Drogový kartel: Pfizer vykazuje rekordní zisky a pokračuje ve zvyšování cen produktů, za jejichž účinky nadále nenese zodpovědnost
RSS

Drogový kartel: Pfizer vykazuje rekordní zisky a pokračuje ve zvyšování cen produktů, za jejichž účinky nadále nenese zodpovědnost

Za pomoci celosvětové mainstreamové propagandy pokračuje zločinecká firma Pfizer v tažení za rekordními zisky. A to navíc za produkty, za jejichž účinky nenese sebemenší zodpovědnost, což Pfizeru zaručují smlouvy uzavřené s  vládami, které se zavázaly jejich genetické lektvary nakupovat ve velkém po celé dlouhé roky. Nakupují je většinou v takovém množství, které se nespotřebuje, neboť zájem o 4. a někde dokonce již 5. dávky rapidně klesá s tím, jak postupně lidé zjišťují, že byli podvedeni například tvrzením, že budou „jen dvě dávky a tečka“.
Zakoupené dávky, o které není zájem, dojdou konce životnosti, takže značné množství  je nakonec vyhozeno. To ovšem Pfizeru nevadí, neboť jeho „jedůvky“ jsou již zaplaceny a Rockefellerům, kteří za firmou stojí, opět o něco naroste konto, stejně jako šéfovi Bourlovi a dalším členům představenstva, z nichž jeden je dokonce šéfem agentury Reuters , přes kterou „báječným zázračným vodičkám“ dělá propagaci v mainstreamu celého světa.
Jak vidíte, Pfizer má vše skvěle zkoordinované a uplacené a to dokonce včetně dobře placených tzv. „ověřovačů faktů“. Pak se nedivte, že tento jejich báječný „hadí olej“ má tak velký „úspěch“ u lehce manipulovatelné části společnosti. A ta není malá…
Zisky společnosti Pfizer za 2. čtvrtletí jsou v souladu s jednou z 5 největších energetických společností na světě.  Drobný rozdíl je samozřejmě v tom, že energetické společnosti ve skutečnosti poskytují základní služby pro prosperitu lidstva, zatímco společnost Pfizer nabízí, no, vládou sponzorovaný hadí olej.
V tomto čtvrtletí výrobce léčiv vykázal celkové tržby ve výši 27,7 miliardy USD, což je o 46,5 % více z 18,9 miliardy USD ve stejném období loňského roku.
Čistý zisk se  za čtvrtletí zvýšil o 78 % na 9,9 miliardy dolarů  , ve srovnání s 5,5 miliardami dolarů ve druhém čtvrtletí roku 2021.
Zatímco mnoho lidí už řeší, zač nakoupit jídlo, zisky společnosti Pfizer financované daňovými poplatníky se oproti předchozímu roku téměř zdvojnásobily.
Stojí za zmínku, že žádný ze zisků společnosti Pfizer nepochází z otevřeného trhu.
Více než polovina všech prodejů společnosti Pfizer a všech zisků pochází z jejích injekcí pro genovou terapii mRNA a Paxlovidu. Společnost se kompletně transformovala na společnost COVID-19. Nebýt mánie COVID, farmaceutický gigant by letos negeneroval žádné příjmy ze zbytku produktové řady společnosti Pfizer.
Podnikání výrobce léků, který za své přípravky nijak nezodpovídá, navíc financovaného daňovými poplatníky, prosperuje. Jen minulý měsíc podepsala Bidenova administrativa se společností Pfizer dohodu, která zvýší cenu další šarže ampulek s mRNA přípravkem o více než 50 % na dávku – a to po celém světě, tedy i naše vláda z našich peněz objednané miliony dávek pěkně draze přeplatí. 
To je skutečně úžasný výsledek pro společnost, která kdysi tvrdila, že vyrobila lék na koronavirus, ale ve skutečnosti dodávala neúčinnou genovou terapii s masivním profilem vedlejších účinků.
Nakonec je s podivem, že zákazníkům této pochybné firmy nevadí, že od samého začátku účelově lže. Pamatujete na dobu, kdy tvrdili, že „vakcína“ má takřka 100% účinnost, přičemž není možné se po aplikaci půl roku nakazit a ani onemocnět?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Drogový kartel: Pfizer vykazuje rekordní zisky a pokračuje ve zvyšování cen produktů, za jejichž účinky nadále nenese zodpovědnost se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden