Twitter „trvale pozastavuje“ lékařku za to, že se vyslovila proti očkování dětí
RSS

Twitter „trvale pozastavuje“ lékařku za to, že se vyslovila proti očkování dětí

Texaská lékařka byla na Twitteru „trvale suspendována“ za to, že se vyslovila proti injekci COVID, která má poškozovat děti. (Foto: Twitter)







Doktorka Mary Talley Bowdenová, lékařka se soukromou praxí z Houstonu, byla v pátek na Twitteru informována, že byla suspendována za „šíření zavádějících a potenciálně škodlivých informací souvisejících s vakcínou COVID-19“.



Bowdenová sdílela se svými 120 000 sledujícími údaje ze systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS), které ukazují, že v důsledku podání této experimentální injekce umírají děti.



„Do systému VAERS bylo nahlášeno 127 úmrtí u dětí od 6 měsíců do 17 let. Stáhněte je z trhu. #StoptheShots,“ napsala Bowdenová na Twitteru.



„Číslo, které jsem uvedl – převzal jsem přímo z VAERS,“ řekla Bowdenová novinářce Emily Millerové. Systém VAERS společně provozují Centra pro kontrolu nemocí (CDC) a Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA).



„Vypadá to jako odveta,“ řekla Bowdenová. „Můj včerejší tweet odhalující tajnou dohodu mezi Twitterem a CDC měl 23 000 lajků.“



Bowdenová uvedla, že s právníkem, který již pomáhá dalším lékařům, kteří se vyslovili proti experimentální genové terapii, včetně doktora Roberta Maloneho a doktora Petera McCullougha, projedná možnosti, jak reagovat na „zjevnou cenzuru“.



„Mám v plánu promluvit si s právníkem, který pomáhá dalším podobně smýšlejícím lékařům žalovat Twitter za zjevnou cenzuru,“ řekla Bowdenová.



Bowdenová, která léčila více než 4 000 pacientů s pozitivním nálezem COVID, počátkem tohoto týdne oznámila žalobu ve výši 25 milionů dolarů proti Houstonské metodistické nemocnici, která jí v loňském roce ukončila oprávnění za to, že propagovala ivermektin jako alternativní léčbu COVID a varovala své pacienty před riziky, která experimentální vakcína představuje.



„Snažila jsem se co nejlépe pomoci lidem, kteří pomoc potřebovali, a Metodistická nemocnice proti mně vystoupila velmi veřejně a zákeřně,“ ř ekla Bowdenová během pondělní tiskové konference. „Naznačovali, že jsem nebezpečná, což jako na lékaři zanechá trvalý šrám na vašem záznamu, na vaší pověsti.“



Zdroj: infowars.com
Článek Twitter „trvale pozastavuje“ lékařku za to, že se vyslovila proti očkování dětí se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden