Přeživší holocaustu a jejich potomci podporují prof. Bhakdiho, který je v Německu obžalován z antisemitismu
RSS

Přeživší holocaustu a jejich potomci podporují prof. Bhakdiho, který je v Německu obžalován z antisemitismu

Pokud sledujete celou anticovidistickou scénu, pak jistě profesora Bhakdiho, který žije v Německu, dobře znáte. Je jedním z těch, kdo se jako první postavili proti škodlivé covidistické politice (lockdowny, roušky, odmítání účinné léčby apod.) a posléze varoval i před genovými injekcemi, které kdosi nějakým omylem nazývá vakcínami.
Právě masové podávání vakcín, ale i způsob „léčby“ – a vůbec celou covidistickou agendu – přirovnal k holokaustu. A v tomto rozhodně není jediný, přirovnání jste jistě slyšeli i od jiných odpůrců genových experimentálních přípravků. Jenže profesor Bhakdi, dosud v Německu považovaný za jednoho z nejlepších odborníků, se stal systému nepohodlným, takže se jen čekalo na cokoli, za co by bylo možné ho perzekuovat. Srovnání experimentální vakcíny s holokaustem pak bylo jasnou záminkou k jeho stíhání…
Záměr za obviněními z antisemitismu proti prof. Sucharitovi Bhakdimu byl kritickým pozorovatelům jasný od začátku: Technicky nebylo nic, co by bránilo jeho kritice vakcín proti Covidu – se svými varováními měl vždy pravdu. Takže obvinění ze zlehčování holocaustu by ho mělo umlčet. To vyvolává masivní pobouření mezi přeživšími holocaustu a jejich potomky. Mascha Orel je jedním z těch, kteří stojí za prof. Bhakdim a důrazně odsuzují činy médií.
Konkrétně prohlásil:
„Jsem smutný, šokovaný a znepokojený. Smutný, protože tato velká země se zdá být neschopná vymanit se z nekonečné smyčky. Zděšen brutalitou metod, díky nimž je to, co bylo kdysi zažito a potlačováno,  součástí každodenního života. Především mi jde o krásnou duši, o člověka, který se dotýká mé duše a který byl vybrán jako vzorová oběť oživených a modernizovaných nenávistných projevů a pomluv – a tím je prof. Dr. Sucharit Bhakdi.
Jsem jedním z německých hlasů  We for Humanity , iniciativy přeživších holocaustu a jejich potomků. Já sám jsem potomkem těch, kteří přežili. Nejsme organizováni jako spolek, ani financovaní státem, ani podporováni sponzory či dary. Naše hlasy jsou svobodné, oddané pouze svědomí a Bohu. Jako rodina lidí jsme pozvali všechny, kteří chtějí zesílit náš hlas, aby nás následovali a podpořit naši snahu žít v míru. Pohané nás následují, jsme za to vděční, jsme na to hrdí.
Bylo to počáteční očernění Sucharita Bhakdiho jako antisemity, co nás přimělo k reakci. Sešli jsme se, abychom ochránili nevinného člověka, ale především řekli zástupcům médií: Desítky let jste zneužívali antisemitismus k tomu, abyste uvedli lidi do stejného bezduchého transu, ve kterém kdysi míjeli likvidované Židy a nic nedělali. Není to „židovská otázka“, když buržoazní většina dovoluje popření a perzekuci menšiny – bez ohledu na to, kdo je menšina.
Poznání profesora Bhakdiho bylo nejlepším zážitkem z doby Covidu .  Stal se mi milým přítelem a dal mi vzácné vhledy do svého světa – jako vědce, jako člověka i jako bojovníka za to, co je pro něj důležité a drahé.
Vy ostatní lidské bytosti jste pro něj důležití. Nezávislá věda ve vašich službách určuje jeho každodenní život. Sucharit Bhakdi je jedním z – bohužel – mála lidí, kteří se nepodřizují politickým narativům. Je to konec každé pluralitní, demokratické společnosti, když se byznys, věda, soudnictví, medicína, školství, kultura a média sklání před politickým diktátem. To už jsme tu měli v nejtemnější době německých dějin. Pokud se nezúčastníte, děláte správnou věc.
S Izraelem jako „laboratoří světa“ – podle šéfa Pfizeru Alberta Bourly – bylo asi 5 miliard lidí podrobeno lékařskému experimentu bez jakéhokoli přiznání genetického charakteru a známých vedlejších účinků injekcí. Přeživším holocaustu bylo také umožněno zažít neosvícené důsledky současného experimentu – vezměte si Jeni z izraelského „ Projektu svědectví  “ Avital Livny. Každý, kdo se tomu brání, rozhodně není antisemita.
Profesor Bhakdi upozornil na to, že injekce mohou způsobit trombózu a jsou životu nebezpečné. Může vzniknout kdekoli.  Například krevní sraženiny v mozku mohou způsobit slepotu, paralýzu a dokonce i smrt. Jakmile to  zjistíte, musíte okamžitě zastavit očkovací kampaň, nejde to nijak obejít. Profesor Bhakdi o tom informoval, ale byl ignorován.
To nebylo poslední nadšené proroctví, při němž doufal, že ONI nebudou ignorovat nejnovější poznatky a nevystaví lidi nebezpečí experimentální genové terapie. S nezlomnou důvěrou v dobro se Sucharit Bhakdi po každém zklamání zoceluje – protože ONI nepřestávají – a pokračuje ve zkoumání, zkoumání, psaní, objasňování a doufá, že on a jemu podobní budou konečně vyslyšeni.
Když vím o této upřímnosti, nevinnosti, téměř nadpozemské důvěře, že je to jen velká chyba, láme mi to srdce s jakou brutalitou ničíte tohoto člověka.
VY, média a jejich zaměstnavatelé moc dobře víte, že Sucharit Bhakdi není antisemita. Ale také víte, že veřejně používané nenávistné projevy a antisemitismus jsou dokonalou formou zastrašování. Potrestejte jednoho, poučíte dalších sto . To jsme měli předtím.
A vy, moji židovští spoluobčané, kteří jste iniciovali tuto novou kampaň, také víte, že prof. Bhakdi, znepokojený důsledky lékařského experimentu, měl pravdu v každém varování, že mnoho lidí by mohlo být zachráněno, kdybyste VY dbali těchto varování.  Chcete udusit hlas, který se staví proti největšímu lékařskému experimentu? Hlas hovořící v souladu s halachickým vymezením židovského nejvyššího soudu, s rozhodnutím založeným na Starém zákoně zakazujícím přijímat nebo dokonce podporovat tuto injekci?
Ke ctihodnému řediteli univerzity v Mohuči: Proč podporujete zjevnou agitaci a přispíváte k procesu, který tak děsivě připomíná bývalé soudní procesy? Pokud člověk neočekává historickou spřízněnost u zdroje poznání, tak kde?
Všichni dlužíme vděčnost prof. Bhakdimu a mnoha slušným, politicky pronásledovaným lidem, o kterých se zde nezmiňujeme. Toto poznání se dostane ke každému. Jedinou otázkou je, kdy a za jakou cenu…“
Tolik sdělení potomka přeživších holokaustu. Ovšem systém – pokud si nenajde podobnou berličku – si nakonec zřejmě najde cokoli jiného. Ostatně, muslimové zcela bez jakýchkoli problémů projevují v Německu na veřejnosti antisemitismus dnes a denně – a bez sebemenších následků. A když například Palestinci před pár lety vypálili synagogu, nebyli potrestáni.
Německo se navíc neštítí v současné době dokonce otevřeně podporovat neonacisty a dodávat jim zbraně. Každopádně je „antisemitismus“ stejně jako „předsudečná nenávist“ jen zástěrkou k tomu, aby bylo možné podobné zákony využít vůči odpůrcům režimu, zatímco ti, kdo se podobných činů dopouští, ale jinak jsou plně v souladu s režimem, nijak potrestáni nejsou.
Režim, který podobným způsobem vytváří politické disidenty, nemá právo se nazývat režimem demokratickým…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Přeživší holocaustu a jejich potomci podporují prof. Bhakdiho, který je v Německu obžalován z antisemitismu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden