruleta, protože někdy se Rusové trefí a granát dopadne přesně do úzkého ukrajinského zákopu, kde leží vojáci. Celé to potom vypadá tak, že dělostřelecký granát vytvoří mohutný kráter a vyhodí do vzduchu nejen tuny zeminy, ale i roztrhaná a létající těla ukrajinských odvedenců, která se točí ve vzduchu jako efekt z hollywoodského filmu.
Když se válka blíží k neslavnému konci, stává se zabíjení vlastních zajatců poslední cestou, jak vynutit poslušnost a morálku vojáků pomocí děsu a strachu
A když to trefování přesně do zákopů přestane Rusy bavit, tak přivezou termobarické raketomety, a u nich už na přesnosti nezáleží. V zákopech to nepřežije nikdo v okruhu několika stovek metrů. A přitom rozkaz z Moskvy zní jasně, nezabíjet více Ukrajinců, než je nezbytně nutné, pokud vás ohrožují a střílí na vás. Takové rozkazy mají ruští vojáci. Kreml nechce Ukrajince zabíjet, protože je to bratrský slovanský národ. Proces denacifikace ovšem Moskva bude chtít dokončit stůj co stůj. O tom není žádných pochyb. A jakmile na Donbasu bude hotovo, podle zdrojů z Kremlu do konce srpna by mohlo být hotovo, tak se Ruská armáda zaměří na další části Ukrajiny s nejvyšším stupněm nacifikace.
Exploze rakety utrhla jednomu ukrajinskému vojákovi nohu a bota se vyzula Může to být útok znovu na Kyjev, o kterém si šeptají běloruská média v posledních dnech opravdu nezvykle intenzivně, může jít o operaci na Charkovskou oblast, ovšem obecně platí, že čím více zbraní Kyjev dostane, tím dále Ruská armáda dostane rozkaz postoupit. To již potvrdil [ 2 ] Sergej Lavrov.
Zelenskému se nedostává skutečných vojáků a ta děcka a kluci navlečení do uniforem mu na frontě dezertují, nebo utíkají, nebo se vzdávají, anebo prostě ztuhnou a nechají se zastřelit uprostřed pole, protože se nemohou pohnout z místa, strach je úplně neutralizuje. A v takovém stavu kyjevská junta dál ničí Ukrajinu a vede zemi k destrukci a k úplnému rozvratu. Zelenský tak zabíjí vlastní vojáky v zajateckých táborech pod ruskou správou, aby vyslal vzkaz těm, kteří jsou ještě na frontě a ještě se mu nevzdali a nedezertovali. Zatím.
Nejen o této události budeme hovořit dnes od 19:30 v pravidelném pořadu na Svobodném vysílači CS . Probereme všechny novinky z domova i ze světa. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  75%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývají 2 dny . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash a Ethereum, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden