Organizace jako Greenpeace podporují likvidaci nizozemských farmářů
RSS

Organizace jako Greenpeace podporují likvidaci nizozemských farmářů

Podobně jako zelené strany v politice se výrazně změnily i tzv. „ekologické“ organizace. Dnes i samotný zakladatel Greenpeace říká, že se z organizace stalo zpolitizované monstrum.
Všechny tyto organizace se podobně jako Zelení již nezabývají racionální ochranou přírody, ale jen tupým politickým aktivismem a prosazováním globalistických cílů. Jde o opory současného systému a to ve všech směrech.
Nizozemští farmáři nyní vyzývají ty, kdo podobné organizace podporují nebo je sponzorují, aby s tím přestali, neboť tím podporují jen destrukci vlastní země. Jisté je, že vyvlastňování farmářů nemá nic společného s ochranou přírody.
Vždyť na místech vyvlastněných farem se plánují migrační centra, domy se sdílenými byty, solární panely nebo větrné elektrárny, případně budou součástí infrastruktury budoucího megaměsta s 30 miliony obyvatel.
Organizace na ochranu přírody a životního prostředí nechtějí s kabinetem vyjednávat o cílech pro dusík. Zástupci Greenpeace, World Wildlife Fund, Natuur en Milieu a Natuurmonumenten, mimo jiné, řekli, že „tyto cíle nelze zmírnit“.
Organizace se brzy budou moci setkat se „zprostředkovatelem dusíku“ Johanem Remkesem. „Nic neprozradíme,“ řekl ředitel Greenpeace Andy Palmen.
BVNL, stranu poslance Wybrena van Hagy, tyto ekologické organizace rozčilují. Tyto politicky zabarvené organizace pomáhají likvidovat naše zemědělce, tvrdí strana.
„Jaký obrovský nůž v zádech farmářů. Přírodě se nikdy nedařilo tak dobře, částečně díky spolupráci s farmáři,“ říká Van Haga.
„Několik členů kabinetu, včetně ministryně pro dusík Van der Walové a premiéra Marka Rutteho, jednoznačně uvedlo, jaký je skutečný důvod vykupování a/nebo vyvlastňování farmářů: stavba domů, aby se země vyrovnala s bezuzdným populačním růstem, způsobeným migrací. Může mi někdo vysvětlit, jak to dělá přírodu lepší?“
„Doufejme, že organizace na ochranu přírody a životního prostředí se konečně probudí a budou považovat farmáře za partnera místo oponenta,“ dodává Van Haga.
Poslanec také není absolutně spokojený s plánem vykácet 96 hektarů borového lesa v  Schoorlu pod rouškou „opravných prací“. V tomto případě „obnovení“ znamená: zničit veškerou přítomnou přírodu a dané místo odevzdat písku.
Část lesa je již vykácena a nahrazena písečnými dunami. Staatsbosbeheer chce přidat další písečnou plochu o velikosti 200 fotbalových hřišť. Iniciátoři  petice  , která byla podepsána téměř 40 000krát, bijí na poplach.
„Další šílenství Natura 2000, které zašlo příliš daleko,“ odpovídá Van Haga.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Organizace jako Greenpeace podporují likvidaci nizozemských farmářů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden