Italové stojí dlouhé fronty na potravinovou pomoc, zatímco džihádisté mají vše zdarma (videa)
RSS

Italové stojí dlouhé fronty na potravinovou pomoc, zatímco džihádisté mají vše zdarma (videa)

Itálie zaznamenává rekordní počty příjezdů džihádistů z Afriky, což způsobilo situaci, kdy je přijímací centrum na Lampeduse těžce přetíženo. Z toho důvodu byla zřízena – samozřejmě na náklady daňových poplatníků – kyvadlová doprava na italskou pevninu, kde se mohou invazisté ubytovat v některém z mnoha migračních center, v církevní charitě či státem dotovaných soukromých bytech nebo se mohou vydat dál do Evropy. Asi sto tisíc žadatelů o azyl žije aktuálně v hotelech po celé Itálii. Samozřejmě vše hradí daňový poplatník.
Pokud se – třeba jen na čas – rozhodnou zůstat v Itálii, je jim okamžitě poskytnuto nejen bydlení  strava, ale také zdravotní péče a v případě takzvaných „nezletilců bez doprovodu“ také vzdělání.  Džihádisté, kteří připlují do Itálie, se tedy o svoji obživu nemusí starat. Většina si pak navíc přivydělává třeba prodejem drog v rámci některého z mnoha gangů, řízených jejich krajany.
Mnoho italských rodin se díky šílené covidové politice vlády i stávajícím sankcím, které dolehly i na Itálii, již dostalo do situace, kdy jim po zaplacení pravidelných poplatků již nezbývá na to základní, co je nutné pro přežití – na jídlo.
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/08/sd_no_mpl.mp4
Mezitím na Lampeduse přistávají další a další džihádisté, kteří jsou záhy přepravováni trajekty dále na sever Itálie. I tuto kyvadlovou dopravu, která má fungovat nejméně až do konce léta (nebo tak dlouho, dokud budou připlouvat zástupy ilegálů) financují italští daňoví poplatníci.
Takto to aktuálně vypadá na Lampeduse (záběry ze 4.8.2022). Dosud připlulo přes 45 000 ilegálů, 99% z nich mladí muži – tedy džihádisté:

Italy under attack, Lampedusa invaded by thousands of illegal immigrants. In 2022 alone, over 45,000 illegal immigrants landed, 99% of whom were men. Mass expulsions are needed. pic.twitter.com/tN8fgu96fu
— RadioGenova (@RadioGenova) August 4, 2022

A zde můžete vidět naloďování ilegálů na trajekt, který je odveze na italskou pevninu, odkud se mohou vydat do některého z přijímacích center nebo vlakem dál do Evropy…
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/08/i20220803190010570.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Italové stojí dlouhé fronty na potravinovou pomoc, zatímco džihádisté mají vše zdarma (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden