Sebevražda rakouské lékařky se stala záminkou pro štvanici na neočkované, nyní se objevil požadavek na zveřejnění jejích dopisů na rozloučenou
RSS

Sebevražda rakouské lékařky se stala záminkou pro štvanici na neočkované, nyní se objevil požadavek na zveřejnění jejích dopisů na rozloučenou

Nedávno spáchala sebevraždu mladá rakouská lékařka, která byla až fanatickou zastánkyní covidových opatření i povinného očkování napříč populací v Rakousku. Více jste si o případu mohli přečíst zde . Vzhledem k tomu, že byl její velmi radikální postoj – srovnatelný s postojem našeho Kubka – velmi žádaným, byla často zvána jako ta „správná odbornice“ do různých pořadů. Bohužel, této ženě nebylo cizí ani udávání všech, kdo porušovali v Rakousku extrémně přísná a zcela nesmyslná covidová pravidla.
Právě tyto její postoje zřejmě dovedly některé zoufalé občany, kteří se stali obětí systému jen proto, že odmítli například v Rakousku povinné očkování k tomu, aby jí napsali hezky od plic vše, co si o této ženě myslí. Mimo jiné měla dostat i nějaké výhružky smrtí (podle některých zdrojů dokonce nepocházely z Rakouska, ale napsal je kdosi z německého Bavorska) a – jak nyní tvrdí média i vláda – žena pak údajně na jejich základě spáchala sebevraždu.
Její sebevražda byla ihned zneužita nejen v Rakousku, ale také v dalších zemích k poštváváni společnosti proti neočkovaným. Tohoto odporného rozeštvávání společnosti se u nás ujal například Seznam, kde jsem zaznamenala snad hned dva články formulované v tom stylu, že neočkovaní zločinci uštvali k smrti chudinku lékařku.
Polívčičku si přihřáli i obhájci tvrdého covidismu v dalších evropských zemích, kde se spustila podobná vlna nenávisti k neočkovaným, která se jistě před pomalu ale jistě vrcholícím létem a blížícím se podzimem náramně hodí. Rakouská lékařka tak posloužila ke štvanici proti neočkovaným nejen v Rakousku. 
To vše se ovšem dělo, aniž by kdy byly zveřejněny její dopisy na rozloučenou . Nyní rakouská strana MFG, která byla založena v reakci na odpor proti rakouské covidistické politice, žádá, aby byly dopisy, které na rozloučenou napsala, zveřejněny…
Tragickou sebevraždu lékařky využívají také politici a média za rakouskými hranicemi k vytvoření nálady proti všem kritikům očkování proti koronaviru: jsou bez rozdílu pomlouváni jako násilníci a nebezpeční – a to za situace, kdy je přesné pozadí sebevraždy pro veřejnost neznámé. Strana MFG tuto instrumentalizaci co nejostřeji kritizuje a nyní požaduje zveřejnění dopisů na rozloučenou a informace o přesné historii.
Zastánci rakouských autoritářských opatření našli nového mučedníka.   Šestatřicetiletá lékařka, která měsíce očerňovala neočkované lidi, si vzala život zřejmě na druhý pokus.  Důvod: Odpůrci očkování ji údajně dohnali k sebevraždě. A  Rakousko toho ihned využilo: spolkový prezident Van der Bellen položil věnec, „odborník na nenávist na síti“ v ORF předpokládá, že lidé, kteří kritizují očkování, jsou latentně nebezpeční.
Akční euforie z „Yes we care“ jsou na místě se svíčkovým průvodem kapajícím zděšením a média – z velké části závislá na vládních fondech – rychle dělají z údajných „popíračů Covidu“ obětní beránky.
„Jedna věc je jasná: Každá sebevražda se vás dotkne, zvláště pak sebevražda kolegy,“ říká místopředseda strany MFG Dr. Christian Fiala, povoláním lékař. „Naše soustrast patří  pozůstalým. Je to velmi smutné, že jako lékařka nevyhledala odbornou psychologickou pomoc. Kyberšikana musí být hluboce odmítnuta a stíhána. Ale nediferencovaná instrumentalizace této sebevraždy, aniž bychom znali i přesné pozadí a historii, aniž by se dělal nějaký hloubkový výzkum, je také velmi zneklidňující ,“ říká Fiala.
Část Rakouska, která je věrná této linii, nyní zřejmě obnovila hon na neočkované a očerňuje všechny, kdo mají oprávněné obavy z někdy masivních vedlejších účinků očkování a autoritářského přístupu politiků. „Proto žádáme o zveřejnění sebevražedných motivů kolegyně a bližších informací o přesných okolnostech jejího předchozího pokusu o sebevraždu – žena měla zřejmě dlouhodobě psychické problémy a byla uvězněna ve své roli oběti.“
Paní doktorka byla prominentní odpůrkyně lidí, kteří kritizovali vládní opatření, měla problémy se ziskem provozovat svou praxi, sdílela řadu nepravdivých zpráv a šířila údajnou „hrozbu ze strany antivaxerů“ do médií, kde vyvolávala nenávistné nálady vůči všem neočkovaným. Byla zastánkyní povinného covidového očkování všech bez výjimky, včetně dětí.
„Požadujeme od spolkového prezidenta, aby položil věnec za mnoho úmrtí způsobených očkováním a stal se obhájcem těch mladých lidí, kteří měli psychické problémy a dokonce spáchali sebevraždu v důsledku mnoha lockdownů a nyní nedostávají žádné příspěvky ze zdravotního pojištění pro psychoterapeutickou péči.“
A  průvod se svíčkami, pořádaný na počest zesnulé lékařky, by měl pomáhat i tam, kde lidé kvůli koronavirovým opatřením přišli o všechno, kde se záměrně neléčili lidé s vážnými nemocemi a staří lidé museli umírat sami v nemocnicích a domovech…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Sebevražda rakouské lékařky se stala záminkou pro štvanici na neočkované, nyní se objevil požadavek na zveřejnění jejích dopisů na rozloučenou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden