Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky uveřejnil šokující statistiku, že největší počet uprchlíků z Ukrajiny uprchl nikoliv do zemí EU, ale do Ruské federace! Téměř 2 miliony Ukrajinců prchly do Ruska, ale Česko je naprosto nepochopitelně po Rusku, Pols
RSS

Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky uveřejnil šokující statistiku, že největší počet uprchlíků z Ukrajiny uprchl nikoliv do zemí EU, ale do Ruské federace! Téměř 2 miliony Ukrajinců prchly do Ruska, ale Česko je naprosto nepochopitelně po Rusku, Pols

Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky uveřejnil šokující statistiku, že největší počet uprchlíků z Ukrajiny uprchl nikoliv do zemí EU, ale do Ruské federace! Téměř 2 miliony Ukrajinců prchly do Ruska, ale Česko je naprosto nepochopitelně po Rusku, Polsku a Německu na 4. místě s více jak 400 000 uprchlíky z Ukrajiny! Proč tolik Ukrajinců prchá do země údajného agresora? A proč Fiala přijímá tak moc Ukrajinců? Proč se nesmí v ČR konat demonstrace proti Ukrajincům? Když už nejsou k dispozici noví voliči ODS, přivezeme je z Ukrajiny a překreslíme volební elektorát!
Pokud byste se dnes někoho zeptali, do jaké země prchá nejvíce utečenců z Ukrajiny, asi byste řekli, že Polsko. Jenže, to je až na druhém místě v počtu uprchlíků. Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky totiž publikoval nejnovější statistiku a data z uprchlické krize a u Fialů doma z toho zřejmě spadnou hodiny ze zdi, protože tato šťavnatá informace je jako pěst na oko protiruské propagandě západních médií. OSN totiž na svém webu [ 1 ] uvádí, že největší počet uprchlíků z Ukrajiny ve skutečnosti utekl do Ruské federace!
Ano, do země údajného agresora utekly téměř 2 miliony Ukrajinců! S velkým odstupem následuje Polsko, kam uteklo něco před 1,2 milionu Ukrajinců, potom Německo s více jak 900 000 migranty z Ukrajiny a na 4. místě se usadilo Česko, které podle vysokého komisaře OSN přijalo už více jak 400 000 uprchlíků z Ukrajiny. Abychom se v tom vyznali, musíme si vysvětlit, co je to vlastně Ukrajina.

Ukrajina je uměle vytvořený státní útvar, který za svůj vznik vděčí zejména Sovětskému svazu. Přesně tomu Světskému svazu, kterému dnešní kyjevská junta bourá pomníky. Na Ukrajině mluví rusky celkem 53% obyvatel a k ukrajinskému původu se hlásí jen 43% obyvatelstva, většina se hlásí k ruskému, zbytek potom k maďarskému, polskému, tatarskému, rumunskému a přibližně 2% k židovskému původu. Jak uvedla Naďa Savčenko před lety v šokujícím videu, tyto 2% Židů z naprosto (pro laickou veřejnost) nejasných důvodů disponují 80% veškeré moci na Ukrajině. Kontrolují banky, soudy, podniky, průmysl, média, politické strany a veškeré orgány státu. Jen 2 z 10 představitelů na Ukrajině nemají židovský původ, resp. se k němu nehlásí.
Naďa Savčenko: Ukrajinu nekontrolují ani Ukrajinci, ani Rusové
Video s Naďou si níže určitě zhlédněte ještě jednou, protože její vystoupení v roce 2017 na ukrajinské televizi je základem konceptuální gramotnosti. Savčenková tehdy v roce 2017 dokonce varovala [ 2 ] Miloše Zemana před hrozbou, že ČR by znovu mohla přijít o pohraničí, o tzv. Sudety. Všechno, co se děje na Ukrajině, se děje v důsledku toho, že tato 2% populace disponují prakticky veškerou mocí na Ukrajině. Potvrzením toho je i prezident Zelenský, který je rovněž Žid. Jak je možné, že 2% a de facto nejmenší etnikum ze všech etnik na Ukrajině disponuje prakticky veškerou mocí na Ukrajině? Z čistě entropického hlediska matematiky je to nevysvětlitelné.
V procesech konceptuálního řízení platí, že Zelenský tedy vehnal Ukrajinu svojí zločinnou a šílenou politikou a nenávistí proti Rusku do války, ve které teď umírají na straně Ukrajiny vojáci, kteří ale Židé nejsou, protože ti na Ukrajině kvůli víře v armádě neslouží. Ve válce tak bojují za Ukrajinu goyim . A i na straně Rusů bojují goyim , i když Vladimir Putin je rovněž Žid, po matce i po otci, stejně jako Zelenský. Chápete?

České titulky zapnete tlačítkem “CC” v liště videa
Ano, je to podivnost, o které laická veřejnost nemluví. Proč nekontrolují Ukrajinu etničtí Rusové a Ukrajinci, když tvoří drtivě majoritní většinu etnického složení Ukrajiny? Znamená to, že si Rusové a Ukrajinci na Ukrajině neumí sami vládnout, a proto k tomu potřebují 2% místních Židů, aby jim vládli, protože to umí lépe? Pokud je to pravda a umí to lépe, tak jak to, že už od roku 2014 na Ukrajině zuří občanská válka, která letos dokonce přešla do otevřené války s Ruskem? To neukazuje zrovna na dobré vládnutí těch 2% kontrolujících více jak 80% veškeré moci na Ukrajině, že? A tím se dostáváme k odpovědi, proč tolik Ukrajinců prchá do Ruska.
Rusové prchají z Ukrajiny do Ruska, prostě žádné překvapení
Všude, kam zatím vstoupila Ruská armáda na Ukrajině, žije majoritně ruské etnické obyvatelstvo, které logicky nebude prchat na Západ, kde se na Rusy a každého, kdo něco řekne rusky, pomalu pořádají hony a štvanice. Z tohoto důvodu uprchlíci z Charkova prchali do Ruska, z Mariupolu do Ruska, z Chersonu do Ruska, za pár dní budou do Ruska prchat z Nikolajeva, které Rusové obsadí a budou několik týdnů začišťovat, a rovněž to vypadá už skoro na jistotu, že Rusové budou během operací Ruské armády v Oděse prchat rovněž do Ruska. Tam všude žije majoritní ruské etnické obyvatelstvo.

Ukrajinci, kteří mají jiný než ruský původ, tak prchají do EU a první volbou je logicky Polsko, ze kterého se nejsnadněji dá dostat do Německa za prací. Je ovšem zvláštní, že na 4. místě s největším počtem přijatých migrantů z UA je Česko. Ruská federace, Polsko i Německo jsou obrovské země, u kterých to nepřekvapí, ale Česko se 400 000 uprchlíků zní jako podivná souvislost.
Určitě jste zaregistrovali, co se před pár dny v ČR stalo na alternativě. Rakušanovo ministerstvo vnitra dalo pokyn [ 3 ] pro zatčení dvou občanských aktivistů, kteří chtěli uspořádat demonstraci proti přílivu ukrajinských migrantů, se kterými si v takovém objemu už vláda neví rady. Fialova vláda se snaží organizátory demonstrací proti ukrajinské migraci umlčet, protože s migranty má Fialova vláda obrovské plány do budoucna.
O migrantech z Ukrajiny nesmí velká média v ČR napsat ani čárku křivě
Všímají si toho i ruská média a televize, že v ČR přibývá kriminalita páchaná ukrajinskými migranty, a to velmi závažná, podle ruské televize jde o distribuce drog, organizovaný obchod s lidským masem, prostituci. Spolu s tím narůstají i útoky proti českým občanům [ 4 ] ze strany uprchlíků. Fialova vláda veškeré informace o dopadech nasunutí takového objemu migrantů úzkostlivě tají a novináři velkých médii mají generální zákaz od šéfredaktorů psát jakékoliv negativní články o Ukrajincích v ČR. Ruská média si rovněž všímají, že česká vláda udělila všem migrantům z Ukrajiny uprchlické statusy ve zrychleném řízení bez standardního a několikaměsíčního prověřování bezpečnostními službami.

Takže mezi Ukrajinci jsou velmi pravděpodobně i vysoce postavení členové ukrajinských mafií, kteří se odsunuli z Ukrajiny z bezpečnostních důvodů. Ukrajinci tak neskončili v uprchlických zadržovacích táborech v ČR, ale byli rovnou s papíry o azylu vypuštěni do českých měst mezi českou veřejnost. Fialova pětikoalice má podle informací našeho zdroje plán. Většina těch migrantů se v ČR usadí natrvalo a získá v dohledné době česká občanství. Následně budou volit ODS a strany “ pětidemolice ” úplně stejně, jako je tomu od roku 2015 tady v Německu, kde migranti, co již mají občanství, každé volby co volby hází své hlasy CDU s odkazem  Mutti Merkel. Tito Ukrajinci si budou pamatovat, kdo za ně nejvíce bojoval, budou si pamatovat Petra Fialu a jeho ODS.
ODS si udělá z ukrajinských migrantů v budoucnu své věrně ultra-voliče stejně, jako si je udělala CDU Angely Merkel z migrantů z afrického Sahelu a z Asie po roce 2015
Přesně z tohoto důvodu Fiala nasunuje do ČR stovky a stovky tisíc Ukrajinců. Není v tom nic jiného než politický kalkul vytvoření nového volebního elektorátu pro upadající ODS , která se pomalu z pravicové strany Václava Klause transformovala do neoliberálního pro-evropského a pro-migračního paskvilu. Takže pomoc Ukrajincům na prvním místě a Češi se diví, že se jim žije hůře než za komunistů. Ani za komunistů nedošlo k tomu, že by soudruzi nařídili lidem navléknout svetry a mrznout doma. A už vůbec by se nestalo, že by české elektrárny prodávaly vlastní elektřinu na cizí burze a zpětně ji předraženou prodávaly českým domácnostem.
Jde o “změnu” volebního elektorátu ODS z českých voličů na ukrajinské uprchlíky, kteří se v ČR natrvalo usadí Takovou drzost by ústřední výbor strany neustál, ale ve Fialově absurdní demokracii je to naprosto normální. Dokonce premiér má tu drzost, že vystoupí v televizi a řekne občanům, že se mají připravit na šokující zdražení. To už není vláda, to je výsměch českým občanům do obličejů přímo z televize! Takže ODS už nemá české voliče, vsadila proto všechny karty na Ukrajince v ČR. A migrantů z Ukrajiny bude ještě požehnaně. Válka bude postupně pokračovat a uprchlíci z UA budou postupně překreslovat demografii českých měst a obcí. Takový je plán Fialovy vlády. Český občan navlékne svetr, v zimě bude klepat kosu, později bude sušit hubu a Fiala mu bude vysvětlovat, že to se prostě nedá svítit. A vlastně ani topit. A po českých městech se budou prohánět luxusní SUV auta s ukrajinskými značkami. To je panečku vláda, spolu a bez šance… na přežití.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden