Exkluzivně: Česká ministryně obrany vyvolala mezi vojáky poprask, velitelům útvarů poslala oběžník ke Dni vítězství a naznačila v něm možnost válečného střetu s Ruskem po své návštěvě v USA! Oběžník je plný lží a dezinformací, Vladimir Putin prý rozpoutal
RSS

Exkluzivně: Česká ministryně obrany vyvolala mezi vojáky poprask, velitelům útvarů poslala oběžník ke Dni vítězství a naznačila v něm možnost válečného střetu s Ruskem po své návštěvě v USA! Oběžník je plný lží a dezinformací, Vladimir Putin prý rozpoutal

Exkluzivně: Česká ministryně obrany vyvolala mezi vojáky poprask, velitelům útvarů poslala oběžník ke Dni vítězství a naznačila v něm možnost válečného střetu s Ruskem po své návštěvě v USA! Oběžník je plný lží a dezinformací, Vladimir Putin prý rozpoutal vraždění a krvavou válku, ale o ukrajinském vraždění a krvavých jatkách civilistů na Donbasu po dobu celých 8 let ani slovo! Robert Fico prohlásil, že pravda o Donbasu a o válce jednou vyjde najevo! A na bývalém Hitlerově náměstí v Bratislavě skandovali uprchlíci z Ukrajiny spolu s dětmi banderovské zdravice, mávali extrémistickými symboly, ale policie tomu jen přihlížela!
Naše redakce dnes obdržela od jednoho z našich čtenářů interní oběžník Ministerstva obrany ČR s názvem Rozkaz ministryně obrany ke Dni vítězství . Tento dokument podle reakcí, které od rána dostáváme do redakce, vyvolal mezi profesionálními vojáky AČR nemalé pozdvižení a poprask, protože ministryně obrany Jana Černochové v něm nepokrytě naznačila, že české vojáky v blízké době může čekat vojenská konfrontace a střetnutí přímo s Ruskem a Ruskou armádou. Vojáky překvapila i chyba hned v první větě rozkazu, že slavíme již 7 desetiletí Den vítězství 8. května, ale to není pravda. V Československu i v ČR se tento svátek vždy slavil až 9. května, změna a posunutí o jeden den dopředu na “západní” datum oslav totiž přišlo až v roce 1991.
Ministryně se v dokumentu odvolává na výsledek svojí nedávné návštěvy v USA a na alianční spolupráci v poslední době. Ministryně české vojáky pochválila za to, že převzali alianční velení nad spojeneckými vojáky zemí NATO, kteří jsou rozmístěni na Slovensku. Není jasné, jestli ministryně obrany si to psala sama, nebo to pouze podepsala, ale pokud v dokumentu hovoří o možném střetu českých vojáků s Ruskem, tak autor textu nemůže být při zdravých smyslech. Takový střet by nepřežila nejen naše armáda, ale ani celá Střední Evropa, ze které by se stal spálený škvarek po termonukleárním ohni.
Rozkaz Jany Černochové Vojenský střet jakýchkoliv vojáků NATO, nejen těch českých, by nevyhnutelně vedl k vypuknutí plně rozvinuté 3. světové války na celém evropské kontinentu, která by velice rychle přešla do války jaderné s použitím termonukleárních taktických a strategických raket. Černochová se ale v rozkazu nedopatřením střelila do vlastní nohy. V rozkazu uvedla, že na Ukrajině jsou…  Totálně zničená města, masové hroby, genocida, násilí na bezbranných civilistech, tisícovky uprchlíků a novodobý vůdce říše Putin, který krvavou válku a vraždění odstartoval. Ministryně obrany však vnesla tímto popisem do rozkazu zmatek.
Rozkaz ministryně obrany
ke Dni vítězství
Vojáci a vojákyně, zaměstnanci a zaměstnankyně!
Po sedm desetiletí jsme si 8. květen připomínali jako oslavu porážky nacistické totality, jako den osvobození řady národů a zároveň jako konec nejhorší světové války v lidských dějinách, byť ta fakticky skončila až kapitulací Japonska.
Uctívali jsme naše válečné veterány a další hrdiny odboje a děkovali za osvobození americkým jednotkám, Rudé armádě a dalším spojeneckým vojákům.
Každý rok jsme se radovali z toho, že vyjma balkánské krize na konci minulého století se od té doby válečné konflikty Evropě vyhýbaly. Zdálo se, že již navždy budeme žít v míru a případné hrozby jsou až příliš vzdálené. Někteří dokonce považovali za zbytečné vůbec investovat do své obrany. To byla velká chyba!
Události posledních dvou měsíců tento pohled na Den vítězství změnily k nepoznání.
