Kanadské lékařce byla po 43 letech praxe odebrána licence jen proto, že vydávala výjimky z roušek a očkování (video)
RSS

Kanadské lékařce byla po 43 letech praxe odebrána licence jen proto, že vydávala výjimky z roušek a očkování (video)

Jde o další z dlouhé řady případů, které jsou důkazem, že  skuteční odborníci, kteří se nebojí hovořit nahlas pravdu, jsou systémem pronásledováni a perzekuováni. Je celkem logické, že k těm nejodvážnějším patří spíš lékaři, kteří jsou spíše důchodového věku nebo těsně před důchodem. Mladší, kteří musí život rodiny, jsou méně odvážní a raději jdou poslušně v souladu se systémem. Nevím, jak dalece si to srovnají se svým svědomím, ale také Mengele měl dostatek poskoků, kteří byli přesvědčeni, že pokusy na lidech konají „dobro.“
V minulosti jste si zde mohli přečíst již o několika případech – většinou z Evropy – kdy byli lékaři za svůj postoj perzekuováni. Další případ je z fašistické Trudeauovy Kanady, což zřejmě nikoho, kdo sledoval tamní covidistickou politiku  následovanou protesty kamioňáků, neudiví.

„Doufám a modlím se za kolegy, aby vyšli z této temnoty a vrátili se k pravdě, protože v tuto chvíli jsou nyní spoluviníky poškození zdraví a smrti,“ říká Dr. Mary O’Connorová.


Soukromí pacientů ottawské lékařky je ohroženo Ontario College of Physicians and Surgeons, která požaduje, aby Dr. Mary O’Connorová zveřejnila své záznamy a grafy pro kontrolu.
V exkluzivním rozhovoru pro RAIR Foundation USA, Dr. O’Connorová, praktická lékařka po dobu 30 let, která se v poslední době – tedy  posledních 13 let – specializuje na duševní zdraví a poruchy závislosti, vysvětluje, proč odmítá vyhovět vysoké škole a soudnímu příkazu k uvolnění důvěrných lékařských záznamů.








„V říjnu loňského roku se vysoká škola dozvěděla, že píšu výjimky pro pacienty,“ řekla Dr. O’Connorová, „a kontaktovali mě a řekli, že chtějí jména a grafy těchto pacientů. To je zcela v rozporu se všemi zákonnými právy mých pacientů, jak s právem zvolit si lékařskou péči, tak s jejich právy na soukromí.“
Vysoká škola také přidělila k dr. O’Connorové  tým čtyř vyšetřovatelů, který prověřoval stovky telefonátů od pacientů, kteří „hledali výjimky z roušek, PCR testů a vakcín“. Tito lidé znali pravdu. Většina z nich byla v práci nucena k očkování, které odmítala.“ Zpočátku Dr. O’Connorová vydala tyto výjimky na základě anamnézy pacienta těm, u nichž již existovaly stavy, jako jsou krevní sraženiny. Přesto akademie změnila kritéria: následně měly být výjimky uděleny pouze těm, kteří již měli nežádoucí reakci na svou první vakcínu.
Jakmile se dozvěděla o vyšetřovacím týmu, Dr. O’Connorová požádala přítele, aby stál na stráži v její kanceláři a zamykal dveře. Ale jednoho dne, když tam doktorka O’Connorová nebyla, v dystopické scéně připomínající nacistické Německo, její přítel zapomněl zamknout dveře kanceláře. Vyšetřovací tým přišel, „a chytil ho do pasti v zasedací místnosti,“ vzpomíná, zatímco jiní hledali tabulky se seznamem pacientů v její kanceláři. Nepodařilo se jim žádné najít.
Po neúspěšném nájezdu  na ni byla nastražena past.
5. listopadu vydalo kolegium příkaz, který jí zakazuje vydávat výjimky. Stanovilo rovněž, že musí v kanceláři nebo na internetu vyvěsit ceduli, že nemůže psát výjimky; že udělila kolegiu svolení k tomu, aby se dotazovalo OHIP na její fakturační podání za účelem sledování dodržování předpisů; že vede protokol o všech setkáních s pacienty a předkládá kopii každé dva týdny; že se podřizuje neohlášeným inspekcím záznamů a grafů pacientů ve své kanceláři a nezasahuje do nich a do jakékoli jiné činnosti, kterou kolegium považovalo za nezbytné k jejímu sledování.
Ale Dr. O’Connorová tento dopis, který byl zaslaný jejímu právníkovi, nikdy neobdržela. 22. listopadu jí zavolala soukromá detektivka, které udělila výjimku. 24. listopadu Dr. O’Connorová konečně obdržela sdělení od College of Physicians and Surgeons prostřednictvím svého právníka. Přesto byla v té době v záznamech, že vydala výjimku poté, co jí to bylo zakázáno.
Dr. O’Connorová obdržela i několik následných telefonátů od lidí, kteří sháněli výjimky. Jeden z nich byl další soukromý detektiv a měla i velmi podivný telefonát od jakési dámy. „Jsem si jistá, že byla také nastrčená,“ řekla.
Vysoká škola také vyslala vyšetřovatele do její staré čtvrti, aby se pokusili zjistit, kam se přestěhovala. „Byli velmi vytrvalí,“ říká.
Vysoká škola se pak rozhodla dostat Dr. O’Connorovou až k Nejvyššímu soudu v Ontariu s datem hlavního líčení 7. ledna 2022. Ale 23. prosince 2021 jí odebrali licenci a zanechali její praxi po 43 letech zkušeností a kariéry v troskách a její pacienty bez lékaře.
„Myslím, že je naprosto nezákonné dělat to, co udělali mým pacientům,“ říká Dr. O’Connorová. „A za kolegy jen doufám a modlím se, aby vyšli z této temnoty a vrátili se k pravdě, protože v tuto chvíli jsou spoluviníky za vedlejší účinky a smrt.“
Mezi jejími vlastními pacienty dochází k úmrtím a poškození zdraví. „Když někteří z mých pacientů dostali vakcínu, záhy jsem slyšela o vedlejších účincích,“ vzpomíná Dr. O’Connorová. Uvádí příklady jako bolesti na hrudi, dušnost, osoby nalezené mrtvé v posteli, neurologické problémy a mini-mrtvice. „Pokaždé, když mi někdo zavolal o výjimku, všichni znali někoho, kdo byl poškozen na zdraví,“ říká. „Nyní víme, že se jedná o genovou terapii a manipulaci, a že existuje více nežádoucích účinků, zranění a úmrtí z těchto vakcín než u všech ostatních vakcín dohromady za posledních 30 let. To je nebezpečná injekce, kterou dávají lidem.“
Tvrzení Dr. O’Connorové je podpořeno údaji dostupnými prostřednictvím VAERS , systému hlášení nežádoucích účinků vakcín. Do 22. července 2022, údaje ukazují pouze v USA 29 790 úmrtí, 55 719 osob trvale postižených, více než 50 000 hlášení myokarditidy a perikarditidy, téměř 16 000 srdečních záchvatů a 4 889 potratů, mezi mnoha dalšími případy poškození zdraví. Nemluvě o diagnózách rakoviny, které je těžší připsat vakcíně.
Nicméně, před odebráním její licence, College of Physicians and Surgeons varovala Dr. O’Connorovou, že jsou znepokojeni jejími výjimkami, protože je rizikem pro zdraví svých pacientů a společnosti obecně prostřednictvím šíření dezinformací.
Někdo tu neříká pravdu. Lže snad podle nich i databáze VAERS?

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Kanadské lékařce byla po 43 letech praxe odebrána licence jen proto, že vydávala výjimky z roušek a očkování (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden