Křesťanská škola na Manhattanu uspořádala místo bohoslužby povinnou Drag show
RSS

Křesťanská škola na Manhattanu uspořádala místo bohoslužby povinnou Drag show

Opravdu by se levičáci zaměřili na bohoslužbu v křesťanské škole, kde by se konala sexualizovaná drag show? Samozřejmě, že ano. (Foto: TikTok)







Studenti církevní střední školy Grace na Manhattanu tvrdí, že se 27. dubna 2021 měli zúčastnit středeční bohoslužby, když je překvapivě přivítala náhradní show, v níž vystupovala tančící drag queen v oranžových go-go botách s názvem „Brita Filter“ (symbolika tohoto uměleckého jména není známa). Akci sponzorovalo „Spektrum“ , školní klub na podporu LGBT, a členové školního učitelského sboru.



Studenti tvrdí, že se k účasti cítili pod nátlakem a museli předstírat, že se jim akce líbí. Někteří členové klubu „Spectrum“ poklepávali teenagerům na ramena a nařizovali jim, aby se na představení postavili, zatímco jiní rozdávali nálepky hrdosti a prohlašovali: „Vezmi si jednu, nebo jsi homofob“ . Jiné děti se do show zapojily a začaly v kapli twerkovat.



Po skončení tance Brita hovořila o tom, že je „pansexuál“.



Jeden ze studentů řekl: „Je pozoruhodné, že tato osoba o sobě neustále říkala, že je báječná, talentovaná a krásná. Ne jen jednou nebo dvakrát, ale stále dokola se tato osoba takto ujišťovala…“.



Narcismus, který je hnutí pride vlastní, lze snadno vypozorovat.



Na webových stránkách školy jsou podrobně popsány jejich programy související s hrdostí a vystoupení Brita Filtera.



Kromě zjevné urážky křesťanského učení se trend sexualizovaných drag vystoupení pro děti sponzorovaných školami stal epidemií. Řada škol byla v uplynulém roce přistižena při tajném pořádání vystoupení drag queen, aniž by požádala rodiče o svolení. Širší medializace těchto akcí se setkala s útoky levičáků, kteří tvrdí, že ve školách neexistuje žádná sexualizační agenda.



Rozmohlo se zplynování a otevřeně se přiznává cíl, který stojí za trans indoktrinací a školními drag show: jde o politický aktivismus a normalizaci.



Na TikToku se Brita akcí pochlubila:



„Katolická střední škola tady v New Yorku mě pozvala do své Pride kaple. Na viditelnosti záleží a já jsem velmi poctěna, že jsem měla možnost mluvit s vámi o své práci aktivistky LGBTQ+ Drag Queen.“



Církevní školy Grace plánují představit akce hrdosti i mladším středoškolákům, a to v rámci lekcí o „historii vlajky hrdosti“ a o tom, co symbolizuje.



@thebritafilter I literally went to church to teach the children today… A Catholic High School here in NYC invited me to their Pride Chapel. Visibility matters and I’m so honored to have had the chance to talk to you about my work as a LGBTQ+ Drag Queen Activist. Comment if you want me to post part 2… #d rag # c hurch # d ragqueen # l gbtq # p ride ♬ original sound – Brita Filter Zdroj: thepostmillennial.com
Článek Křesťanská škola na Manhattanu uspořádala místo bohoslužby povinnou Drag show se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden