Velká Británie: Muž byl zatčen za urážku LGBTQIA na sociálních sítích
RSS

Velká Británie: Muž byl zatčen za urážku LGBTQIA na sociálních sítích

Možná si ještě pamatujete na to, jak britský herec a zároveň vůdce politické strany Reclaim Party Laurence Fox sdílel na svém twitteru duhové vlajky poskládané do tvaru hákového kříže. Příspěvek, který byl jinak hojně sdílen, byl záhy zablokován. Nicméně mnoho lidí jej již přeposlalo mezitím dál a mnozí také LGBTQ propagandu zkritizovali.
Nyní byl bývalý armádní veterán, kterého příspěvek zaujal, zatčen jako by byl zločinec. To se stalo v zemi, kde si chodí v klidu na svobodě stovky násilníků, kteří znásilňují nezletilá děvčata. V zemi, kde tyto gangy dlouhodobě policie i celý systém kryje.
Ve scénách podobných těm, které jsou tradičně spojovány s autoritářskými režimy, byla policie v Británii natočena, jak zatýká vojenského veterána za to, že na Facebooku zveřejnil mem kritický k genderové ideologii.
„Je to gestapo? Co se stalo v naší zemi?“ řekl veterán, když ho tři důstojníci za bílého dne před jeho předměstským domem spoutali.
Incident byl ve čtvrtek zachycen živě na videu vůdcem Reclaim Party Laurencem Foxem, který pokáral důstojníky Hampshire Constabulary za to, že jednali jako „protibritská zpolitizovaná policejní síla“.
„Slouží chráněné ideologii… pokud kritizujete novou ideologii woke, kritizujete hnutí Pride, skončíte v poutech, i když jste sloužili této zemi a máte medaile za vyznamenání a dobrou službu, skončíte v poutech za vyjádření zcela legálního názoru,“ řekl svému publiku na sociálních médiích.
Veterán, který v té době zůstal neidentifikovaný pro účely ochrany soukromí, byl zřejmě zatčen za to, že přeposlal satirický mem od Foxe, skládající se ze čtyř vlajek Progress Pride dohromady, aby vytvořil svastiku.

Mem, který vyústil v  pozastavení Twitteru  a  výzvy k policejnímu vyšetřování proti herci, který se minulý měsíc stal bojovníkem proti „wokismu“, popsal Fox jako komentář k tomu, jak je Měsíc hrdosti „vynucován s pocitem autoritářství“.
Navzdory tomu, že veterán řekl, že přeposlal mem od Foxe, policie se rozhodla nezatknout vůdce Reclaim Party za stejný post.
Na záběrech byl slyšet jeden důstojník, který ospravedlňoval zatčení tím, že řekl, že „někdo se urazil“ za „homofobní“ příspěvek sdílený na Facebooku.
Zatčení přichází méně než týden poté, co College of Policing vydala národní  pokyny , které říkají policistům, aby se soustředili na skutečné zločiny spíše než aby zasahovali do debat na Twitteru.
V exkluzivních komentářích poskytnutých Breitbart London Laurence Fox řekl:
„To ukazuje, že ve skutečnosti nežijeme v demokracii, tenký závoj zakrývá realitu, že žijeme v Číně,“ řekl a poznamenal, že britská policie se neproměnila v nic víc než v „gestapo, Stasi, nebo Čeku“.
Vůdce Reclaim Party řekl, že nevěří ve vládu Konzervativní strany, že ochrání svobodu projevu, a řekl, že pouze zastupují „probuzenou uniparty“, a že kandidáti na premiéra jako Rishi Sunak jsou jen loutky elity, která jim ve skutečnosti velí (pozn. Sunak je vyslanec Klause Schwaba). 
Fox řekl, že ačkoliv se ideologie probuzení již rozšířila po celé Americe, tak alespoň mají druhý dodatek a dodal, že „zbraně jsou docela dobrým odstrašujícím prostředkem při klepání na dveře, protože se někdo urazil“.
Na závěr řekl, že projekt  Bad Law Project , který Fox založil, aby rozložil politickou ideologii maskovanou jako právo, „přijde do každé instituce“ v Británii, aby čelil šíření wokismu.
V pátek odpoledne Fox na sociálních sítích prozradil , že případ proti veteránovi byl „úplně stažen“, a že nakonec nebude čelit žádnému obvinění.
Několik minut před zatčením veterána tatáž policie zatkla také bývalého důstojníka Harryho Millera, který předtím   vyhrál právní bitvu, která byla vedena kvůli  zaznamenávání „nezločinných incidentů z nenávisti“ u Nejvyššího soudu kvůli tomu, že údajně zveřejňoval „transfobní“ příspěvky online. .
Za posledních pět let policie zaznamenala přes 120 000 takových „nezločinů“ – které jsou viditelné na prověrkách kriminální minulosti.
V prosinci soud rozhodl, že policie jednala „protizákonně“, když zaprotokolovala jeho příspěvky do policejní databáze, přestože neexistují žádné důkazy o skutečném zločinu.
Miller vysvětlil své zatčení ve čtvrtek a uvedl, že byl „zatčen za maření policejního zákroku“, když se snažili zatknout veterána kvůli memu Foxe.
„Moje obhajoba je taková, že neexistuje ŽÁDNÝ trestný čin maření zásahu policisty, který vykonává nezákonnou službu,“ řekl Miller. „Pokus o zatčení za zveřejnění memu byl  zcela nezákonný.“
„Policie ani nevěděla, jaký zákon byl porušen, ale jednala čistě na základě toho, že vlajka někoho urazila,“ dodal aktivista  FairCop  .
„Nechci omluvu. Chci hlavu vrchního konstábla v lednici. Nežijeme v orwellovské společnosti. Nemáme Stasi ani gestapo.“
Na sociálních sítích Miller  poznamenal , že jedna ze zasahujících  policistek měla na sobě „duhový odznak s nápisem Hampshire Police“ a dodal, že jí řekl, že odmítl uznat její „oprávnění zatknout muže kvůli vlajce, když sama jednu měla na sobě.“
Hampshire Constabulary se již dříve  chlubilo , že je jednou z prvních policejních sil v zemi, která zavedla „LGBT+ styčné schéma, přičemž letos si připomínáme 25. výročí jejího založení.
Síla má v současné době kolem 90 „LGBT+ policistů, kteří mají za úkol nejen zastupovat policejní sbor na akcích Pride, ale také podporovat ohlašování homofobních, bifobních a transfobních zločinů z nenávisti spolu s domácím zneužíváním a sexuálním násilím“.
Mezi takové zločiny z nenávisti patří „fyzické útoky, vyhrožování nebo verbální a online zneužívání“….
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Muž byl zatčen za urážku LGBTQIA na sociálních sítích se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden