Kanárské ostrovy: Během pouhých 24 hodin připlulo na ostrov Lanzarote 10 lodí s Afričany
RSS

Kanárské ostrovy: Během pouhých 24 hodin připlulo na ostrov Lanzarote 10 lodí s Afričany

Nejen Itálie, ale také Kanárské ostrovy hlásí stále větší invazní nápor. Ostatně, jen málokomu hrozí, že by byl vrácen zpět do Afriky. V případě Kanárských ostrovů se invaze stupňuje v době, kdy na ostrovech vrcholí turistická sezóna.  Ostrov Lanzarote patří u turistů k velmi oblíbeným, ale právě jeho blízkost k Africe znamená, že je také velmi často cílem lodí z tohoto kontinentu.
Jisté je, že pokud by zvrácená politika EU s jejím migračním paktem nezajistila, že prakticky každý příchozí – zejména ze subsaharské Afriky – bude v EU přivítán, nápor by byl o poznání menší. Jak již víte, tak první přerozdělovací akce probíhá tento měsíc, kdy se má mezi 13 evropských zemí přerozdělit 8 000 obohacovačů z Itálie (zbytek má financovat náklady na přerozdělené Afričany) a je více než pravděpodobné, že brzy se bude stejného přerozdělování účastnit i Španělsko.
Připomínám, že přerozdělovat se má postupně – podle potřeby – z Itálie, Řecka, Španělska, Malty a Kypru. Přerozdělení se účastní i naše republika, jen je nejasné, zda budeme vítat nebo platit…
Ale nyní se vraťme na Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Lanzarote, kde bylo v pátek velmi rušno.
Nejen Kanárské ostrovy, ale celé vnější hranice EU jsou v současné době znovu napadány nelegálními africkými přistěhovalci. Na Lanzarote bylo za posledních 24 hodin zadrženo na deseti lodích neuvěřitelných 380 migrantů.
Jeden z nafukovacích člunů se dokonce v noci převrátil. Cestující museli být z vody vytaženi vrtulníkem. Mezi nimi byl také šestiletý chlapec, který utrpěl kardiovaskulární zástavu, ale nakonec byl oživen. Byl převezen spolu s těhotnou ženou do nemocnice doktora José Molina Orosa a později převezen na Gran Canarii.
Na poslední lodi bylo 23 mužů, 18 žen, z toho dvě těhotné a 9 dětí ze subsaharské Afriky. Byli také odvezeni do Arrecife. Jak policie právě oznámila, jedna osoba z první lodi, která dosáhla pobřeží Los Cocoteros (Teguise) už ve čtvrtek večer kolem 20:35 s 15 cestujícími, byla zatčena. Policisté u muže našli hašiš.
Tolik informace přímo z Kanárských ostrovů. Povšimněte si, že se na cestu vydávají i těhotné ženy. Praxe je taková, že jakýkoli muž z doprovodu se vydává za příbuzného (někdy i více mužů – jeden jako manžel, další například bratr). Žena posléze porodí černého Evropana a tím automaticky zůstává na území EU – samozřejmě i s patřičnou péčí.
A to včetně „příbuzných“, kteří ovšem vůbec příbuznými být nemusí. Protože ale takřka všichni připlouvají bez dokladů, vymyslet si lze jakoukoli identitu. Těhotné ženy se tak na cestu berou zcela účelově. Do karet zde obohacovačům opět hraje i migrační pakt, který nařizuje v rámci slučování rodin v případě zájmu umožnit sloučení i širšího příbuzenstva…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Kanárské ostrovy: Během pouhých 24 hodin připlulo na ostrov Lanzarote 10 lodí s Afričany se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden