V Německu zaznamenávají prudký nárůst úmrtnosti a pokles porodnosti
RSS

V Německu zaznamenávají prudký nárůst úmrtnosti a pokles porodnosti

Mezi jinými zeměmi, k nimž patří například evropský očkovací „premiant“ – Portugalsko – zaznamenává prudký nárůst úmrtnosti také Německo. Úmrtnost však nijak nesouvisí s onemocněním covidem, jde o úmrtnost z různých příčin. Zároveň však v Německu zaznamenali také velmi nízkou porodnost a to dokonce v situaci, kdy je v zemi stále více obohacujících etnik, která běžně vysokou porodnost vykazují.
Co tedy asi může být za příčinu tohoto stavu? Nejde mi v tomto kontextu nevzpomenout na to, nač upozorňoval již v roce 2020 nejeden neuplacený odborník od  Yeadona, přes Van den Bosche, Bakhdiho, Maloneho až po Montagniera. Ti všichni a mnozí další tvrdili, že genové injekce způsobí u mnoha žen neplodnost, u dalších potraty a u jiných narození postiženého dítěte.
Tvrdili také, že mRNA injekce mohou být pro některé lidi smrtelné – mohou například vyvolat recidivu rakoviny, ale mohou zejména u mladých sportovců způsobit srdeční problémy a mnohé další závažné potíže. Výčet je dlouhý a nemá cenu jej zde opět zmiňovat. Ovšem to vše měly být údajně konspirační teorie a všichni tito – do té doby světově uznávaní odborníci – byli dehonestováni a zatracováni.
Jak tedy v Německu, jedné z nejproočkovanějších evropských zemí, vysvětlí příčinu náhlého nárůstu úmrtnosti a poklesu porodnosti?
Obraz je od roku 2021 v mnoha zemích světa stejný: Více lidí umírá, méně se rodí. Pokud o tom mainstream v některých zemích, kterých se to týká, občas informuje, důvody tohoto stavu nejsou podrobně diskutovány – nebo tvrdí, že za to může „změna klimatu“. Nyní jsou k dispozici čísla také pro Německo. Letos už zemřelo o více než 25 000 lidí více než v údajném krizovém roce 2020.
Na co všichni tito lidé umírají? Celkově do konce prvního pololetí zemřelo o celé malé město více než v údajném krizovém roce 2020 s údajně zvýšenou nadúmrtností kvůli údajné pandemii Covid 19. Řekněme, že tato pandemie byla tak hrozná, jak nám bylo řečeno – proč nyní po třech až čtyřech „bezpečných a účinných“ genových injekcích umírá tolik lidí?
Údaje zveřejnil statistický úřad Destatis. Ukazují, že mezi lednem a červnem 2020 zemřelo v Německu 484 230 lidí, ale mezi lednem a červnem 2022 zemřelo 509 387 lidí. Tyto počty jsou rozloženy relativně rovnoměrně , v každém uvažovaném měsíci zemřelo více lidí  než ve stejném měsíci roku 2020.  Lze vyloučit, že tito lidé zemřeli na „Omicron“, který převládal v roce 2022, protože ten vykazuje mírný průběh.
Od ledna do dubna 2022 se také narodilo výrazně méně dětí než v předchozích osmi letech . Když se podíváte na roky 2019 až 2021, porodnost klesla o 10 procent. Srovnání je vždy obtížné, roli hraje mnoho faktorů – například přijetí zhruba  3,3 milionu cizinců z kultur s vysokou porodností. Jenže to je faktor, který by měl porodnost zvyšovat. Ale to se neděje. Podíváme-li se tedy konkrétně na tuto okolnost, klesající porodnost je v tomto případě alarmující.
Systémová média si nekladou žádné otázky, takže většinu lidí tato čísla ponechávají v klidu. Pro mnohé je zřejmě pohodlnější přijmout mrtvě narozené děti a potraty a podivně náhlou a nečekanou smrt svých příbuzných , než otevřeně konstatovat, co se ve zdravotnictví od roku 2021 změnilo.  Místo požadavku na detailní prozkoumání genových „vakcín“ a jejich následků přijímáme zmatené pohádky o „SADS“ (syndrom náhlého úmrtí dospělých) a údajně smrtícím globálním oteplování.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Německu zaznamenávají prudký nárůst úmrtnosti a pokles porodnosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden