Americká politička: „Naše demokracie je ve vážném ohrožení“
RSS

Americká politička: „Naše demokracie je ve vážném ohrožení“

Tulsi Gabbardová vypouští příval faktů v tom, co by většina levice ve Washingtonu nazvala „konspirační teorií“ a „nenávistným projevem“ , a poukazuje na skutečnost, že vše od IRS po ministerstvo vnitřní bezpečnosti je „bezostyšně využíváno jako zbraň k útokům na politické oponenty těch, kteří jsou u moci, a na každého, kdo se odváží nesouhlasit nebo zpochybňovat či napadat jejich činy a politiku“ . (Foto: Twitter)







Jako příklad Gabbardová uvádí, že pokud jde o masivní zvýšení velikosti IRS, sdělení demokratů zní „bude se to týkat pouze bohatých“ . No, jak Gabbardová zdůrazňuje, „to je pouze 1-2 % všech daňových poplatníků, tak proč proboha potřebují 80 miliard dolarů a 87 000 nových zaměstnanců, aby mohli jít po 1-2 % daňových poplatníků?“.



Jednoduše řečeno, vysvětluje, „jejich matematika absolutně nesedí“ , což by podle ní „mělo všechny Američany děsit a znepokojovat“ , protože „to znamená, že jdou po nás – po podnikatelích, majitelích malých podniků a tvrdě pracujících Američanech ze střední třídy“ .




„Musí být odsouzena námi všemi“. Americká politčka kritizuje agendu WEF o velkém resetu
Jak Gabbardová zdůrazňuje, „není to žádná ‚teorie‘, že IRS zneužije své pravomoci, aby šel po politických odpůrcích, už jsme viděli, jak to dělají“.



V loňském roce se 51 % všech auditů IRS týkalo těch, kteří vydělávali méně než 75 000 dolarů, takže pokud nezmění svou doktrínu, je celkem jasné, že průměrný Američan pocítí kontrolu IRS způsobem, na který není připraven.



„Tato vládní byrokracie v nejhorší podobě… vytahují peníze z našich kapes… aby si šli přidat a zvětšit svou sílu a schopnost udržet si moc… a vzít si od nás další peníze…“.



Naše demokracie je ve vážném nebezpečí. Vládní instituce – od ministerstva spravedlnosti, přes ministerstvo vnitra až po daňový úřad – jsou bezostyšně využívány jako zbraně proti politickým oponentům těch, kteří jsou u moci. Být trestán státem za nesouhlas nebo pouhé kladení otázek je znakem diktatury.



Our democracy is in grave danger. Government institutions – from DOJ, DHS to the IRS – are blatantly being weaponized against political opponents of those in power. Being punished by the state for dissenting or merely asking questions is the hallmark of a dictatorship. pic.twitter.com/miPB9DFMi0 — Tulsi Gabbard (@TulsiGabbard) August 11, 2022
Co je to žena? Gabbardová si vzala na mušku Bidenovu kandidátku na soudce Nejvyššího soudu
Článek Americká politička: „Naše demokracie je ve vážném ohrožení“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden