Experti: Za vyvlastňováním farmářů stojí Světové ekonomické fórum a Agenda 2030
RSS

Experti: Za vyvlastňováním farmářů stojí Světové ekonomické fórum a Agenda 2030

Na dokument „Agenda 2030“ se snažím upozornit již několik let, neboť je základem všeho, co se děje v posledních letech. Tento dokument přijatý v roce 2015 doslova „nalajnoval“ náš život až do roku 2030, kdy by již mělo lidstvo dojít do stavu, kdy nikdo nic nevlastní a vše se sdílí. Zásadní problém je, že Agendu 2030 podepsala většina tehdejších vlád světa a zatím od ní žádná neodstoupila. To dává signál, že vlády jsou plně ovládnuty loutkami globalistů.
Původně byla sice Agenda 2030 schválena a podepsána na půdě OSN, jenže WEF a OSN jsou dávno jedno a totéž, centrála moci, ovládající tyto organizace (k nimž lze přidat například i WHO a MMF) je tatáž. Ovšem loutky ve všech oddaných vládách si jezdí pro instrukce na srazy WEF do Davosu a jejich agendu pak provádí. Takže například účastníci summitu v roce 2019 již jistě získali instrukce na rok 2020 – tedy předem věděli, co se bude dít a jak mají jednat.
Tyto loutky zřejmě věděly o chystané „plandemii“ i o tom, jak jednat – a především – jak zlikvidovat ekonomiky svých zemí. Stejně tak dostaly vládní loutky instrukce i letos, za nás byl na davoském setkání 2022 ministr Sikela.
Česká delegace na srazu WEF 2019  dostala instrukce pro rok 2020; politici věděli, že jejich úkolem je zlikvidovat naši ekonomiku. Ovšem podle dalších plánů má nyní nastoupit především klimaalarmistická politika, v jejímž rámci má docházet právě k onomu vyvlastňování. WEF tak zřejmě  skutečně přímo řídí jednotlivé loutkové vlády, jejichž příkladnou poslušnost jsme mohli vidět na dění předchozích více než dvou let.
Vyvlastňování farmářů – a to nejen nizozemských –  nastoupilo v plné síle záhy po letošním summitu WEF. Myslíte, že je toto datování náhodné?
Útok na farmáře v zemích, jako je Nizozemsko, Spojené státy a Srí Lanka, může být spojen s Agendou OSN 2030, konkrétněji s cíli udržitelného rozvoje a se Světovým ekonomickým fórem. Několik odborníků to řeklo  listu The Epoch Times  .
Zemědělská politika a politika produkce potravin podporovaná OSN povedou – pokud nebudou pod kontrolou – k hospodářské devastaci, nedostatku, hladomoru a drastickému omezování svobod.
Miliony lidí na celém světě se již potýkají s nedostatkem potravin. Tyto problémy se v příštím roce jen zhorší, varují odborníci. Argumentují tím, že je za tím agenda. Mimo jiné jde o soukromý majetek, podle dokumentů, které deník viděl.  Již desítky let pracujeme na dosažení cílů udržitelného rozvoje.
Experti, s nimiž list hovořil, tvrdí, že někteří z nejbohatších a nejmocnějších obchodních magnátů světa se spojují s Čínou, aby se pokusili centralizovat moc nad našimi potravinami a rozdrtit nezávislé farmáře (k vyvlastňování farmářů nyní nedochází jen na Západě, ale také v Číně, kde jsou farmáři po vyvlastnění stěhováni do měst).
WEF je „strategickým partnerem“ OSN při provádění Agendy 2030. Nizozemští farmáři letos v létě zorganizovali rozsáhlé protesty proti „dusíkovým plánům“ kabinetu. Protesty následovaly také po chaosu na Srí Lance kvůli nedostatku potravin způsobenému vládní politikou.
Odborníci tvrdí, že cílem této politiky není „zachraňovat přírodu“ nebo „bojovat proti změně klimatu“. Budoucí světová vláda chce převzít plnou kontrolu nad potravinami, zemědělstvím a lidmi.
„Prosazují tuto agendu ne proto, aby zachránili planetu, jak tvrdí, ale aby získali větší kontrolu nad lidmi,“ řekl Craig Rucker, předseda Výboru pro konstruktivní zítřek (CFACT) pro The Epoch Times.
Takzvaná Food Innovation Hubs WEF by měla být důležitou součástí globální transformace. Minulý rok holandský premiér Rutte během Davoského týdne agendy WEF oznámil, že v Nizozemsku bude zřízen globální koordinační sekretariát pro Food Innovation Hubs. V kampusu Wageningen je zřízen od poloviny května .
„Tento sekretariát propojí všechny ostatní Food Innovation Hubs,“ říká Rutte.
Mezi další organizace zapojené do této transformace patří Rockefellerova nadace, Gatesova nadace a různé regionální vlády.
Po celém světě jsou zejména menší, nezávislí farmáři likvidováni. V Nizozemsku, ústředí sekretariátu Food Innovation Hub WEF, plány na dusík pravděpodobně vytvoří hlavní bojiště v zemědělském sektoru.
Poslanec Gideon van Meijeren (FVD) uvedl, že plány kabinetu na vyvlastnění „jsou přímým vyhlášením války farmářům“.
Agenda je zaváděna rychlým tempem. Minulý týden kanadské úřady oznámily svůj záměr snížit emise dusíku a používání hnojiv.
Vzhledem k tomu, že ceny stále rostou a farmáři krachují, velké korporace jako BlackRock, State Street a Vanguard (ve všech případech jsou vlastníky korporací Rockefellerové, Rothschildové a další „globální elity) jsou připraveny vyvlastněné majetky převzít. Šéf BlackRock Larry Fink úzce spolupracuje s WEF a je klíčovým hráčem celku (pozn.: Fink je sice šéfem, tedy správcem, ovšem ne vlastníkem, tudíž i on koná podle not).
Prezident American Policy Center Tom DeWeese varoval, že válka proti farmářům je součástí širší agendy k odebrání svobod. Řekl, že OSN, WEF a velké společnosti jako BlackRock a Vanguard spolupracují na převzetí kontroly nad našimi potravinami.
Chtějí nám naservírovat kultivované maso, geneticky modifikované plodiny, hmyz a plevel.
„Hladovějící lidi je mnohem snazší potlačit,“ řekl DeWeese. Dodal, že vylidňování a podmaňování lidstva je na pořadu jednání elit už desítky let.
Experti vyzývají lidi, aby se postavili proti této politice a podpořili farmáře. 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Experti: Za vyvlastňováním farmářů stojí Světové ekonomické fórum a Agenda 2030 se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden