Uniklé e-maily ukazují, jaká je skutečná pravda o „posilovačích“
RSS

Uniklé e-maily ukazují, jaká je skutečná pravda o „posilovačích“

Pamatujete si všudypřítomnou propagandu mainstreamových médií a politiků o údajné „tečce“? Naši politici byli až tak velcí idioti, že dokonce slovo „tečka“ bylo i heslem všech kampaní a očkovacích center. Ale na druhou stranu nebyli sami, nejspíš opět kopírovali ze zahraničí, neboť i jinde se toto slovo, které mělo znamenat „dvě dávky a tečka za covidem“, v rámci propagandy objevilo.
Nyní byly zveřejněny zajímavé e-maily, které potvrzují, že i ti, kdo mRNA v americké FDA schvalovali (a na základě tohoto schválení je pak schválila i EMA), vůbec netušili, co by mohla nějaká 3., 4. a někde už dokonce připravovaná 5. dávka udělat s organismem. A co víc, v e-mailech se dokonce objevuje informace, že o boosterech prý není třeba přemýšlet, protože „vakcíny jsou tak skvělé, že další dávky nebudou potřeba.“
Skutečně tomu věřili nebo snad šlo jen o to uklidnit patřičná místa, aby byly genové přípravky rychleji schváleny?
Nové dokumenty od Food and Drug Administration (FDA) ukazují, že agentura nevěděla téměř nic o tom, jak dobře by mohly fungovat boostery mRNA, když je schválila. Spoléhala se většinou na veřejná izraelská data, jako všichni ostatní.
Každý, kdo tomu v srpnu 2021 věnoval pozornost, mohl vidět, že uspěchané schválení mRNA posilovačů Covid bylo politicky motivováno a bylo k dispozici málo údajů, které by jejich aplikaci podpořily.
Nyní máme důkaz zevnitř.
E-maily vydané Food and Drug Administration minulý týden ukazují, že očkovací agentury byly pod silným tlakem Bílého domu a vysokých úředníků FDA, aby schválily posilovače.
Tato skutečnost sama o sobě není velkým překvapením. Dva nejvyšší regulátoři očkování, Dr. Marion Gruberová a Philip Krause oznámili svou rezignaci na konci srpna 2021 a během několika týdnů veřejně vystoupili proti rozšířenému přeočkování.
Ne, nejmrazivějším odhalením v e-mailech nejsou politické machinace, které odhalují. Je to způsob, jakým boří mýtus o vševědoucnosti FDA o tom, že agentura ví něco o tom, jak by boostery mohly fungovat.
Ve skutečnosti e-maily ukazují opak. (FDA je zveřejnila v reakci na žádost ze zákona o svobodě informací).
Když Gruberová a další vedoucí představitelé FDA diskutovali o tom, co dělat s posilovacími dávkami, neměli téměř žádné údaje o bezpečnosti nebo účinnosti třetí dávky. Nejužitečnější odhady účinnosti vakcíny pocházejí z izraelských studií.
Lékař z úřadu pro testování vakcín FDA si v pátek 20. srpna Gruberové stěžoval: „A pak je tu otázka údajů, které budou podporovat tyto posilovací dávky.“
Bez dobrých dat neměli regulátoři šanci provést řádnou analýzu nákladů a přínosů. Prostě věřili svým instinktům jako všichni ostatní.
A jejich instinkty byly špatné.
E-maily naznačují, že Gruberová nechtěla v srpnu 2021 schválit boostery pro všeobecné použití, ale ne proto, že by si nemyslela, že by fungovaly. Nebo že by opakované dávky mRNA mohly představovat dlouhodobé bezpečnostní problémy.
Ne, Gruberová nedoporučovala posilovač, protože si myslela, že vakcíny Covid fungují tak dobře, že další dávky nejsou nutné!


Ona a její zástupce, Krause, dále řekli, že rozšířené přeočkování by mělo být odloženo, protože chudší země by měly mít přístup k zázraku mRNA, než se Spojené státy a další bohaté národy uchýlí ke třetímu očkování.
Myslete na Afričany! A měly by se dostat i k indiánům! A všem ostatním chudákům! 
Vzhledem ke všemu, co se od té doby stalo, se tato pozice zdá být více než ironická. Chudé země, které se vyhýbaly injekcím mRNA, už téměř nezaznamenávají infekce Covidu, zatímco bohaté země procházejí pátou, šestou nebo sedmou vlnou.
Indie: spousta lidí, téměř žádné mRNA vakcíny, žádné boostery, žádné druhé boostery, žádné super speciální omikronové boostery a méně Covidu než v proočkovaných západních zemích!

Bohaté země světa nyní nemohou rozdávat své „zázračné léky,“ ať se snaží sebevíc.
Africké země rozhodně odmítly nabídky bezplatného produktu, který západní země horlivě využívají pro své vlastní občany, kteří však o ně již ztrácí zájem. Stalo se už kdy v minulosti něco podobného? Neexistuje žádný jiný podobný příklad.
Injekce mRNA jsou skutečně průlomové ve všech směrech….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Uniklé e-maily ukazují, jaká je skutečná pravda o „posilovačích“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden