Je načase nakoupit jódové tablety proti radiaci v zemích EU? Zelenský v pátek nařídil hned dva raketové údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru! Raketové údery HIMARS byly vedeny na elektrický rozvod chladících zařízení 2. a 3. bloku jaderné
RSS

Je načase nakoupit jódové tablety proti radiaci v zemích EU? Zelenský v pátek nařídil hned dva raketové údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru! Raketové údery HIMARS byly vedeny na elektrický rozvod chladících zařízení 2. a 3. bloku jaderné

Je načase nakoupit jódové tablety proti radiaci v zemích EU? Zelenský v pátek nařídil hned dva raketové údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru! Raketové údery HIMARS byly vedeny na elektrický rozvod chladících zařízení 2. a 3. bloku jaderné elektrárny! Zelebuben zešílel a mstí se nejen Rusům, ale i EU za to, že zablokovala 8 miliard EUR finanční pomoci Kyjevu! Izrael střílel raketami na bytovku v Gaze! Když střílí na bytovky s bojovníky Rus, je to prý terorismus. Když střílí Izrael, je to prý protiteroristická operace!
Máte doma nakoupené jódové tablety? Pokud ne, potom byste neměli s jejich nákupem otálet, protože situace na Ukrajině začíná připomínat horor, který nás přivádí na pokraj jaderné havárie, kterou tato planeta ještě nikdy nezažila. Volodymyr Zelenský v noci nad ránem po přijetí katastrofálních zpráv o porážce ukrajinské armády na Donbasu, kde Kyjev ztratil město Peski a během několik hodin ztratí i strategické město Avdijevka, odkud se již ukrajinská armáda začala v pátek dopoledne stahovat, nařídil v odvetě a ze vzteku proti Rusům hned dva raketové údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru. Raketové útoky HIMARS podle ruských médiích zasáhly elektrické rozvodny č. 2 a 3, které napájejí pohon chladících čerpadel 2. a 3. bloku jaderné elektrárny. Níže je video zachycující následky útoku na elektrickou rozvodnu chladících čerpadel 2. a 3. bloku.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1ca4wb","div":"rumble_v1ca4wb"});
Ruským technikům se podařilo pohon čerpadel přemostit z ostatních zdrojů, takže oba reaktory zůstaly v provozu, ovšem útok na jaderné zařízení ukazuje, že Zelebuben ztratil veškerou soudnost a snaží se o vyvolání jaderné havárie, za což by byla vina okamžitě hozena na Rusy. Vztek Zelenského pramení i ze včerejší zprávy Amnesty International, která ukázala, že Londýn zlomil nad Kyjevem hůl a po konci Borise Johnsona došlo k přehození výhybky a Zelenský už nemá bezmeznou podporu Londýna. Jakmile je Boris pryč, procesy řízené se posouvají na Ukrajině úplně jiným směrem. Ve čtvrtek přišla do Kyjeva ještě jedna špatná zpráva. Evropská unie pozastavila již schválený balík 8 miliard EUR pro Kyjev, přičemž Brusel dosud nevysvětlil, co přesně se stalo.
Západ mlčí a Zelenský střílí rakety na jadernou elektrárnu!
Podle německého tisku došlo uvnitř EU ke sporu, jestli těch 8 miliard EUR bude deklarováno jako pomoc Ukrajině na obnovu, nebo jako pomoc Ukrajině na obranu. Berlín údajně již nechce do Kyjeva posílat peníze na boj, ale pouze na obnovu té části Ukrajiny, která není ještě pod ruskou kontrolou. Zelenský z toho málem zezelenal a večer ve čtvrtek natočil video, že Ukrajina byla podvedena, a že věří, že peníze se jenom někde zasekly, a že nebude jmenovat zemi, která za to zaseknutí může. Na rtech mu bylo vidět, že chtěl začít řvát na Scholze a na Berlín, ale Arestovič za kamerou na něho gestikuloval, ať proboha už jednou drží hubu a jazyk za zuby.
Výrobní bloky Záporožské JE v Energodaru Američané dodávají zbraně bláznovi, který je potom používá ke střelbě na jadernou elektrárnu! Jestli tohle je normální z pohledu západních politiků, tak v tom případě na nic nečekejte a hned si pro jistotu nakupte jódové tablety, protože Záporožská elektrárna používá tytéž těžkovodní reaktory jako Černobyl, které nedokáží běžet při výpadku externího napájení čerpadel pro chladící vodu.
Přestože kontrolní systémy by reaktor při výpadku chlazení zastavily, nikde není zaručeno, že příště nebude raketový útok HIMARS veden přímo na reaktorovou budovu , nebo že dokonce Kyjev nepoužije protibunkrové střely, které by dokázaly probít víko reaktoru a způsobit tak největší jadernou havárii v historii nejen Evropy, ale celého lidstva. Je neuvěřitelné, že Kyjev dává příkazy na raketové údery proti jaderné elektrárně, zatímco politici v Evropě se tváří, že všechno je normální a v pořádku. Ne, nic není normálního.
Když dva dělají totéž, není to totéž! Izrael raketami zaútočil na panelák v Gaze, v sousedním bytě útok zabil 5-leté dítě
Izrael v noci ze čtvrtka na pátek provedl raketová úder proti věžáku na sídlišti v Gaze. Celkem dvě rakety zasáhly dva byty a zabily malé dítě. Evropská unie dosud útok neodsoudila, ani dokonce se neozval ani jeden návrh na sankce proti Izraeli, který páchá raketové údery proti civilistům. Izrael úder ospravedlnil tím, že rakety byly použity na likvidaci předáka Islámského džihádu.
V bytech zemřeli další čtyři lidé a 5-leté dítě ze sousedního bytu. Ano, přesně takhle fungují sionistická média. Když Ruská armáda střílí na vojáky ukrajinské armády ukryté v bytovkách, ze kterých na Rusy střílí RPG rakety proti tankům, tak je to podle západních médií prý terorismus, protože na bytovky se prý střílet nemá. Když ale totéž provede Izrael a raketami zabije, kromě předáka islámské organizace i další 4 lidi a malé dítě, západní média mlčí jako zařezaná. Není dovoleno uvalovat sankce na Izrael. Není dovoleno říct ani popel. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. Níže je video zachycující zmíněný raketový úder na bytovku.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1ca5bb","div":"rumble_v1ca5bb"});
Představte si, že by se Zelenskému podařilo zasáhnout jeden z reaktorů v Záporožské elektrárně. Co by to znamenalo? Obrovský radiační mrak cestující po celé Evropě, což by vedlo k čemu? K zákazu vycházení, k zavedení práce z domova, okamžitě by se vrátil home office, školy zavřené, závody a podniky zastavené a všude by probíhala masivní dekontaminace. Už by se nejednalo o virový lockdown, ale o radiačně-kontaminační lockdown. Výsledek by byl ale stejný. Lidé by museli nosit dozimetry, zřejmě napojené online, takže pohyb lidí by byl sledován. Místa, kam lidé by neměli chodit, by byla zakázána. Tenhle šílený scénář se může zdát jako sci-fi, ale střílení raketami HIMARS na dva bloky jaderné elektrárny v Enrgodaru už sci-fi není, to je aktuální realita!
Plán Západu: Když nelze Rusa donutit, aby použil na Ukrajině jaderné zbraně, odpálíme na Ukrajině místo toho jadernou elektrárnu
Když kobyla chcípá, tak okolo sebe nejvíce kope a na Zelenském je to opravdu patrné. Musíme ale rozlišovat mezi tím, co dělá ze vzteku, a tím, co dělá na pokyn podle zadání. Není jisté, jestli vytvoření jaderného incidentu na Ukrajině je skutečně jen něco, co by se odehrálo kvůli šílenství Zelenského, anebo jestli je to součást notiček a plánu, které Zelenský dostal z USA. Rusové nemusí zaútočit na země NATO jadernými zbraněmi. Ale když z elektrárny obsazené Ruskou armádou unikne radiační mrak, který začne putovat na země NATO a nad Evropu, v tom okamžiku je to jiný příběh.
Reaktorová nádoba jednoho z bloků Záporožské JETE Brusel potom prohlásí, že radiační mrak způsobila Ruská armáda s cílem zamořit EU, a v tom okamžiku máte na stole záminku pro vstup NATO na Ukrajinu. Tohle není nic hypotetického nebo nereálného. Přesně takto by to totiž probíhalo. Ukrajina odpálí raketami HIMARS reaktor, západní média prohlásí, že to není pravda, že výbuch reaktoru zinscenovalo Rusko s cílem zamořit EU, a v tom okamžiku je z toho obrovská bezpečnostní jaderná krize. To není legrace! Všimněte si, dosud nepřišlo žádné odsouzení Kyjeva, že střílí americkými raketami na jadernou elektrárnu. Takže pozor, to nemusí být jen Zelenského šílenství, to mohou být prostě jen notičky, jak eskalovat krizi do jaderného konfliktu v Evropě, i když jinak jaderného, než by se myslelo.
Nejen o této kauze budeme hovořit dnes od 19:50 v pravidelném pořadu na Svobodném vysílači CS . Probereme všechna témata z domova i ze světa. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden