Pro centrální plánovače je vyvolávání hladomoru k uřízení stád pracovních sil dobrá věc
RSS

Pro centrální plánovače je vyvolávání hladomoru k uřízení stád pracovních sil dobrá věc

HLADOMOR?
Ten je podle centrálních plánovačů dobrý.
Ti lidé, co jsou nad OSN, na pár minut přerušili ničení světa, aby publikovali článek (snímek obrazovky z něj je níže) ospravedlňující jejich chování a vysvětlující „přínosnost“ hladu, který zrežírovali.
Já si to nevymýšlím, viz obrázek.

Dobré na tom je, že zatímco oni pokračují jak ve svém prediktivním programování, tak v neurolingvistickém programování naší mysli (kdy od obojího vážně čekají, že vám uchvátí mysl), tak se čím dál víc a více lidí naopak z jejich transu probouzí.
Jakmile se probudí, tak jim dojde, v jak hrozném nebezpečí se nachází. A to je dobře, protože těžko můžete bojovat s nepřítelem, dokud vám nedojde, že existuje.
A v terénu každodenního světa se dopady tohoto teď rozlévají do života Hloupého Honzy.
Honza ve skutečnosti nestojí o to, aby něco slyšel o „agendě trvalé udržitelnosti“ OSN nebo o jejich zprávě o „absolutní nule“. Přitom ty velice jasně a přesně popisují, co se právě teď děje.
Nic z toho není náhoda. Na rozdíl od rozšířených domněnek o tom nebo o jejich nekompetenci to tak není.
Ten „velký restart“ potřebuje zmáčknout obyvatelstvo v sevření vlády a nikoho jiného. Jelikož centrální plánovači protlačují své agendy k jeho dosažení, tak je nutné, aby obyvatelstvo bylo vyděšeno z probuzení a plné strachu.
A tak, ač Hloupý Honza většině z toho nerozumí, tak to ve skutečnosti ani nepotřebuje.
To, co Honzu zajímá, je, kdy si nebude moci dovolit nákup potravin a kdy mu účet za elektriku vymaže celý jeho roční disponibilní příjem.
A to stačí, jak k vyprovokování odporu, tak k lepšímu probuzení do uvědomění toho hororu, co se na něj chystá, pokud se ve svém rozběhu nezastaví tahle komunistická agenda maskovaná jako plán na „jeho záchranu před klimatickou změnou“.
A s tímto uvědomění přijdou politici, z nichž mnozí jsou sami parazité, ale dělají, co je pro ně přirozené, tj. vnímají, odkud zrovna vítr fouká, a hrnou se, aby se toho chytli, začali to prosazovat a strhli tak podporu.
Jen se na to podívejte. Podle France24 řekl šéf italských Pěti hvězd Giuseppe Conte:
Hrozně se bojím, že v září nastane čas, kdy mnoho rodin bude stát před strašným rozhodnutím, jestli zaplatit účet za elektřinu nebo si koupit jídlo. Jsme naprosto ochotni k dialogu, abychom konstruktivně vládě (Draghiho) přispěli, nejsme ale ochotni podepsat prázdný šek.
Samozřejmě, že má pravdu, ač je to grázl, který se škodolibě zúčastnil všech těch covidových podfuků a který těžce přispěl k problémům toho našeho příslovečného „Honzy“, se kterými se teď potýká.
Mrkněte na to.
Německé ceny elektřiny:

A jak říkáme, co nám dech stačí, na energii stojí VŠECHNO. Proto CPI (spotřebitelské ceny) Eurozóny vypadají, jak kdyby se předávkovaly viagrou.

A to leccos říká, přestože jak víte, způsob, jakým se CPI měří, je samozřejmě naprostá blbost, a je jen asi polovinou skutečného nárůstu cen. Můžete se o tom přesvědčit u Johna Williamse Shadowstata ukazujícího, jaké to je, když se inflace v USA počítá na základě metodologie používané v 80. letech (ještě před podfukem). A ta už překročila 17,3%. To je o dost více než 9,1%, se kterými se vás pořád pokouší oblbovat.
Porovnání spotřebitelské inflace oběma způsoby:

Další věc, na které „Honzovi“ záleží, je, kdy vláda začne pod záštitou „záchrany planety“ s procesem ukradení 50% farem v Holandsku.
Když mluvíme o půdě těch podle těch úleťáckých lidí…
Stáda hovězího dobytka by se měla vybít, aby se splnily emisní cíle.
Holandská vláda na základě směšné povídačky o „snížení emisí dusíku“ postupuje s nestoudným zabíráním 30% zemědělské půdy. Stojí za to poukázat, že vzduch je ze 78% dusík.
Ty praštěné mozky doslova rozhodly, že vzduch je nebezpečný.
Každopádně sedláci nic z toho nebaští a zablokovali silnice, letiště a distribuční centra. Přidali se rybáři a zablokovali přístavy.
Doma mají holandští sedláci ohromnou podporu. Naštěstí lidé intuitivně chápou, že bez nich nebude jídlo. Propaganda už na obyvatelstvo nezabírá. Jak mrzuté!
Většina sice zbaštila ten podfuk s Covidem, ale jasně už NEŽEROU tu agendu „klimatické změny“.
Ten odpor nemůže přijít od současné partičky politických stran. To platí, ať už jsou na pravici či levici. Na tom nezáleží. Obojí jsou zkompromitované a nikdy se za občany nepostavily během covidového podfuku a nedělají to ani teď, kdy už by to mělo být všem jasné, ale stejně se to naprosté fiasko s Covidem a ta naprostá ostuda neuvěřitelně zakrývá, neboť je kompletně vymyšleno jen k realizaci nového feudálního systému, v němž vše vlastní technokraté.
Každý den se pár dalších lidí probudí do reality, a jakmile se vzbudíte, tak nemůžete věřit tomu, co vidíte. Věrohodnost existujících politických stran je těžce poškozená. Po řadu let jsem si zatím myslel, že když dojde k posuvu, tak to nejspíš přijde od třetích stran. To platí po celém Západním světě a není to žádný holandský unikát.
Sedlácké občanské hnutí teď v Holandsku nabývá na hybnosti a roste rychleji než jakékoliv jiné.
Změny preferencí stran v Holandsku:

Během toho nabývá také na hybnosti ve Francii marxistická agenda.
Francie plánuje plně znárodnit energetickou EDF
Francie plně znárodňuje EDF (EDF.PA), řekla ve středu ministerská předsedkyně Elisabeth Borne, což je krok, který vládě během potýkání se s evropskou energetickou krizí poskytne větší kontrolu nad restrukturací této zadlužené skupiny.
Henry Kissinger: Kontroluj ropu a budeš kontrolovat státy, kontroluj jídlo a budeš kontrolovat obyvatelstvo.

A to je okamžik, kdy bychom se měli trochu ohlédnout do historie.

Poslední hlavou evropské vlády, která byla zabita a sežrána davem, byl holandský Johan de Witt, kterého roku 1672 Oranžisté v Haagu zohavili, pověsili a jeho játra upekli a sežrali.
Ti z Davosu si zaslouží přinejmenším to samé.
Mezitím Evropany čeká zima a hlad. Zima přijde už jen za pár měsíců.
Úprk od nich začne sháňkou po jídle a po všech těch zakázaných produktech jako hnojiva.
BY TYLER DURDEN
FRIDAY, JUL 29, 2022 – 12:30 PM
Via Capitalist Exploits,


Holandští protestující vrhají hnůj na vládní úřady kvůli vražedným Zeleným předpisům

Zdroj: https://www.zerohedge.com/geopolitical/hungry-benefits-famine-according-central-planners


Nejčtenější za týden