Evropa zažívá konflikt, který co do utrpení připomíná 2. světovou válku. Totálně zničená města, masové hroby, genocida, násilí na bezbranných civilistech, tisícovky uprchlíků a novodobý vůdce říše Putin, který krvavou válku a vraždění odstartoval.
Naše země stojí od počátku na straně Ukrajinců. Posíláme jim vojenskou, humanitární a další pomoc, která v dnešní době už překračuje hodnotu dvou miliard korun. A hodláme je podporovat i v budoucnu.
Ostatně na této pomoci se podílí i řada z vás, ať už jste se zapojili do veřejných sbírek či se podílíte na přípravě a přepravě materiálu na Ukrajinu. Za tuto vaši snahu a práci vám všem upřímně ze srdce děkuji. Stejně tak děkuji všem, kdo jste jakkoliv přispěli k usnadnění života ukrajinských uprchlíků, často bezbranných žen a dětí, u nás v České republice.
Pro vás vojáky však Putinova agrese přinesla ještě jiné výzvy. K nim patří i možný střet s Ruskem. Potěšilo mě, s jakým odhodláním jste se pustili do posilování východního křídla Severoatlantické aliance a převzali velení nad aliančním bojovým uskupením na Slovensku. Jsem na vás hrdá, neboť vidím, že neustále dokazujete, že jste profesionálové a Česká republika je díky vám spolehlivý spojenec.
Také já a naše vláda jsme v tomto smyslu nepřešlapovali na místě s rukama za zády. Navyšujeme investice do modernizace naší armády, vyjednáváme zrychlení dodávek zbraní a techniky a upevňujeme naši euroatlantickou vazbu. Minulý měsíc jsme se dohodli s nejsilnějším aliančním partnerem, Spojenými státy americkými, na prohloubení našich vzájemných vztahů.
Pevně věřím, že všechny tyto kroky zastaví ruského diktátora od jeho dobyvačných choutek a ve svém důsledku přispějí i k ukončení konfliktu na východě Evropy.
Je našim cílem a přáním znovunastolit v Evropě mír. Víme však také, že nemůžeme zlu ustupovat.
Každopádně nám všem přeji, aby Den vítězství zůstal i nadále oslavou konce posledního světového konfliktu na této planetě a my nemuseli pohřbívat novodobé padlé hrdiny, jak je tomu dnes u našich ukrajinských přátel. Ujišťuji vás, že v našich srdcích navždy zůstane vzpomínka na všechny, kdo bojovali za naši svobodu za 2. světové války. Čest jejich památce!
Jana Černochová v.r.
Ministryně mluví o zničených městech a genocidě… jenže, to tam probíhá na Donbasu již 8 let! A Ruská armáda to přišla ukončit!
Mluvila o Buči, anebo o těch 8 letech masakrování rusko-etnického obyvatelstva na Donbasu ze strany ukrajinské armády? Ruská generální prokuratura právě v těchto dnech na Donbasu a na osvobozených územích odkrývá další a další masové hroby, do kterých ukrajinská armáda zakopávala povražděné rusko-etnické obyvatele Donbasu z etnicky začištěných vesnic. Ukrajinská junta se bude z těchto zločinů zodpovídat před válečnými tribunály v Moskvě, které chystá ruské ministerstvo obrany po dokončení 2. fáze operace na Ukrajině. Před tribunál již zamířil kanadský generál Trevor Cadieu, kterého zajala Ruská armáda v Mariupolu při pokusu o útěk, ale byl zadržen a převezen do Moskvy [ 1 ] , kde se má stát součástí chystaného poválečného soudního monstr-procesu s ukrajinskými neonacisty a jejich západními poradci a žoldáky ze Západu.
Jana Černochová s americkým ministrem obrany Lloydem Austinem v USA v budově Pentagonu Je naprostým skandálem, že ministryně obrany mluví v dokumentu jménem celé České republiky, že prý naše země stojí od počátku na straně Ukrajinců. Toto rozhodně není pravda, nezanedbatelná část obyvatel a vlastenců v ČR stojí na straně pravdy, a to znamená na straně obránců Donbasu, čili na straně tzv. opolčenců, kteří hrdinně 8 let bránili Donbas před vyhlazovacími jednotkami ukrajinské armády , které obdržely od Petro Porošenka dva rozkazy ve dvou válkách k etnickému začištění východu Ukrajiny a odstranění rusko-etnického obyvatelstva. Černochová si ale dojela do USA pro noty a výrok v rozkazu o možném střetu českých vojáků s Ruskem pochází zřejmě z těchto amerických not.
V Bratislavě se skandovala banderovská hesla na bývalém Hitlerově náměstí. Symbolické, že?
Dostáváme do redakce každý den informace od čtenářů z řad vojáků AČR, kterým se pranic nelíbí politika české vlády v poslední době, která vede sice nenápadně, pomalu, krok za krokem, ale zcela jistě k vojenské konfrontaci s Ruskem. Odstraňování pomníků sovětských maršálů a vyhošťování diplomatů začalo s plnou silou v ČR už v roce 2019 a dnes jsme ve stavu, kdy ministryně obrany v rozkazu píše vojákům, že stojí před další výzvou, a to možným střetnutím s Ruskem a jeho armádou. Vidíte? Oni se toho neobávají, oni s tím už de facto přímo počítají. Přesto ale v Česku ještě nejsou ty procesy, které postihly Slovensko.
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/SlavaUABlava.mp4
Minulý víkend se v Bratislavě na bývalém Hitlerově náměstí (dnes Hlavní náměstí) konala neuvěřitelná pro-ukrajinská demonstrace, na které se ale skandovalo v ukrajinštině. Nakonec se ukázalo, že nešlo o demonstraci Slováků na podporu Ukrajiny, ale o velice nebezpečný precedens organizované demonstrace ukrajinských uprchlíků spolu s dětmi, kteří na demonstraci kromě ukrajinských vlajek mávali i prapory neonacistického batalionu Azov a celý dav skandoval nacistické zdravice Ukrajinské osvobozenecké armády (UPA) Stěpana Bandery.
Ukázka stránky z manuálu slovenské policie pro poznávání extrémistických skupin podle symbolů Nejčastější zdravicí, která na demonstraci zaznívala, byla obligátní hláška v ukrajinštině: Slava Ukraini! Gerojam Slava!   Slava Nacii! Smerť Vorogam! Je zajímavé, že slovenská policie v roce 2015 vydala pro policisty příručku se symboly extrémistů a v příručce mezi neonacistickými symboly je i logo praporu Azov. Takže ještě v roce 2015 slovenská policie správně identifikovala Azov jako neonacistickou organizaci. Jenže dnes je jiná doba, náckové z Azovu jsou dnes zjevně ti dobří, kteří bojují proti Putinovi.
Robert Fico prohlásil, že jednoho dne vyjde pravda o Donbasu na světlo a spolu s tím i pravda o tom, kdo zavraždil Jána Kuciaka
Na 1. máje na Slovensku uspořádala strana SMER-SD v čele s Robertem Ficem setkání s voliči ve městě Nitra a tato demonstrace znamenala zásadní bod zlomu v konceptuálních procesech politiky na Slovensku. Ten zlom nastal v tom, že vedení strany SMER se plně transformovalo do alternativní platformy národního a vlasteneckého proudu a z pódia začala zaznívat donedávna ještě neuvěřitelná slova.
Přestože slovenská soros-média si všímají hlavně Luboše Blahy a jeho výzvy k davu proti prezidentce Zuzaně Čaputové, na kterou dav skandoval, že je americká ku*va , tak mně osobně více zaujala slova Roberta Fica, protože ten pohrozil, že jednoho dne vyjdou na světlo dvě pravdy. Vyjde na světlo pravda o Donbasu, že válka tam začala ve skutečnosti už před 8 lety, a že vyjde najevo i pravda o tom, kdo skutečně a doopravdy nechal zabít novináře Jána Kuciaka. V roce 2018 jeho vražda spolu s jeho přítelkyní vedla ke státnímu převratu na Slovensku a k pádu vlády Roberta Fica, což spustilo lavinu Velké slovenské katastrofy .
https://aeronet.news/wp-content/uploads/RobertFicoNitra.mp4
Velkou slovenskou katastrofou nazývám 3 zásadní události za poslední 4 roky na Slovensku. Za prvé, pouliční převrat v roce 2018. Za druhé, zvolení prezidentky Zuzany Čaputové v roce 2019, která vzešla z neziskovky financované Georgem Sorosem. A za třetí, zvolení neoliberální pro-americké vlády na jaře v roce 2020. Tyto 3 události jsou příčinou Velké slovenské katastrofy, která nyní bude eskalovat ve vojenské, ekonomické a sociální rovině v celé zemi pod Tatrami.
Konceptuální selhání národních sil v posledních 4 letech na Slovensku spočívá v procesu řízení na nejvyšší 1. prioritě. Na Slovensku, stejně jako v Česku a všude jinde, vyrůstá Nový člověk vychovávaný pro Novou Evropu, která se bude řídit Nový společenským řádem. Robert Fico, na rozdíl od Bohuslava Sobotky a Jana Hamáčka pochopil, že jediná šance na porážku neoliberlaismu, který se v Evropě transformuje do projektu nacifikovaného amerického Trojmoří, je odhodit doktrínu levice a pravice s cílem oslovit vlastence, lidovce, dělníky, pravicovou inteligenci, konzervativce a všechny vrstvy společnosti, kterou nedělí levice/pravice, ale pouze 3S Model, tedy pohled na Svobodu lidí, Suverenitu vlády a Starý dobrý svět.
Přerod SMERu do 3S Modelu konceptuálně transformované strany
Dnes už se nedá Sociální demokracie stavět na starých základech sociální bezpečnosti rodin, protože to dnes už v politice nestačí. Politici dnes nebojují na ose levice a pravice, protože dnes se vede boj o Nový elektorát. Nový člověk je naučen nechtít svobodu, nechtít osobní auta, nechtít hotovost, nechtít osobní vlastnictví, nechtít rodinu, nechtít potomky, nechtít konzumovat, nechtít spotřebovávat a rovněž nechtít pracovat.
A pokud bude pracovat, tak jinak, než pracoval dosud. Tedy už ne dojíždět do práce, ale pracovat z domova. Tento nový elektorát ale zatím netvoří většinu, i když zástupci tohoto elektorátu jsou globalisty protěžováni do politických stran a do nejvyšších mediálních a mocenských pozic, aby byli vidět, oni i jejich nové názory na svět a hlavně na Nový svět. Sociální demokracie tak nejen na Slovensku musí začít lovit voliče mezi úplně jinou skupinou lidí než posledních 30 let.
Demonstrace Ukrajinců v Bratislavě na Hlavním náměstí Hlavním leit motivem strany už nemůžu být tzv. 3D Model , tedy Dávky, Důchody a Daně, protože to už dnes voliče nepřitáhne. Dnes se vytváří poptávka mezi lidmi mnoha vrstev po 3S Modelu , po Svobodě, Suverenitě a Starém dobrém světě , kdy svět byl ještě normální a v pořádku, kdy se jezdilo auty na benzín, lacino a daleko, kdy svět měl jenom dvě pohlaví lidí, a ne 72 jako nyní. Kdy bylo normální cestovat bez sledování, šmírování a vakcinování nevyzkoušenými a narychlo uvařenými roztoky.
Česká sociální demokracie se zhroutila, protože přišla o všechny své voliče, kromě hrstky skalních. To samé komunisté. Ty strany nepostřehly, že svět a volební elektorát okolo nich se posledních 30 let mění k nepoznání. A sociální jistoty ztrácí ve volebních programech na přitažlivosti, protože je nabízí všechny strany, i ty nejvíce pravicové.
Výtah zpátky k moci s novým politickým modelem může fungovat, ale po vystoupení z výtahu může přijít zklamání
Co však chybí v nabídce stran, to je 3S Model. A jak je vidět, na Slovensku tento model uchopil z politiků těch velkých a tradičních stran zatím jen Robert Fico. Samozřejmě, že 3S model je modelem tvrdé alternativy, který razí hlavně vlastenecké a národní strany, ale u těch velkých stran jsme to dosud neviděli, až teprve teď u SMERu a zejména na té demonstraci v Nitře. Jenže SMER si musí uvědomit, že cesta 3S bude znamenat transformaci strany a s tím bude potřeba i transformovat program, cíle a vize. S programem 3S totiž nejde budovat hlubší integrace do Evropské unie, což dlouhodobě bylo jádro volebního náboje SMERu.
Demonstrace Ukrajinců v Bratislavě, ukrajinské a azovácké vlajky Voliči budou muset dávat pozor, aby se 3S Model jen nestal výtahem k moci a po vystoupení z výtahu by politici na model zapomněli. Nemusíme vůbec ani v Česku chodit daleko pro příklad jedné takové strany, která na 3S modelu vystoupala v roce 2017 do sněmovny, ale poté se začala opravdu liberalizovat a odklánět od vlastenectví. Na to si budou muset dát voliči pozor všude, kde se velké strany najednou začnou transformovat do vlasteneckých hnutí s volebními tématy a slogany alternativy.
Tohle už zkoušel svého času Andrej Babiš a celkem to fungovalo. Ale nedělní vystoupení Roberta Fica bylo o několik levelů jinde a mnohem dál. SMER jede alternativu a k tomu by nikdy nedošlo, kdyby v roce 2018 nevypukl uliční převrat a nevznikla tím Velká slovenská katastrofa. Musíme sledovat, zda-li SMER po návratu k moci neuhne a nevrátí se zpátky do kolejí budování evropského a pro-bruselského liberalismu, který je pouze opačnou stranou téže mince amerického a dnes již nacifikovaného imperialismu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden