Na rakouských hranicích zbil Afghánec vojačku, ta skončila zraněná v nemocnici
RSS

Na rakouských hranicích zbil Afghánec vojačku, ta skončila zraněná v nemocnici

Rakousko hlásí v posledních měsících jakýsi návrat do roku 2015, kdy jsou opět hranice pod náporem džihádistů, obsazujících Evropu. Jsou-li ilegálové zachyceni na hranicích (což je údajně odhadem asi jen třetina), jsou ihned dopraveni do migračního centra, kde je jim umožněno zažádat o azyl. Někteří zažádají o azyl, jiní jdou dál, do jiných evropských zemí.
Uvítací výbor – jak se dnes v Rakousku říká vojákům na hranicích – včera ráno narazil na skupinu Afghánců. Jeden z nich se soustředil na vojačku, kterou brutálně zbil…
V Burgenlandu zranil ilegál po překročení hranice vojačku (32). Během zastávky dal Afghánec příslušnici Bundesheeru ránu pěstí doprostřed obličeje.
V sobotu ráno ilegální migrant z Afghánistánu zranil vojačku rakouských ozbrojených sil na hraničním přechodu Deutschkreutz (okres Oberpullendorf). Žena  (32) zastavila s dalšími pomocnými vojáky skupinu deseti cizinců. Afghánec udeřil vojačku  do obličeje, hlásí federální armáda.

Žena musela být převezena do nemocnice. O závažnosti zranění nechtěl mluvčí federální armády poskytnout žádné informace. Afghánec byl nahlášen .


K případu už jen dodávám, že je velmi pravděpodobné, že tentýž Afghánec by si nikdy nedovolil zaútočit na muže. Afghánci však ženy ani v nejmenším nerespektují a už vůbec nejsou ochotni plnit jejich příkazy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Na rakouských hranicích zbil Afghánec vojačku, ta skončila zraněná v nemocnici se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden