Švédsko: Podívejte se, jak mohamedáni zaútočili na LGBTQIA aktivistku (video)
RSS

Švédsko: Podívejte se, jak mohamedáni zaútočili na LGBTQIA aktivistku (video)

Dlouhodobě upozorňuji na jeden velmi zásadní rozpor současné vládnoucí ideologie. Prosazuje totiž na jedné straně islám a na té druhé LGBTQIA agendu. Jisté je, že dřív či později dojde ke střetům těchto skupin a až si muslimové některá území převezmou, tak budou právě různí LGBTQI mezi prvními, kdo poletí střemhlav ze střech nejvyšších budov, případně se stanou terčem spršky balvanů.
Přesně to je totiž jednání, které islám vůči homosexuálům, trans apod, prosazuje.
Letos již na některých pride průvodech v obohacovaných zemích došlo  – zatím jen k ojedinělým – útokům ze strany muslimů, ale podobné akce samozřejmě postupně naberou na síle. Nicméně je třeba si uvědomit, že titíž jedinci, kteří chodí po ulicích s duhovými vlajkami, se jindy objevují s transparenty „uprchlíci vítejte.“  Takže v těchto případech jen mají co chtěli…
Na sociálních sítích se stal virálním videoklip, který ukazuje, jak muslimský gang  během „pride“ týdne útočí na LGBTQ aktivistku údery a polévají ji vodou .
Incident se odehrál na Sergels torg v centru Stockholmu a byl natočen v neděli. Ve videoklipu filmař přidal text „právo na trans gay rasistickou kundičku“.

Švédsko je již v takové situaci, že podobné výjevy budou stále častější. A za nějakých 20 let již budou v centru Stockholmu mnohem obvyklejší podobné záběry, jako tento, natočený zhruba před 6 lety v Iráku:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2021/02/homoiraq.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Švédsko: Podívejte se, jak mohamedáni zaútočili na LGBTQIA aktivistku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden