Německo: Syřan pobodal pracovnici integračního centra
RSS

Německo: Syřan pobodal pracovnici integračního centra

Je to přesně to obohacení, které si mladá žena přála? Podle všeho totiž patří k oné většině vítajících Němců, což alespoň napovídá její profese. Nejde rozhodně o první případ útoku na některého z vítačů, dochází k nim poměrně často ve všech multikulturních zemích.
Například vloni byl ubodán jedním z klientů pracovník ve francouzském migračním centru, přičemž k velmi podobné vraždě došlo ve Francii i letos. V Německu je zase známý případ, kdy byla klienty hromadně znásilněna 14letá dcera zaměstnankyně migračního centra. Ti nakonec ani nebyli potrestáni. Ve Francii pro změnu ubodal k smrti Súdánec pracovnici promigrační neziskovky, která byla zároveň jeho přítelkyní.
Podobných případů bylo samozřejmě mnohem víc, výše jen namátkou uvádím menší výběr známý z poslední doby. Další případ z tohoto ranku se dnes odehrál v německém Wuppertalu.
„V cizinecké kanceláři ve Wuppertalu (NRW) byla ve čtvrtek ráno několikrát pobodána zaměstnankyně (25)!
Pachatelem je údajně 20letý Syřan. Muž prý vypadal při vstupu do budovy ve čtvrti Elberfeld neškodně, bezpečnostní služba nic netušila.
Uvnitř pak pachatel zaútočil na zaměstnankyni kanceláře a dvakrát jí vrazil nůž do ramene. Byla převezena do nemocnice. Podle policie byla vážně zraněna, ale zranění není život ohrožující.
Proč muž s nožem ženu napadl, je stále nejasné. Kolegům oběti se ho podařilo přemoci a svázat ho bondážním materiálem připraveným na takové mimořádné události. Policie ho pak zatkla.
Zda bude útok považován za pokus o vraždu, je podle vyšetřovatelů stále nejasné. Muž by měl být v pátek psychiatricky vyšetřen.
Dějištěm zločinu byl tzv. Dům integrace. Podle města jde o jednu z institucí, které se starají o přistěhovalce ve Wuppertalu.
Dům zůstane zavřený po zbytek čtvrtka a také v pátek. Zaměstnancům se dostává psychologické podpory.
Nakonec se tedy zdá, že zde bude snaha vše uhrát na psychické onemocnění. To je v případě podobných incidentů v Německu zcela běžná praxe…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Syřan pobodal pracovnici integračního centra se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden