„Neznám německé zákony,“ argumentoval u soudu Syřan, který spáchal nejméně 60 zločinů
RSS

„Neznám německé zákony,“ argumentoval u soudu Syřan, který spáchal nejméně 60 zločinů

Syřanovi, který si dosud užíval štědrosti německého sociálního systému, nyní jeho šťastné roky na svobodě možná končí. Poté, co má za sebou více než 60 trestných činů (jaký je skutečný počet zřejmě vůbec nelze odhadnout), se nyní konečně dostal před soud. Zajímavé je, že mohl tak dlouho páchat trestnou činnost, aniž by se byť jen ohřál ve vězení. Ale u obohacujících jedinců jsme již v případě Německa na podobnou benevolenci zvyklí.
Nakonec je více než pravděpodobné, že i tento otec šesti dětí, který měl mimo jiné týrat manželku, skončí jen s podmínkou.
Syřan, který spáchal asi 60 zločinů, se musel od včerejška zodpovídat u soudu ve Zhořelci. Obvinění sahají od ublížení na zdraví a vyhrožování, různé přestupky, držení drog a poškozování majetku až po narušování klidu mrtvých. 36letý muž přiznal některé činy, mnoho z nich popřel, na jiné si údajně nemohl vzpomenout.
Policie mu zajistila jízdní kolo, protože nemohl prokázat jeho vlastnictví. Pak chtěl nové, proto ukradl další kolo na policejní stanici ve Zhořelci. Přiznal to. Poté se vloupal do prostor profesionálního hasičského sboru ve Zhořelci. Nemohl si na to vzpomenout. Jindy se mu zalíbilo šest stříbrných stříbrných lžiček  v rakvi. Vzal si je, ale tvrdí, že když je vzal mrtvole, tak nejde o krádež. Otec šesti dětí, který byl obžalován z týrání manželky, dále tvrdil, že svou ženu údajně nebil.



Když se ho soudce zeptal, proč ignoroval zákaz vstupu do jejich bytu ve Zhořelci, obžalovaný odpověděl, že chtěl získat pouze své věci. Potřeboval je. A na svoji obhajobu Syřan prohlásil: „Neznám německé zákony.“



Proces pokračuje.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek „Neznám německé zákony,“ argumentoval u soudu Syřan, který spáchal nejméně 60 zločinů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden