Podívejte se, jak dopadl Pákistánec, který se chystal na rituální porážku býka (video)
RSS

Podívejte se, jak dopadl Pákistánec, který se chystal na rituální porážku býka (video)

Je to asi dva týdny co po celém muslimském světě (což se již do značné míry týká i Evropy) proběhl krvavý svátek obětí Íd al-Adha. Při něm jsou po celém světě obětovány odhadem asi 2 miliony zvířat. V islámských zemích jsou ulice plné krve a svátek je tam často pojímán jako rodinný, kdy se na brutální porážky dívají i malé děti.
V tomto případě se však obětí svátku nestal pouze býk, ale i ten, kdo chtěl z býka udělat Alláhovu obětinu…
Během islámského svátku obětí, Íd al-Adha, jsou krávy, ovce a kozy  hromadně poraženy, a to jak profesionálními řezníky, tak amatéry. Dělají to tak, že podřezávají hrdlo zvířatům s plným vědomím a zavěšují je, aby vykrvácela, dokud nezemřou pomalou a mučivou smrtí, které jsou svědky i další zvířata, jenž čekají na podobný osud.
Ale jednomu býkovi, v zoufalé snaze zachránit si život, se podařilo odtrhnout se od řezníka, který byl záhy vlečen za dobytčetem na laně. V důsledku toho byl řezník během honičky zabit.
Není pochyb o tom, že býk byl nakonec chycen a usmrcen, ale alespoň měl uspokojení z toho, že s sebou vzal jednoho ze svých mučitelů.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Podívejte se, jak dopadl Pákistánec, který se chystal na rituální porážku býka (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden