V reakci na včerejší razii zveřejňuje Donald Trump video, které by mohlo být signálem jeho kandidatury na rok 2024
RSS

V reakci na včerejší razii zveřejňuje Donald Trump video, které by mohlo být signálem jeho kandidatury na rok 2024

Po prohledání domu Donalda Trumpa přichází z jeho strany, ale také ze strany příznivců, mnoho reakcí. Tou poslední je nové video, které mnoho Američanů považuje za možný náznak  kandidatury na prezidentský post v roce 2024. Ve videu si Trump mimo jiné stěžuje na současnou tristní situaci Spojených států (rekordní inflace, ceny, válka….), způsobenou současnou vládnoucí politickou garniturou.
Nejprve si však přečtěte kompletní prohlášení Donalda Trumpa, které pronesl v reakci na razii v jeho domě:
„Toto jsou temné časy pro náš národ, protože můj krásný domov, Mar-A-Lago v Palm Beach na Floridě, je v současné době v obležení, vypleněn a obsazen velkou skupinou agentů FBI. Nic takového se prezidentovi Spojených států nikdy nestalo. Jelikož jsem pracoval a spolupracoval s příslušnými úřady, tato neohlášená razie v mém domě nebyla ani nutná, ani vhodná.
Je to pochybení státního zastupitelství, únos soudního systému a nápor krajně levicových demokratů, kteří mi zoufale chtějí zabránit v kandidatuře na prezidenta v roce 2024, zejména soudě podle nedávných průzkumů, a kteří také udělají vše, aby zabránili výhře republikánů a konzervativců v nadcházejících volbách. K takovému útoku by mohlo dojít pouze v rozbitých zemích třetího světa. Amerika se nyní bohužel stala jednou z těchto zemí, zkorumpovanější než kdy předtím. Dokonce se nabourali do mého trezoru! V čem se liší od Watergate, kde agenti pronikli do Demokratického národního výboru? Zde demokraté obráceně vtrhli do domu 45. prezidenta Spojených států.
Politické pronásledování prezidenta Donalda J. Trumpa probíhá již léta, s nyní plně odhaleným ruským podvodem, impeachmentovým podvodem č. 1, podvodem obžaloby č. 2 a mnoha dalšími, prostě nikdy nekončí. To je politické cílení na nejvyšší úrovni!
Hillary Clintonové bylo povoleno smazat a zlikvidovat 33 000 e-mailů po předvolání Kongresem. Nestalo se absolutně nic, co by ji hnalo k odpovědnosti. Z Bílého domu si dokonce odnesla starožitný nábytek a další předměty. Vzepřel jsem se byrokratické korupci v Americe, vrátil jsem lidem moc a skutečně jsem pro naši zemi udělal něco, co jsme nikdy předtím neviděli. Establishment to nenáviděl. Nyní, když vidí, že kandidáti, které podporuji, vyhrávají velká vítězství a vidí mou dominanci ve všech průzkumech, znovu se snaží zastavit mě a Republikánskou stranu. Bezpráví, politické pronásledování a hony na čarodějnice musí být odhaleny a zastaveny.
Budu pokračovat v boji za velký americký lid!“
Tolik celé prohlášení Donalda Trumpa, které pronesl ještě včera. Dnes zveřejnil toto video, které lze chápat jako možný náznak úmyslu kandidovat v roce 2024:

Trump posted this on Truth Social an hour ago. pic.twitter.com/n6tlfOmwG0
— Daniel Bostic (@debostic) August 9, 2022

Také oblíbený guvernér Floridy okomentoval razii ve vile Donalda Trumpa:
Floridský guvernér Ron DeSantis (R) tvrdě zareagoval na pondělní razii FBI v rezidenci bývalého prezidenta Donalda Trumpa v Mar-a-Lago, která údajně souvisela s materiály, které si Trump údajně do vily přinesl, když odcházel z úřadu.
„Tato razie je další eskalací  útoků federálních agentur proti politickým odpůrcům režimu, zatímco s lidmi jako Hunter Biden se zachází v dětských rukavičkách,“ řekl DeSantis. „Nyní režim získává dalších 87 tisíc agentů IRS, které může použít proti svým odpůrcům? Banánová republika.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek V reakci na včerejší razii zveřejňuje Donald Trump video, které by mohlo být signálem jeho kandidatury na rok 2024 se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden