Rakousko: Antifa napadla policejní stanici, policisté před ultralevičáky utekli (video)
RSS

Rakousko: Antifa napadla policejní stanici, policisté před ultralevičáky utekli (video)

V poslední době se nebývale aktivizují nejen ekoteroristé, ale také stále násilnější Antifa. Dlouhodobě je tato bojůvka systémem přehlížena či dokonce podporována. I přes jejich mnohé násilné akce nebyla tato organizace dosud nikde v Evropě zakázána. A ani to nelze očekávat, neboť Antifu využívá systém k útokům na odpůrce režimu. Členové této bojůvky totiž pravidelně napadají například demonstranty proti politice EU, proti muslimské invazi nebo demonstranty proti covidovým restrikcím a očkování. Tedy v mnoha ohledech si Antifa se systémem souzní.
V rámci pochodu Antify, který se ve Vídni koná každoročně 1. května, došlo i letos k nepokojům. Tentokrát byly středem zájmu levicových fašistů dvě policejní strážní místnosti a Spolkový úřad pro azyl a imigraci.
Více než 2000 lidí se prý zúčastnilo „Dne boje dělnické třídy“ „hlasitě, mocně, solidárně“, jak uvedl „Antifa konzultant Rakouského svazu studentů“ (ÖH), Simon Neuhold. Ten se k Antifě hrdě hlásí na své facebookové stránce. Tam se také dozvíte, že Neuhold se specializuje na „anální ubrousky“, „workshopy o análním sexu“, „komunistické večírky“ a „antifa semináře“.
Jak už to u takových demonstrací bývá, násilnická odnož levicových fašistů, „Černý blok“, tvořila jádro výtržníků. Z jejich řad byly házeny pytlíky s barvami, láhve, kameny, petardy a dýmovnice na dvě místnosti policejní stráže, kancelář strany ÖVP a Spolkový úřad pro azyl a imigraci.
Kdo se nyní domnívá, že policie řádící Antifáky zastavila, nebo se pouze pokusila výtržníky zastavit a v případě potřeby zatknout, velmi se mýlí. Reakce strážců zákona byla více než žalostná:
S plnými kalhotami se policisté po útoku Antify odplížili z policejní stanice a pak prchali pryč  (!). Kdybyste to neviděli na videích (níže), nevěřili byste.
Podobné incidenty jsou znepokojivé i pro svobodymilovné demokraty, protože na pokojných shromážděních proti covidové diktatuře si takoví uniformovaní zbabělci rádi dobijí baterky mlácením lidí, zejména bezbranných babiček a dědečků.
Je samozřejmé, že mainstreamová média ani slovem neinformovala o událostech z 1. května, násilní a nebezpeční jsou pouze demonstranti proti covidové diktatuře. O skutečných násilných zločincích raději mlčí. Přesně v souladu se systémem.
Níže se můžete podívat na „hrdinné“ rakouské policisty:

Die Polizeistation in der Martinstrasse bekam ein wenig Farbe und Pyro ab #w0105 pic.twitter.com/Ekk1ExuP6L
— Danijel Jajaja (@Danijel_Suster) May 1, 2022


18:29 #w0105 Polizei unter Bewurf in Martinstraße. pic.twitter.com/t5l9ha0hDq
— Großeinsatz TV (@TvEinsatz) May 1, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden