Německo: Dva roky vězení „natvrdo“ za vydávání potvrzení o výjimce v nošení roušek
RSS

Německo: Dva roky vězení „natvrdo“ za vydávání potvrzení o výjimce v nošení roušek

Mysleli jste si, že tento zvrácený systém nemůže být ještě šílenější? Pak přesně toto je ukázka, jak dalece může být tento prohnilý systém zvrácený. Německo jen dokazuje, že třetí říši nahradila čtvrtá.
Než půjdeme k případu, neodpustím si připomenout dva nedávné rozsudky zkorumpované německé justice:
Somálec vloni v létě ve Würzburgu ubodal tři ženy a devět dalších lidí pobodal. Po útoku přiznal, že útočil pro Alláha  a také se zjistilo, že v Somálsku působil v řadách teroristické skupiny al Šabáb. Byl seznán psychicky nemocným a za své činy nezodpovědným a i poslední odvolání asi před týdnem potvrdilo, že do vězení nepůjde. Nyní je umístěn na náklady daňových poplatníků v psychiatrickém sanatoriu, kde má nadstandartní péči…
Druhý případ se opět týká obohacovače.  Afghánec nedávno mohl opustit soud jako svobodný muž po brutálním znásilnění teprve jedenáctileté dívky v městském parku Neustrelitz. Vzhledem k tomu, že do země vstoupil bez dokladů a tvrdil, že je mu 16, soud mu uvěřil, že je mladší 18 let, a proto dostal pouze dvouletý trest odnětí svobody, podmíněně . Tedy i nadále se může volně pohybovat v ulicích německých měst a ohrožovat děti.
V mnoha dalších případech se pedofilům a násilníkům v Německu také rozdávaly podmíněné tresty, samozřejmě se v drtivé většině jednalo o obohacující jedince.
Výše uvedené zločiny tedy nebyly důvodem k nepodmíněnému trestu. To mnohem horší zločin podle německé justice spáchala jistá lékařka z Bavorska.
Soudci v Bavorsku neuplatňovali takovou shovívavost jako k výše uvedeným muslimským násilníkům s lékařkou z Bad Kohlgrubu. Žena z okresu Garmisch-Partenkirchen, která „byla odsouzena k trestu odnětí svobody na dva roky nepodmíněně za údajně falešné osvědčení o roušce“, jak oznamuje „ Bayerischer Rundfunk „: „Okresní soud v Garmisch-Partenkirchenu považoval za prokázané, že lékařka vydala výjimky z požadavku na roušku v 309 případech v prvním roce Covidu – tedy v roce 2020, aniž by odpovídajícím způsobem vyšetřila pacienty.“ Kromě trestu odnětí svobody jí bylo zakázáno po propuštění pracovat v oboru po dobu tří let.
Mnoho lékařů je přitom toho názoru, že někdo, pro koho je rouška tak vysokou psychickou zátěží, že se obrátí na lékaře, aby byl zproštěn povinnosti ji nosit, může mít zcela platné důvody pro to ji nenosit. Soud to nepřijal. Navíc: „Podle soudu nebyl trest mírnější hlavně proto, že u obžalované nebyl rozpoznatelný žádný pocit viny,“ uvádí zpráva.
Zvláště výbušné: „K činům došlo v prvním roce Covidu, tedy v roce 2020, v té době v Německu stále platil starý právní systém falešných certifikátů, který byl zpřísněn až mnohem později. Konkrétně § 278 trestního zákoníku o ‚nesprávných zdravotních osvědčeních‘, platí ve své nové verzi až od listopadu 2021. Od té doby mohou být lékaři v „obzvláště závažných případech dokonce potrestáni až pěti lety vězení.“
Lékařka z Bad Kohlgrubu, byla podle portálu T-Online, který funguje jako propagandistický tam-tam vlády, „první v Německu, komu byly v červenci 2020 prohledány soukromé prostory i ordinace kvůli údajně falešným výjimkám z roušek“. V té době vyšlo najevo, že vydala certifikáty výměnou za dar místní protestní anticovidové skupině, píše T-Online. Aniž by o tom poskytli jakýkoli důkaz. Takže to mají z doslechu.
Budou muset v budoucnu lékaři obecně počítat s vězením, pokud je jejich pohled na jakoukoli zdravotnickou problematiku v rozporu s vládou a duchem doby? Jak daleko až tento systém zajde? Bude se časem za podobné „prohřešky“ dávat doživotí??
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Dva roky vězení „natvrdo“ za vydávání potvrzení o výjimce v nošení roušek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden