V Itálii pokračuje rekordní invaze, v některé dny přistálo více než tisíc džihádistů (video)
RSS

V Itálii pokračuje rekordní invaze, v některé dny přistálo více než tisíc džihádistů (video)

Je zajímavé, že i přes nesporná fakta, která potvrzují, že se letošní rok může v mnohém rovnat roku 2015, tentokrát korporátní média mlčí, takže džihádisté připlouvají bez jakékoli pozornosti Evropanů. Itálie je pak hlavní cílovou zemí, hned po Španělsku (zejména Kanárské ostrovy, Ceuta a Melilla) a Řecku. Z těchto zemí pak džihádisté většinou zamíří do jiných destinací – se štědřejším sociálním systémem, případně tam, kde již mají známé a příbuzné.
Nejprve se seznamte s čerstvými „Novoevropany,“ kteří připluli dnes ráno na Lampedusu:

Nuova forza lavoro per le stazioni italiane e per le coop sbarcata ieri a #Lampedusa . #migranti pic.twitter.com/mnIq3EHqiW
— Francesca Totolo 2 (@fratotolo2) August 1, 2022

Mezitím na palubě lodi Ocean Viking  přistává u Italských břehů  400 obohacovačů ze subsaharské Afriky. V Salernu tak budou ve skupině celkem 1387 „Novoevropanů“, dopravených v posledních dnech pašeráckými neziskovkami. Neziskovky nyní přistávají nejčastěji v Salernu, protože Lampedusa i Sicílie jsou přeplněné. A ze Salerna je samozřejmě i jednodušší cesta dál do Evropy.
Úspěšné přistání je samozřejmě zapotřebí oslavit:

U italských břehů v posledních hodinách přistála také zbrusu nová loď Nadir italské neziskovky Resqship se 120 ilegály. Projekt podporuje Charita.
Asi největší zásilku před několika hodinami přivezla neziskovka SOS Mediteranee  Lékařů bez hranic na jejich největší lodi  Geo Barents , naplněné téměř 660 obohacovači.
Ovšem mnoho ilegálů připlouvá i bez pomoci neziskovek. Takových autonomních přistání bylo včera jen na Lampeduse celkem 28, přičemž na palubě lodí bylo celkem více než 1000 invazistů.
Jednalo se nejčastěji o mladé muže, občany Bangladéše, Súdánu, Egypta, Maroka, Palestiny a Sýrie. Připlulo také několik málo žen a údajných nezletilců „bez doprovodu.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek V Itálii pokračuje rekordní invaze, v některé dny přistálo více než tisíc džihádistů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden