Zločinec Schwab: Vzdajte sa svojho auta, zachráňte planétu. A čo vaše súkromné lietadla?
RSS

Zločinec Schwab: Vzdajte sa svojho auta, zachráňte planétu. A čo vaše súkromné lietadla?

Schwab a jemu podobní zločinci chcú, aby ľudia nevlastnili pôdu a ani auta. Oni vlastnia tisíce metrov štvorcových pôdy, nechodia na autách, ale na súkromných lietadlách, ktoré žerú násobne viac pohonných hmôt ako autá. Druým kážu požičiavať si a zdieľať, oni nikdy nič nepožičali, lebo sú to egoistické svine.
Aj z tohto dôvodu sa zdá, že procesy nedostatku čipov, draženia nafty idú podľa plánu zločincov vo Svetovom ekonomickom fóre. https://www.westernstandard.news/business/wef-save-the-planet-give-up-your-car/article_9a225e54-09c5-11ed-ba08-37b5d3f028c0.html
V predstavách týchto zločincov je odstrániť až 90% vozidiel vlastnených súkromnými osobami. https://www.weforum.org/agenda/2016/12/goodbye-car-ownership-hello-clean-air-this-is-the-future-of-transport/
(článok z roku 2016)

A kto bude prenajímať a zarábať na týchto autách? Zločinci vyrábajúci vakcíny a mnohe otraviny, ktoré ak si nedáte..nebudete môcť nikam chodiť. Taká je budúcnosť? Svetová populácia je dostatočne hlúpa na to, aby tieto súvislosti nechápala.
Skupina zločincov vo svetovom ekonomickom fóre lobuje vo vedení štátov, aby tie čo najskôr zakázali súkromné vlastníctvo aut (26.7.2022).
https://www.vikendi.net/2022/07/26/schwabs-wef-instructs-governments-to-ban-private-car-ownership-as-soon-as-possible/
Tieto zločinecké plány sa nezrealizujú, lebo stačí malé percento ľudí, ktorí sa spoja a vysporiadajú sa s týmti zločincami. Títo devianti žijú mimo reality, vo svojich uzavretých bublinách, kde žerú ako nenažraté svine, vyvážajú sa na súkromných tryskáčoch, robí na nich väčšina svetovej populácie a ešte rozprávajú o tom, že ľudia by sa mali uskromniť. Čo vy svine, kedy sa uskromnite? Čo tak sa prihlásiť na eutanáziu, nech nešpinite a neznečisťujete tento svet s vašimi rodinami? Začnite od seba prasatá.


Nejčtenější za týden