Itálie: Ve stejnou dobu, kdy byl zabit Italem Nigerijec, jiný Nigerijec ubil kladivem prodavače, zákazníka těžce zranil (video)
RSS

Itálie: Ve stejnou dobu, kdy byl zabit Italem Nigerijec, jiný Nigerijec ubil kladivem prodavače, zákazníka těžce zranil (video)

Dva mrtví v jedné zemi, jen krátce po sobě. Jeden černoch zabitý rukou Evropana a druhý Číňan zabitý rukou Afričana. Zatímco nad první vraždou se pozastavují politici i média, druhá jako kdyby se nestala. Mlčí se o ní.
Zatímco zabitého Nigerijce jsou již dva dny plná média,  jeden Asiat ubitý k smrti kladivem a Evropan velmi těžce zraněný, nejsou pro média zajímaví. Samozřejmě, neboť zde byl vrahem Nigerijec. Předpokládám, že rodina oběti nebude nijak odškodněna obcí, jako je tomu v případě rodiny zabitého Nigerijce, jehož manželka již obdržela od starosty města 15 tisíc eur a další podporu má prý ještě očekávat.
24letý Robert Omo , nigerijský občan, který včera ráno zabil kladivem majitele obchodu, těžce zranil zákazníka a pokusil se napadnout ženu a dítě, byl zatčen karabiniéry Společnost Baiano. Mladý muž je nyní ve věznici Bellizzi obviněn z vraždy a pokusu o vraždu. Incident se odehrál včera ráno v Monteforte Irpino, kde Robert krátce po osmé zabil kladivem 56letého čínského obchodníka a těžce zranil zákazníka uvnitř obchodu s domácími potřebami a železářstvím.
Krátce předtím byl Robert vykázán z ubytovny diecézní Charity. Údajný vrah neměl žádný předchozí vztah s obětí, Gao Yuan Chengem, dlouholetým obyvatelem Itálie, který ve čtvrti Alvanella, kde mu všichni familiérně říkali jménem Franco, otevřel Beautiful City, mini market s čínskými výrobky.
Mladý Nigerijec se zmocnil dvou kladiv vystavených v obchodě, se kterými začal ničit regály. Oběť se ho pokusila zastavit, ale zuřivý útočník ho několikrát zasáhl do hlavy. Klient, který byl uvnitř, 50letý bulharský občan, se ho pokusil zastavit, ale sám dostal několik ran kladivem a nyní je hospitalizován v Avellinu na jednotce intenzivní péče. Jeho stav lékaři označují za vážný. Obchodník byl převezen do stejné nemocnice, ale krátce po hospitalizaci zemřel na velmi vážná poranění životně důležitých orgánů.
Po útoku se Nigerijec vrátil na ulici a podle shromážděných svědectví se pokusil napadnout ženu a její dítě. Zastavili ho kolemjdoucí a zaměstnanci nedalekého pneuservisu, kterým se ho po násilné potyčce podařilo ho znehybnit a následně předat policii.

Ale to není vše. Včera v Itálii vraždil ještě jeden Afričan. V Caselle Lurani v Lombardii zavraždil 25letý Afričan 45letého Rumuna. Podle informací měl občas v jeho bytě bydlet…
A nakonec mi dovolte menší tip. Zatímco Ital, který zabil Nigerijce, dostane vysoký trest (tipuji něco mezi 20 lety až doživotím), tak Nigerijec, který vraždil s kladivem, bude nakonec seznán psychicky nemocným….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Itálie: Ve stejnou dobu, kdy byl zabit Italem Nigerijec, jiný Nigerijec ubil kladivem prodavače, zákazníka těžce zranil (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden