Rusové jsou z území EU vyloučeni, zatímco islámští teroristé jsou vítáni
RSS

Rusové jsou z území EU vyloučeni, zatímco islámští teroristé jsou vítáni

Také jste nejspíš zaznamenali oznámení naší vlády, s níž se plně ztotožňují i korporátní média, že by měl být do zemí EU zakázán vstup všem Rusům bez rozdílu.
Pokud vám tato informace zatím unikla, tak jedno takové propagandistické dílko k tématu najdete zde . Jde samozřejmě o stejný server, který neonacisty s vytetovanou svastikou nazývá „hrdiny“ a džihádisty, kteří se nijak netají ambicí zavést v Evropě právo šaría, „uprchlíky“.
Naše vláda chce z titulu toho, že nyní vedeme EU, vyhlásit celé území  4. říše územím, kam je vstup Rusům zakázán. Je zajímavé, že naši tehdejší vládu nenapadlo totéž, když například USA s pomocí Velké Británie napadly Irák. Tedy že tehdy nezakázala vstup do naší země Američanům a Britům. Aha, vlastně to by ani nemohli. To by museli namířit i na náš národ, neboť na tehdejší okupaci jsme se také podíleli.
Nebo proč nezakážeme vstup třeba Turkům , kteří ( spolu s USA ) aktuálně proti vůli tamní vlády okupují Sýrii? Nebo proč nezakázat vstup saúdskoarabským občanům, jejichž vládci již anektovali část Jemenu a vyvraždili asi čtvrt milionu Jemenců a dále v tom pokračují? Ano, zapomněla jsem, to jsou oběti „dovozu demokracie“ a tedy oběti „oficiálně povolené.“ Jenže demokracie není zřízením, k němuž by se samotná Saúdská Arábie jakkoli hlásila. Takže nevím, co tam asi podle našich propagandistů dováží. Zřejmě „pravdu a lásku“ na bombách made in USA.
Je zajímavé, že zatímco Rusům se mají na základě konání jejich vlády zakazovat cesty do zemí EU, Evropa je stále plně otevřená občanům zemí, kde řádí islámské bojůvky a mladí muži vojenského věku bez dokladů jsou – nyní zejména v Itálii – v EU vítáni takřka se slavobránou. Pro Talibánce si Německo dokonce několikrát týdně posílá letadla. Ty dováží pod pláštíkem „spolupracovníků,“ zatímco investigativní novináři zjistili, že o žádné spolupracovníky nejde, nicméně Němci si již stihli přivézt nejméně 40 usvědčených kriminálníků a teroristů.
Afghánci jsou tedy do Evropy přiváženi ve velkém, přičemž celých 99% z nich chce žít pod právem šaría, lze tedy předpokládat, že totéž plánují zavádět i v Evropě – samozřejmě až s pomocí svých souvěrců z jiných zemí Evropany přečíslí.
EU nedávno vyhodila šéfa Frontexu za to, že tato organizace konečně poprvé fungovala tak, jak má – posílala džihádisty z Řecka zpět do Turecka, případně toto konání Řeků kryla. Původní ředitel Frontexu byl samozřejmě nahrazen osobou, která bude opět vést Frontex tak jako předtím. Tato organizace, kterou si platí Evropané ze svých daní, tak bude opět fungovat jako pašerácká ziskovka.
Obyčejní ruští občané tedy budou mít oficiálně zakázán vstup do zemí EU, asi jako jsme my byli vyloučeni z možnosti návštěv Západu v dobách tzv. „studené války“. A to občané bez rozdílu, lhostejno zda současný konflikt na Ukrajině podporují nebo ne. Zato třeba hrdinní Ukrajinci z pluku Tornádo budou jistě vítáni se slavobránou. Ostatně, stejně jako byla nedávno nadšeně přivítána u Bergoglia žena, která se pyšně fotila se vztyčenou pravicí či s hákovým křížem v pozadí.
Jaká je logika věci, že do EU může zcela bez problémů – a za podpory Bruselu – vstoupit například Somálec, který velmi pravděpodobně nedávno bojoval v řadách al Šabábu , tedy bojůvky, která operuje i v zemích v sousedství Somálska a jejíž zakladatel je součástí somálské vlády, ale Rus ne? Jak je možné, že sem mohou Turci, jejichž vláda nechává vraždit občany Sýrie či Iráku? O USA nemluvě.
Zřejmě nepříliš myslící, zato ideologicky správně kovaný redaktor Seznamu píše, že zde je třeba uplatňovat princip kolektivní viny, protože v různých zemích Evropy se objevili Rusové, kteří hlasitě konflikt na Ukrajině schvalovali či se pustili do křížku s Ukrajinci. Proč tedy neuplatňují stejný princip kolektivní viny vůči občanům těch zemí, z nichž se rekrutovali někteří teroristé? Nebo tak dává najevo, že je mimo principu kolektivní viny potřeba uplatňovat i dvojí metr?
V mnoha případech (několik útoků ve Francii, útok v Berlíně a další) útočili Tunisané. V rámci uplatňování kolektivní viny by tedy neměli být do Evropy příslušníci tohoto národa vůbec vpouštěni. Totéž lze aplikovat na Syřany,. Afghánce či Iráčany.
Nemyslím si, že by byli všichni Rusové přímo „žhaví“ na to, aby jezdili do Evropy na dovolenou. Stále mají dost jiných možností kam vyrazit – a navíc, letní sezóna už pomalu ale jistě končí. Nicméně bude to podle všeho platit plošně pro všechny – včetně studentů, kteří studují na školách po celé EU. Ani ti zřejmě nebudou do zemí, kde třeba již několik let studují, vpuštěni.
Současné bruselské politbyro (pod vedením našich šašků) se svojí politikou „kolektivní viny“ dostává na stejnou úroveň jakou v tomtéž ohledu využívali i fašisté, kteří také třídili národy na podřadné a nadřazené. Ale není to rozhodně poprvé, kdy se EU ukázala být hluboce nedemokratickou, takže se nelze něčemu podobnému ani divit.
Ostatně, je to jen další potvrzení faktu, že si zde na demokracii po celých 77 let jen hrajeme. A je celkem jedno, jestli tu demokracii s přívlastkem někdo nazývá lidovou nebo liberální. Princip kolektivní viny do skutečné demokracie nepatří…
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Rusové jsou z území EU vyloučeni, zatímco islámští teroristé jsou vítáni se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden