WHO a nepřátelé Ruska
RSS

WHO a nepřátelé Ruska

Tak si představte, že jste Rusko a pod sankcemi, takže se snažíte vytvořit alternativní finanční systém, abyste obešli stabillionové sankce. A současně formulujete „globální zdravotnickou politiku“ spolu se zeměmi, které se aktivně snaží vaši ekonomiku zničit. Má to nějakou logiku? Máte v Rusku realizovat plány a řídit se doporučeními, které jsou financovány vašimi nepřáteli Německem, Velkou Británií, USA, Billem Gatesem…?
Takže usilujete o hospodářskou a finanční stabilitu, suverenitu, ale kde je vaše suverenita v oblasti zdravotnictví? Jakou roli hraje, že zavedete zlatem krytý petrorubl, když realizujete vládní opatření doporučená organizací, která je financována státy NATO a Billem Gatesem. Podívejme se na financování WHO:

Tak má vypadat papežem Františkem vychvalovaný „stakeholder kapitalismus“, ideální kombinace privátního a veřejného partnerství. Na kterém prý vyděláme všichni. Ne náhodou první stát, který vyhlásil povinné očkování experimentální vakcínou, byl v lednu 2021 Vatikán. A nyní, v březnu 2022 přiznává samotný výrobce ve své zprávě pro burzu, že není schopen doložit studie o bezpečnosti a účinnosti vakcín pro definitivní schvalovací řízení u FDA v USA a EMA v EU.
To je vážná otázka, protože WHO tlačí na tzv. Globální pandemickou smlouvu, která má být uzavřena v roce 2024 a která by znamenala ztrátu suverenity států a vznik světové vlády zadními dvířky. A půjde prý jen o boj proti „pandemiím“.
V Rusku někteří milují WHO. Zejména Dmitrij Medveděv. Ten je přímo zblázněný do „sanitární tyranie“. Medveděv plně podpořil myšlenku Globální pandemické smlouvy a chce, aby se Rusko podřídilo, když bude příliš pozitivních PCR testů a nebo vzniknou jiná ohrožení pro veřejné zdraví. Dokonce se Rusko přihlásilo ke spolupráci na tvorbě této smlouvy. To není jen Medveděv, ale i další osobnosti, jako současný ministr zdravotnictví Michail Muraschko,  nebo bývalá ministryně zdravotnictví Taťána Goliková, která se zasadila jako dnešní náměstkyně v posledních dvou letech o poslušnost ve věci pandemických opatření a prstem ukazuje, že je potřeba urychlit vývoj nových vakcín. A také starosta Moskvy Sergej Sobjanin, který nechal uzavřít Moskvu a vydláždil cestu k očkovací povinnosti a zavedení QR kódů v Rusku. Což byla pro staré lidi katastrofa, jelikož je nepouštěli ani nakoupit si jídlo. V Kazani zorganizovala Anna Popova s WHO simulaci s názvem Virus Games, proti čemuž se obyvatelé Kazaně vzbouřili.
Napsáno pro  e-republika.cz , nyní dostupnou  ZDE


Nejčtenější za týden