Marseille: Nigerijci terorizují asi 60 obyvatel multikulturní čtvrti, část již z jejich domovů vyhnali
RSS

Marseille: Nigerijci terorizují asi 60 obyvatel multikulturní čtvrti, část již z jejich domovů vyhnali

Nigerijská mafie již opanovala všechny jihoevropské země, přičemž asi nejhorší situace je aktuálně v Itálii, kde dokonce ovládla celé obce . Ovšem Francie v posledních letech nezůstává pozadu a zdá se, že některé čtvrti Marseille se již staly územím této mafie, jejíž odnož – Černá sekera – je asi nejkrutější mafií, operující v celé Evropě.
Většina Nigerijců, kteří připlouvají na lodích do Evropy, jsou drogoví dealeři nigerijské mafie, která jim hradí i cestu.
Asi 60 nájemníků bylo vyhnáno ze svých domovů nelegálními nigerijskými invazisty, kteří squatovali budovy v oblasti a vykazovali násilné chování.
60 nájemníků soukromé obytné budovy v 15. obvodu Marseille uvedlo, že anglicky mluvící Nigerijci pomalu zabírají stále více a více majetku uvnitř zchátralých budov v této oblasti a nakonec přímo obsadili některé byty nájemníků, které z jejich bytů vyhnali.
Mladá žena jménem Melina vysvětlila, že násilně převzali její majetek, když byla pryč na víkend. Upozorněna sousedem, spěchala domů, jen aby zjistila, že řada Nigerijců odmítla vyjít z jejího bytu a násilně ji vyhnala do vstupní haly domu.
Další žena – 24letá Zineb – vysvětluje, že nemůže „zůstat na místě, kde není bezpečí“. Rozhodla se opustit svůj byt i s celou rodinou.
Squatteři jsou extrémně násilní, přičemž prostituce a obchod s drogami jsou jejich hlavní obživou. Různé gangy pravidelně bojují s mačetami ve společných prostorách a pak utíkají do bytů v okolí.
„Když mezi sebou bojují, klepou na byty, abychom jim otevřeli a oni se mohli ukrýt. Jiný klan je chce zabít, a tak se chtějí uchýlit k nám,“ vysvětluje Nella, jejíž „malé děti se probudily v panice, šokované“.
Matka rodiny jim neotevřela dveře. V odvetě byl její byt zapálen. Rozhodla se utéct i ona.
Zabírání domů a bytů není jen výsadou Nigerijců. V různých zemích Evropy zabírají třeba jen na krátkou dobu opuštěné nemovitosti cikáni. V taktice, která je běžná v romské komunitě, někdy celé rodiny obsadí byt nebo dům a může trvat roky, než se dostanou ven, jak ukázaly podobné případy ve Francii , ale i Itálii .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden