Policistka, která vyšetřovala možnou souvislost úmrtí kojenců s očkováním jejich matek, byla suspendována
RSS

Policistka, která vyšetřovala možnou souvislost úmrtí kojenců s očkováním jejich matek, byla suspendována

Případ kanadské policistky jasně ukazuje, jak vehementně se systém snaží zakrýt svoje vlastní zločiny. Pokud by chtěla vyšetřovat třeba lékaře, který někomu předepsal výjimku z roušky, byla by systémem maximálně podporována. Ale vyšetřovat případ, který by mohl vést k jasným závěrům, z nichž by kanadská vláda i na ni napojení „odborníci“ vyšli jako zločinci, se v totalitním systému nesmí…
Policejní detektiv Helen Grusová v kanadském hlavním městě Ottawě vyšetřovala možnou souvislost mezi devíti náhle zemřelými kojenými dětmi a očkováním jejich matek. Když se o tom její nadřízení dozvěděli,  byla bez okolků suspendována  .
Donald Best, který pracoval pro torontskou policii, očekává, že obvinění vznesená proti Grusové povedou k velké žalobě, která bude projednávána u vyšších soudů.
Best také očekává, že se snad najdou solidní lékařské důkazy spojující experimentální léčbu mRNA s poškozením zdraví a úmrtími.
Poznamenává, že důkazy mimo jiné ukazují, že mRNA vakcíny jsou schváleny pro nouzové použití, aniž by byly testovány na kojících matkách.
Koroner si stěžoval ottawskému policejnímu oddělení na vyšetřování detektiva Grusové ohledně úmrtí, když jí tyto případy nebyly přiděleny.
Podle Besta je to irelevantní, protože policista může vyšetřovat, co chce. A to je přesně to, čeho se vlády, organizace a úřady vždy bály. Policie a koroner si zřejmě ještě neuvědomují, jakou pozornost případ kolem této policistky přitáhne.
Best také poukazuje na to, že ottawská policie zavedla experimentální genovou terapii mRNA pro zaměstnance jako povinnou. V případě vyšetřování poškození a úmrtí očkováním jde tedy podle Besta o vážný střet zájmů.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Policistka, která vyšetřovala možnou souvislost úmrtí kojenců s očkováním jejich matek, byla suspendována se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden