Pokrytec Trudeau přistižen bez masky po letu soukromým letadlem
RSS

Pokrytec Trudeau přistižen bez masky po letu soukromým letadlem

Premiér Justin Trudeau, který se postaral o to, aby pro Kanaďany zůstaly v letadlech povinné masky, byl zachycen na kameru, jak s celou rodinou vystupuje ze soukromého letadla bez masky. (Foto: Twitter)







Kanada zůstává jednou ze stále se zmenšujícího počtu západních vlád, které vyžadují nošení obličejových masek při letech, přičemž Spojené státy se tohoto pravidla vzdaly téměř před čtyřmi měsíci.



Když floridský soudce zrušil americkou verzi zákona, Trudeauova vláda se zasadila o to, aby masky byly i nadále vyžadovány na kanadských leteckých linkách a na letech, které z Kanady odlétají nebo do Kanady přilétají.



Zdá se však, že toto pravidlo se na samotného Trudeaua nevztahuje.



Na videu, které zachycuje Trudeaua a jeho rodinu při vystupování ze soukromého letadla po příletu do Kostariky, není vidět, že by někdo z těch, kdo byli na palubě, měl na obličeji masku.



Justin Trudeau právě přistál v Kostarice se soukromým letadlem a neměl na sobě žádnou masku.



Změna klimatu je pro kanadské rolníky, ne pro něj. Masky jsou pro kanadské rolníky, ne pro něj. Všichni jsou si rovni. Někteří jsou si rovnější. pic.twitter.com/2MgqkBV7G2 Dr. Eli David (@DrEliDavid) 5. srpna 2022 Jedna z Trudeauových dcer dokonce dvakrát kýchne, když ji vítá na letištní ploše, přestože Trudeau trvá na tom, že Kanaďané, kteří mají rýmu, by se měli sami izolovat. Justin Trudeau just landed in Costa Rica with private jet, wearing no mask. Climate change is for Canadian peasants, not for him. Masks are for Canadian peasants not for him. Everyone is equal. Some are more equal. pic.twitter.com/2MgqkBV7G2 — Dr. Eli David (@DrEliDavid) August 5, 2022 Není to poprvé, co Trudeaua dostihlo jeho pokrytectví.



Minulý měsíc se kanadský vůdce během focení na palubě parního vlaku v Okanaganu v B.C. „nápadně nemaskoval, když si potřásal rukou“ s ostatními cestujícími.



Přestože tento památkový vlak nebyl vázán federálními dopravními předpisy, Trudeau přesto čelil kritice za nedodržování standardů, jejichž dodržování očekává od ostatních.



Opět platí, že jedno pravidlo pro elitu a jiné pravidlo pro plebs.



Zdroj: summit.news
Článek Pokrytec Trudeau přistižen bez masky po letu soukromým letadlem se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden