Rand Paul naznačuje, že FBI mohla v Trumpovo sídle podstrčit důkazy
RSS

Rand Paul naznačuje, že FBI mohla v Trumpovo sídle podstrčit důkazy

‚Vím, že ty krabice s materiálem, které odvezli z Mar-a-Lago, že do nich nedají věci, aby ho chytili do pasti?‘ ptá se senátor Paul (R-Ky.). (Foto: Youtube / FoxNews)







Senátor Rand Paul (R-Ky.) se obává, že Bidenovo ministerstvo spravedlnosti mohlo při pondělní razii v jeho letovisku Mar-A-Lago podstrčit důkazy proti prezidentu Donaldu Trumpovi .



Ve středečním rozhovoru pro pořad „Fox & Friends“ Paul, který byl v roce 2016 Trumpovým prezidentským soupeřem, uvedl, že vzhledem k dosavadním výsledkům FBI není vyloučeno, že by to mohla udělat.




Protestující požadoval zatčení Trumpa. Pak přišla otázka reportéra a nemohl mluvit
„Vím, že ty krabice s materiálem, které si odvezli z Mar-a-Lago, že do nich nedají věci, které ho mají vlákat do pasti?“ zeptal se Paul.



Pokračoval: „Víte, že to není pravda? „Jak to můžeme vědět? … Jak můžeme vědět, že k nám budou upřímní ohledně toho, co v těch krabicích skutečně je? Jak víme, že to bylo v krabicích předtím, než opustily rezidenci, když právníci nesměli všechno vidět?“



Teorii, že při razii a prohlídce letoviska mohly být podstrčeny usvědčující důkazy, ve středu podpořil i prezident Trump, který prozradil, že FBI nepustila jeho lidi do prostor, které byly toho dne prohledávány.




„Zcela bezprecedentní“ Martin Armstrong varuje, že Trumpova razie je „smrtící ranou pro demokracii“
„FBI a další lidé z federální vlády nedovolili nikomu, včetně mých právníků, přiblížit se k oblastem, které byly prohledávány a jinak prohledávány během razie v Mar-a-Lago,“ uvedl Trump ve středu na platformě Truth Social, své sociální síti.



„Všichni byli požádáni, aby opustili prostory, chtěli být ponecháni o samotě, bez svědků, kteří by viděli, co dělají, berou nebo, doufejme, že ne, ‚nastrkují‘. Proč DŮRAZNĚ trvali na tom, aby je nikdo nehlídal, aby všichni odešli? Obamu a Clintonovou nikdy ‚nepřepadli‘, navzdory velkým sporům!“



Uvidíme, jaké informace nebo důkazy FBI ze své razie získá, pokud vůbec nějaké – nebo zda bude agentura nucena vysvětlovat ve světle značného politického ohlasu.



Zdroj: infowars.com
Článek Rand Paul naznačuje, že FBI mohla v Trumpovo sídle podstrčit důkazy se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden