Americká CDC v tichosti odstraňuje pasáž o mRNA vakcínách z webových stránek
RSS

Americká CDC v tichosti odstraňuje pasáž o mRNA vakcínách z webových stránek

Jaký je asi důvod mazání informací, které již byly vyvráceny a potvrzeny jako dezinformace? CDC, FDA a NIH – v USA zodpovědné za schválení zejména „vakcín“ Pfizer a Moderna – jsou terčem bezpočtu žalob a další mohou očekávat s tím, jak se začnou projevovat dlouhodobé účinky nebo tzv. „boostery“.
Ostatně, zástupci Big Pharmy lhali již v době, kdy tvrdili, že přípravky mají téměř 100% účinnost, že se očkovaný nenakazí, a že nemůže nemoc roznášet. To vše – a mnohé další – jsou dnes již jasně prokázané lži. A zřejmě právě důkazy šíření těchto a mnoha dalších lží nyní budou v tichosti mazány…
Donedávna webové stránky CDC uváděly , že mRNA a spike protein „nezůstávají v těle dlouho“ po vakcinaci.
„Naše buňky rozkládají mRNA z těchto vakcín a zbavují se jí během několika dní po očkování. Vědci odhadují, že spike protein, stejně jako jiné proteiny, které naše tělo vytváří, zůstává v těle až několik týdnů,“ uvedl web agentury.
Tato pasáž náhle zmizela  . Zdá se, že CDC odstranilo tuto sekci ze svých webových stránek.
Ve spodní části webové stránky je klikací odkaz s textem „Jak dlouho zůstávají mRNA a spike proteiny v těle?“ Ten odkazuje na Nebraska Medicine. Když na něj kliknete, dostanete zprávu, že „CDC nemůže zaručit přesnost nefederálního webu“.
Dvě další „fakta“ o mRNA vakcínách jsou stále na stránkách CDC, ale otázkou je, na jak dlouho. Těmito „fakty“ jsou: nemůžete po jejich aplikaci onemocnět Covidem nebo jinou nemocí (to je již dávno vyvrácená lež) a nemohou ovlivnit naši DNA (což již bylo také vyvráceno ).

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Americká CDC v tichosti odstraňuje pasáž o mRNA vakcínách z webových stránek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden