Švédsko: Tři obohacovači utloukli vozíčkáře k smrti
RSS

Švédsko: Tři obohacovači utloukli vozíčkáře k smrti

Konečně je zde po dlouhé době případ, kdy pachatelé neskončili na psychiatrii, ale tam , kde mají, tedy ve vězení. I když – na druhou stranu – švédské věznice jsou spíš jen jakýmsi „sanatoriem“, kdy každý vězeň má svoji vlastní celu s příslušenstvím, v nejhorším případě jsou ubytováni po dvou. Cely jsou spíš jako ubytování v levnějším hotelu a ve společných prostorách mají také o zábavu postaráno. Švédské vězení tak není něco, čeho by se místní obohacovači báli.
Každopádně mají tři útočníci, kteří utloukli k smrti invalidu, strávit ve vězení zbytek života. Tedy alespoň tak dlouho, než si zemi převezmou jejich souvěrci a zavedou právo šaría, které je osvobodí…
Tři muži byli nyní odsouzeni k doživotnímu vězení za vraždu za to, že ve výtahu v Göteborgu ubili k smrti muže upoutaného na invalidní vozík.
Vražda byla spáchána pozdě večer 23. října na Östra Eriksbergsgatan v Göteborgu. O několik hodin dříve byli tři muži natočeni bezpečnostní kamerou, jak jedí jídlo v Munkebäckově kebabu a grilu.
V souvislosti s vraždou sousedé slyšeli hlasité otřesy a výkřiky a kontaktovali policii. Na místě policie našla oběť – invalidního a paralyzovaného muže – v krvi na podlaze výtahu bytového domu.
Jeden z důstojníků to popsal jako „možná to bylo to  nejhorší, co jsem kdy viděl“.
Muž později na následky zranění zemřel v nemocnici.
Pachatelé byli brzy dopadeni. Trojice ve věku 29, 33 a 37 let byla včera okresním soudem v Göteborgu odsouzena k doživotnímu vězení za vraždu. Pachatelé musí také zaplatit něco málo přes 165 000 SEK (něco přes 400 000 Kč) jako náhradu škody příbuzným oběti.
„Lze také konstatovat, že – navzdory skutečnosti, že oběť vzdorovala, křičela a silně krvácela – nepřestali, ale pokračovali v násilí, dokud už nekřičel a ani se nepohnul,“ napsal soud.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Švédsko: Tři obohacovači utloukli vozíčkáře k smrti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden