Irsko přijímá Velký reset a používá „záludné taktiky“ k prosazení bezhotovostní společnosti
RSS

Irsko přijímá Velký reset a používá „záludné taktiky“ k prosazení bezhotovostní společnosti

Irsko patří k zemím, které se i v dalších ohledech vydalo vstříc Velkému resetu se značnou vervou. Například klimaalarmismus se stal jakousi vlajkovou lodí irské vlády, což zašlo až tak daleko, že se v médiích nesmí objevit jediný článek, který by údajné globální oteplování nebo různé panické klimatické vize popíral. Na druhou stranu je možné psát například články, v nichž se vykreslují hrůzné vize zničené planety v důsledku toho, že „ krávy příliš prdí „. To již ostatně irská vláda řeší po „nizozemském způsobu“ – vyvlastňováním farem.
Každopádně se Irsko stává spolu s podobně „pokrokovým“ Švédskem či Holandskem (kde je však neskutečně větší odpor veřejnosti) vlajkovou lodí Velkého resetu. A jak se nyní ukazuje, hodlá Švédsko následovat i co se likvidace hotovosti týká.
Neustále kolují varování o destruktivní agendě Světového ekonomického fóra a  Velkého resetu.  Plány také zahrnují  bezhotovostní společnost ve světě, kterému dominuje jedna velká světová vláda, s takřka nulovou svobodou a osobní autonomií. Irské banky upřednostňují podlézání vůli velké vlády před poskytováním služeb zákazníkům a používají záludné taktiky, aby přivedly veřejnost k bezhotovostní společnosti, stejně jako směřuje k bezhotovostní společnosti Čína nebo Švédsko.
Globalističtí lídři otevřeně hovoří  o svých agendách , které jsou svědky rozpadu demokracie, a přesto jsou stále voleni. Obyvatelstvo bylo poraženo covidovými lockdowny, ekonomickou beznadějí, taktikou zastrašování a zelenou agendou, která ničí zemědělce, to vše umocněné politikou otevřených dveří.
Podle  Klause Schwaba , zakladatele a výkonného předsedy Světového ekonomického fóra:
Každá země, od Spojených států po Čínu, se musí účastnit Velkého resetu a každé odvětví, od ropy a plynu až po technologie, musí být transformováno.
Velký reset – který mnozí postižení pštrosím syndromem popírají – zahrnuje bezhotovostní společnost a irské banky tuto agendu přijímají. Irský independent uvádí, že Unie finančních služeb (FSU) tvrdí, že banky byly zapojeny do záměrné politiky odvádění lidí od hotovostních plateb a kamenného bankovnictví. Jako příklad lze uvést, že banky nezvedají telefony, mají nedostatek personálu na pobočkách, takže jsou dlouhé fronty, a že se jim nedaří rychle opravit podezřele často rozbité bankomaty. To je  způsob, jak přimět lidi, aby prováděli platby online.
FSU také obvinila banky, že používají COVID-19 jako výmluvu ke zkrácení otevírací doby irských finančních institucí.
„Záludná taktika“, kterou používají banky v Irsku, je jen špičkou ledovce, protože WEF a jeho kumpáni tlačí na novou komunitu ,  aby nahradila západní kapitalismus. V článku Světového ekonomického fóra  nazvaném Výhody bezhotovostní společnosti  je Čína prezentována jako model a vize spolu s tímto tvrzením:
Pokud soukromý a veřejný sektor dokážou spolupracovat na využití nejnovějších technologií a plném využití potenciálu bezhotovostní společnosti, bude to mít obrovské výhody.
Čína vede svět ve svém tlaku na bezhotovostní společnost. Toto úsilí   se však setkalo s tlakem čínské centrální banky. Čínská lidová banka loni pokutovala 16 veřejných a soukromých organizací za to, že odmítly přijímat platby v hotovosti, aby ochránila práva veřejnosti používat hotovost. V novějších zprávách Peking intervenoval, aby provedl „celostátní pilotní projekt“, čímž Čínu přiblížil k plně bezhotovostní společnosti.
Irské banky neprokázaly žádnou páteř ve službě veřejnosti. Publikace Irish Tech News  protlačila lež, že COVID-19 urychlil veřejnou přízeň směrem k bezhotovostní společnosti. Je velmi odlišné upřednostňovat digitální transakce než podporovat bezhotovostní společnost. Další zpráva z konce července zdůraznila, jak je veřejnost proti bezhotovostní společnosti.  Allied Irish Banks odložily plány  na zrušení hotovostních služeb v 70 ze svých 170 poboček po velkém politickém odporu proti rozhodnutí o jeho pravděpodobném dopadu na malé podniky a venkovské komunity.
Doufejme, že ti, kdo podporují svobody, budou i nadále oponovat bezhotovostní společnosti a obecněji temné agendě globalistů. Zrušení hotovosti je totiž prvním zásadním krokem k přechodu na plně digitální měnu, která je navázána na sociální kredity. To by znamenalo přechod do doslovného otroctví. Digitální měna umožňuje mnohem větší ovládání mas, včetně toho, kolik čeho kdo může nakupovat a potažmo i konzumovat. A centrálně je možné s napojením na sociální kredity přístup k těmto prostředkům všem „neposlušným“ vypnout.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Irsko přijímá Velký reset a používá „záludné taktiky“ k prosazení bezhotovostní společnosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden