Gates znovu varuje před příchodem „smrtelnější“ varianty covid-19
RSS

Gates znovu varuje před příchodem „smrtelnější“ varianty covid-19

Bill Gates varuje, že pandemie viru covid-19 ještě neskončila, a tvrdí, že se pravděpodobně objeví „ještě smrtelnější“ varianta viru. (Foto: Flickr)







Spoluzakladatel společnosti Microsoft to uvedl v rozhovoru pro Financial Times.



„Stále nám hrozí, že tato pandemie vygeneruje variantu, která bude ještě přenosnější a ještě smrtelnější,“ řekl Gates a dodal, že nechce znít jako „hlas zkázy a zmaru“.



Filantrop ujistil, že existuje riziko „mnohem vyšší než 5 %“, že se objeví virulentnější kmen, a dodal: „Ještě jsme neviděli to nejhorší.“



Gates se takto vyjádřil při propagaci své nové knihy „Jak zabránit příští pandemii“.



Miliardář slavně varoval před blížícím se supervirem během přednášky na konferenci TED v roce 2015.



Jak jsme zdůraznili minulý měsíc, při prosazování globálního vládního zdravotnického „řešení“ v hodnotě miliardy dolarů na jiném TED Talk se Bill Gates zabýval „konspiračními teoriemi“ týkajícími se jeho osoby a vakcín covid-19 a označil ty, kteří o nich mluví, za „blázny“.



Gates prohlásil, že je „trochu divné“, že ho lidé nemají rádi, a dodal: „Stane se z toho něco, kde se neustále objevují blázni?“.



Během akce na Mnichovské bezpečnostní konferenci v únoru Gates řekl, že „bohužel“ Omicron je „typem vakcíny“ a „odvedl lepší práci, než jsme odvedli my s vakcínami“, protože poskytuje přirozenou imunitu.



Zdroj: ft.com
Článek Gates znovu varuje před příchodem „smrtelnější“ varianty covid-19 se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden